GRENKE ALL-IN PALVELUSOPIMUS

Rahoitus ja palvelut yhdellä sopimuksella. Grenke All-in -palvelusopimuksessa leasingvuokrauksen helppous yhdistyy selkeään palvelusopimukseen, minkä ansiosta voit keskittyä yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen ilman murheita laitteiden toimivuudesta. All-in -leasingsopimus tarjoaa mahdollisuuden vuokrata yrityksellesi esimerkiksi IT-laitteet, tulostimet, kahvikoneet, lukituspalvelut sekä infonäytöt. Sopimukseen sisältyvän palvelukokonaisuuden ansiosta vuokraamasi laitteet ovat aina toimintakunnossa ja käytettävissä.

Ennakoitavuus

Kiinteä kuukausihinta sisältää vuokrauksen ja ylläpitopalvelun.

Joustavuus

Palvelun taso on määriteltävissä tarpeen mukaan.

Jatkuvuus

Luotettavasti toimivat laitteet ja nopea vikatilanteiden ratkaisu varmistaa työn sujuvuuden.

Mielenrauha

Luotettava yhteistyökumppani huolehtii sopimuksesta.

Ennakoitavuus

Kiinteä kuukausihinta sisältää vuokrauksen ja ylläpitopalvelun.

Joustavuus

Palvelun taso on määriteltävissä tarpeen mukaan.

Jatkuvuus

Luotettavasti toimivat laitteet ja nopea vikatilanteiden ratkaisu varmistaa työn sujuvuuden.

Mielenrauha

Luotettava yhteistyökumppani huolehtii sopimuksesta.

Huoleton leasingsopimus ja huoltopalvelu liiketoimintasi tueksi

Rahoitus ja palvelut juuri sellaisena kuin tarvitset

 

Vuokraa kahdeksi vuodeksi yrityksesi tarvitsema tuote miltä tahansa Grenken valikoidulta yhteistyökumppanilta. All-in -sopimukseen sisältyy leasingvuokrauksen lisäksi aina ylläpitosopimus, minkä ansiosta varmistat liiketoimintasi sujuvan jatkuvuuden. Palvelu voi sisältää esimerkiksi yrityksesi käytössä oleville laitteille tarpeelliset huollot ja korjaukset. Palvelun tason voit joustavasti määritellä itse yrityksesi tarpeiden mukaan.

 

Palvelusopimus tuo selkeyttä taloushallintoosi

 

All-in -sopimuksen yksi kiinteä hinta sisältää kokonaisuutena sekä leasingrahoituksen että sopimukseen kuuluvan ylläpitopalvelun. Tämä helpottaa laskun käsittelyprosessia myös yrityksen omassa taloushallinnossa. Maksatte kiinteää kuukausimaksua tarvitsemanne tuotteen käyttöoikeudesta ja siihen liitetystä ylläpitopalvelusta. Yksi lasku tekee maksamisesta edullisempaa ja ketterämpää.

Kun palvelu sisältyy kuukausimaksuun koko sopimuskauden ajan, on budjetointi ja toiminnan suunnittelu helpompaa. Kiinteän hinnan ansiosta vältyt yllätyskuluilta, jolloin kassavarat vapautuvat muuhun käyttöön. Lisäksi leasingvuokrauksen ansiosta yrityksen käytössä olevat tuotteet eivät menetä arvoaan. Kuukausimaksu voidaan vähentää yrityksen verotuksessa.

 

Huoletonta ja sujuvaa laitteiden ja työvälineiden käyttöä

 

All-in -leasingsopimus tuo mielenrauhaa. Kun laitteet toimivat, ja vikatilanteissa apu on helposti saatavilla, on työ sujuvaa, eikä katkoksia synny laiteongelmien vuoksi. Palvelun taso voidaan määritellä sopivaksi tarpeen mukaan. Nopeimmillaan vikatilanteet voidaan ratkaista muutamissa tunneissa, kun sopimustasoksi valitaan premium-taso.

All-in -sopimuksessa GRENKE vastaa palvelun jatkuvuudesta ja sopimuksenmukaisuudesta. Mikäli esimerkiksi huoltopalvelujen toimittaja ei vastaa vaatimuksia, yrityksesi ei tarvitse käyttää aikaa uuden toimijan etsintään. GRENKE etsii tilalle korvaavan huoltotoimittajan samalta alueelta.

Yrityksesi kannalta on helpompaa, kun käytössänne on yksi yhteyspiste sopimukseen liittyen. Liiketoiminnan sujuvuuden varmistamiseksi teillä on myös selkeä tieto siitä, mihin vuokrattavan laitteen mahdolliset huolto- ja korjauspyynnöt osoitetaan.

 

Hanki toimivat työvälineet kiinteällä kuukausimaksulla – GRENKE All-in.

Helpompaa ei vuokraaminen voisi olla

All-In ei vain helpota päivittäistä työelämääsi – se toimii myös yksinkertaisella periaatteella.

Sinä päätät seuraavan palvelutason. Yksi kiinteä kuukausimaksu kattaa rahoituksen ja palvelut. Tähän sisältyvät säännölliset päivitykset, laitteiden tarkastukset ja laitteiden hallinta. Sinun ei siis tarvitse huolehtia mistään muusta.

Kaikki, mitä voit vuokrata All-In-palvelulla

Katso tästä, mitä voit vuokrata All-In-sopimuksella.

Hotellikompleksit

Puhdistusvälineet, hotellin järjestelmät, huoneiden kalusteet: hotellinomistajalla on paljon huolehdittavaa. Yksi asia, josta ei tarvitse olla huolissaan, on rahoitus. GRENKE huolehtii siitä.

LED-tekniikka

Tuot valoa maailmaan. LED-tekniikka on rahallisten säästöjen tuojan roolin lisäksi verraton tapa korostaa huoneen eri alueita, mutta se tarjoaa myös valtavasti mahdollisuuksia luovuuteen ja innovointiin. Se ei kuitenkaan ole kovin edullista. Olemme täällä sinua varten. GRENKEn ansiosta korkeat kustannukset eivät ole ongelma.

Audiovisuaaliset laitteistot

Ajatteletko ääninä ja kuvina? Toteuta ideasi – tarvitset vain oikeat laitteet. GRENKE tarjoaa yksinkertaisen tavan rahoittaa kamerat, mikrofonit ja valaistuslaitteet.

Trukit

Työnäsi on raskaiden taakkojen siirtely. Siihen tarvitaan trukkeja. Niiden on kestettävä paljon, koska niillä kuljetetaan suuria painoja joka päivä. Voimme auttaa sinua suurten taakkojen kanssa, kun kyse on rahoituksesta.

Lääketieteelliset laitteet

Ihmisten terveys on sinun ensisijainen prioriteettisi. Sinun on voitava luottaa sinulla käytössä oleviin laitteisiin. Voit luottaa myös meihin, kun kyse on lääketieteellisten laitteiden rahoituksesta.

Puhdistusteknologia

Puhtaus on puoli ruokaa – tämä on aivan totta! Mutta kuinka selvitä siitä? Mopeilla, pölynimureilla ja painepesureilla. Me autamme siistimään kustannukset. GRENKEn avulla voit rahoittaa kaiken.

Kompressorit

Kompressoreita käytetään kaikenlaisissa töissä, rakennustyömailta konepajoihin. Tarvitsitpa kompressorin mihin tarkoitukseen tahansa, poistamme paineet, mitä tulee kustannuksiin. GRENKEn avulla voit rahoittaa laitteistosi helposti.

Telekommunikaatiolaitteet

Sujuva viestintä on usein elintärkeää päivittäisessä liiketoiminnassa. Siksi autamme sinua rahoittamaan telekommunikaatiolaitteet.

Sähköpyörät

Haluatko välttää tuntien odotuksen liikenneruuhkissa ja samalla tehdä hyvää ympäristölle ja terveydellesi. Voisiko yrityksesi tarjota työntekijöille käyttöön sähköpyöriä? GRENKEn avulla voit rahoittaa henkilöstösi hyvinvointia ja tyytyväisyyttä.

Kassajärjestelmät

Myynti on se, mitä varten elät – ja mikä pitää sinut pinnalla. Nykyaikaiset kassajärjestelmät tekevät myynnistä helppoa ja mahdollistavat mm. useat maksutavat. Niihin sisältyvät kassatietokoneet, ohjauspaneelit, skannerit, kuittitulostimet ja kassalaatikot. Mutta kuinka rahoitat järjestelmän? Meidän avullamme.

IT-laitteet

IT-laitteet ovat nykyään korvaamattomia päivittäisessä työelämässä. Monet pitävät niitä tärkeimpänä työkalunaan. Laadukkaat laitteet, palvelimet ja muistit eivät kuitenkaan ole halpoja. Me tiedämme tämän – ja autamme sinua rahoittamaan ne.

Turvallisuusteknologia ja hälytysjärjestelmät

Yrityksesi työpisteet ovat täynnä arvokkaita laitteita. Niitä on siis suojeltava. Turvallisuusteknologia, hälytysjärjestelmät ja valvontakamerat huolehtivat siitä – ja GRENKE rahoituksesta.

Multimedialaitteistot

Multimedialaitteistoja eli projektoreita, monitoreja ja heijastusnäyttöjä sekä monitoripidikkeitä, kuulokejalustoja jne. tarvitaan monilla aloilla. Voit rahoittaa nämä kaikki GRENKEn avulla.

Frankeerauskoneet

Yrityksesi lähettää lukuisia kirjeitä päivittäin. Postimerkin liimaaminen jokaiseen yksittäiseen kuoreen on työläs tehtävä. Siksi tarvitset frankeerauskoneen. Mutta kuinka voit rahoittaa sen? Se on helppoa: meidän avullamme.

Ohjelmistot

Sinulla on jo laitteet. Sinulta puuttuvat vain ohjelmistot. Usko tai älä, voit rahoittaa jopa ohjelmistot GRENKEn avulla. 

Kahviautomaatit

Kuppi kahvia annosteltuna painiketta painamalla on hieno tapa aloittaa päivä. Se auttaa myös selviämään lounaan jälkeisestä väsymyksestä. Jaa tämä tunne työntekijöidesi kanssa rahoittamalla kahviautomaattisi meidän avullamme.

Kuntosalilaitteet

Autat asiakkaitasi pysymään kunnossa. Tähän tarvitaan kunnolliset kuntosalilaitteet. Tarvitsitpa sitten yksittäisen crosstrainer-laitteen tai täysin uudet laitteet koko salille, GRENKE on ihanteellinen rahoituskumppani.

Toimistokalusteet

Kun haluat laajentaa tai uudistaa toimistoasi, uusien toimistokalusteiden hankinnasta voi tulla suuret kustannukset. Voit rahoittaa hankintasi GRENKEn avulla yksittäisestä toimistotuolista koko toimipisteen kalustukseen.

Kopiokoneet & tulostimet

Kopiokoneet ja tulostimet ovat toimistoissa jatkuvassa käytössä. Niiden on siis oltava kestäviä. Korkealaatuiset laitteet ovat kuitenkin usein erittäin kalliita. GRENKEn ansiosta tämä ei ole ongelma. Voit vuokrata kopiokoneet ja tulostimet helposti.

Koneet ja korjauslaitteet

Konepajassasi sinua ympäröivät laitteet ja koneet, jotka helpottavat työtäsi. Samoin kuin GRENKE – oikealla rahoituksella.

Rakennustyövälineet

Tarvitsitpa minikaivurin, kaivinkoneen, dumpperin tai betonimyllyn – me autamme laitehankinnoissa.

1 / 21

Soita meille

Ota meihin yhteyttä:

+358 10 337 6000

Ma - Pe 9:00 - 16:00

info

HANKI TOIMIVAT TYÖVÄLINEET KIINTEÄLLÄ KUUKAUSIMAKSULLA – GRENKE ALL-IN

All-in -leasingsopimus tuo mielenrauhaa. Kun laitteet

toimivat, ja vikatilanteissa apu on helposti saatavilla, on

työ sujuvaa, eikä katkoksia synny laiteongelmien vuoksi.

Onko sinulla suuria suunnitelmia? Autamme sinua saavuttamaan ne.

Master Lease Agreement -sopimuksemme antaa maksimaalisen liikkumatilan suunnitelmillesi. Nauti kokonaisesta vuodesta taloudellista joustavuutta – ja toteuta suuret ideasi.

GRENKE: kokemus tuo luottamusta

Yrittäjien on oltava valmiita kaikkeen. Siksi he tarvitsevat kokeneen kumppanin – kuten GRENKE. Kaltaisesi yrittäjät ovat luottaneet meihin jo vuosikymmeniä.

Kattava kokonaispaketti PK-yrityksille

Pienet ja keskisuuret yritykset ovat painopisteessämme. Tämä tarkoittaa, että tunnemme niiden tarpeet ja pystymme tarjoamaan soveltuvia rahoitusvaihtoehtoja. Yksi ratkaisuistamme on All-In.