Tavoitteenamme GRENKEllä on auttaa suomalaisia yrityksiä rakentamaan kilpailukykyistä, elinvoimaista liiketoimintaa - ja siten kasvamaan ja kehittymään. Kasvu ja kehittyminen vaativat useimmiten investointeja ja hankintoja, joihin leasingrahoitus toimii mahdollistajana yritysten kasvun tukena. 

Lue lisää: Leasingrahoitus kasvun mahdollistajana ja mitä yritysjohdon on hyvä tietää leasingista

”Me haluamme auttaa suomalaisia yrityksiä kasvamaan. Usein erityisesti pk-yrityksille leasingrahoitus mahdollistaa kerralla isommat hankinnat ja investoinnit. Myös jälleenmyyjillemme, eli tuotteitaan ja palveluitaan yritysasiakkailleen myyville yrityksille, leasing on varteenotettava keino kasvattaa omaa myyntiään”, kertoo GRENKEn myyntipalvelupäällikkö Jani Flygare.

Työskentelemme GRENKEllä asiakaslupauksemme mukaisesti - helppoa, henkilökohtaisesti, lähellä. Kun ymmärrämme leasingjälleenmyyjiemme liiketoimintaa ja heidän kasvun vaiheensa, tiedämme miten ja millaisin ehdoin he voivat hyödyntää leasingrahoitusta omassa B2B-myynnissään.

 

Myynnin kasvu mahdollisti Kivrolle uuden kivijalkaliikkeen avaamisen

 

Kivro Oy / Elite Bike on polkupyörien ja pyöräilytarvikkeiden erikoisliike Pohjanmaalla. Kivrolla on verkkokaupan lisäksi Elite Bike -myymälä ja huolto Seinäjoella ja Vaasassa. Kivro on tarjonnut yritysasiakkailleen GRENKEn leasingrahoitusta vuodesta 2021 lähtien – ja tämän mahdollistamana myynnin kasvu onkin edesauttanut yrityksen toiminnan laajenemisen.

Erityisesti työsuhdepyörien myyntiin leasing sopii mainiosti, sillä kaikki kulut ovat asiakasyrityksellä ennakoitavissa vaikkapa kolmen vuoden ajalle, eivätkä ne rasita yrityksen tasetta.

Lue lisää: Sähköpyörä on suosittu työsuhde-etu – ja työsuhdepolkupyörän voi liisata

”Leasingrahoituksen paketointi on meille tosi merkittävä etu työsuhdepyörien myynnissä. Se on asiakkaallekin helppoa, kun esimerkiksi vakuutukset ja huollot tulee samalla, eikä niitä tarvitse erikseen miettiä tai hakea”, Kivron yrittäjä Krister Rohtma kertoo kokemuksistaan, ja jatkaa:

”Meillä on GRENKEllä oma yhteyshenkilömme, jonka kanssa olemme lähes viikoittain tekemisissä. GRENKEllä on aina oltu valmiita auttamaan, ja saamme sparrausta ja nopeat vastaukset avoimiin myyntikeisseihin ja kilpailutuksiin. Teemme Janin kanssa usein yhdessä tarjouksenkin asiakkaamme tarjouspyyntöön vastaten, jotta löydetään varmasti asiakasta palvelevin ratkaisu.”

”Kivron kanssa meillä on ollut alusta lähtien yhteinen sävel keskusteluissamme. Olemme yhdessä hakeneet ja ratkoneet keinoja Elite Biken myynnin kasvun tueksi.  On ollut hienoa seurata huikeita onnistumisia, mistä uuden myymälän avaaminen Vaasaan on yksi hieno esimerkki!”, Jan Flygare iloitsee Kivron menestyksestä.

Valokuvan tekijänoikeus: iStockphoto