GRENKE ALL-IN PALVELUSOPIMUS

Rahoitus ja palvelut yhdellä sopimuksella. Grenke All-in -palvelusopimuksessa leasingvuokrauksen helppous yhdistyy selkeään palvelusopimukseen, minkä ansiosta voit keskittyä yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen ilman murheita laitteiden toimivuudesta. All-in -leasingsopimus tarjoaa mahdollisuuden vuokrata yrityksellesi esimerkiksi IT-laitteet, tulostimet, kahvikoneet, lukituspalvelut sekä infonäytöt. Sopimukseen sisältyvän palvelukokonaisuuden ansiosta vuokraamasi laitteet ovat aina toimintakunnossa ja käytettävissä.

Ennakoitavuus

Kiinteä kuukausihinta sisältää vuokrauksen ja ylläpitopalvelun.

Joustavuus

Palvelun taso on määriteltävissä tarpeen mukaan.

Jatkuvuus

Luotettavasti toimivat laitteet ja nopea vikatilanteiden ratkaisu varmistaa työn sujuvuuden.

Mielenrauha

Luotettava yhteistyökumppani huolehtii sopimuksesta.

Ennakoitavuus

Kiinteä kuukausihinta sisältää vuokrauksen ja ylläpitopalvelun.

Joustavuus

Palvelun taso on määriteltävissä tarpeen mukaan.

Jatkuvuus

Luotettavasti toimivat laitteet ja nopea vikatilanteiden ratkaisu varmistaa työn sujuvuuden.

Mielenrauha

Luotettava yhteistyökumppani huolehtii sopimuksesta.

Edullinen puitesopimus yrityksen jatkuviin hankintoihin

Limiitti antaa toimintavapauden

 

Avaamme limiitin tarvitsemallesi rahoituspääomalle, minkä jälkeen voit tehdä yksittäisiä hankintoja miltä tahansa laitetoimittajalta. Kaikki hankinnat lisätään limiitillesi, ja maksat jokaisesta yksittäishankinnasta kuukausimaksua ennalta määritetyn leasingkauden ajan. Puitesopimuksessa määritellään edulliset ehdot kuukausimaksuun, joka muodostuu ainoastaan tuotteiden hankintahinnoista sekä sovitusta rahoituskertoimesta.

Master Lease -limiitti antaa sinulle vapauden hankintojen tekemiseen. Puitesopimuksen tekeminen ei maksa sinulle mitään, ja koko limiitin käyttö ei ole pakollista. Emme veloita käyttämättömästä limiitistä. Vuokrakauden lopussa voit päättää, lopetatko sopimuksen ja palautat leasing-tuotteen tai ostatko sen markkinahintaan yrityksellesi. Voit myös halutessasi pidentää sopimusta ja jatkaa vuokrausta.

Leasingvuokrauksen ansiosta yrityksen käytössä olevat tuotteet eivät menetä arvoaan. Vuokrattavat laitteet ovat ajanmukaisia ja vastaavat liiketoiminnan tarpeita. Voit keskittyä yritystoimintaasi sitomatta kassavaroja ostoihin.

 

1. Määrittele vuotuinen hankintojen euromäärä.

2. Tee GRENKE Master Lease -puitesopimus yksilöidyillä ehdoilla.

3. Tee tarvittavia hankintoja yrityksellesi 12 kuukauden aikana.

 

Luotettava leasingkumppanisi kasvun mahdollistajana

 

GRENKE on luotettava ja palveleva leasingkumppanisi. Autamme yritystäsi kokoamaan arkea helpottavat koneet ja laitteet yhdeksi kokonaisuudeksi. Rahoituspalvelumme ovat läpinäkyviä ja ilman piilokuluja: tiedät paljonko maksat ja milloin. Master Lease -puitesopimus tarjoaa ketterän ja turvallisen rahoitusratkaisun liiketoimintasi kasvun tueksi.

 

Rahoita yrityksesi ajanmukaiset työvälineet sujuvasti – Grenke Master Lease -puitesopimus

Helpompaa ei vuokraaminen voisi olla

All-In ei vain helpota päivittäistä työelämääsi – se toimii myös yksinkertaisella periaatteella.

Sinä päätät seuraavan palvelutason. Yksi kiinteä kuukausimaksu kattaa rahoituksen ja palvelut. Tähän sisältyvät säännölliset päivitykset, laitteiden tarkastukset ja laitteiden hallinta. Sinun ei siis tarvitse huolehtia mistään muusta.

Kaikki, mitä voit vuokrata All-In-palvelulla

Katso tästä, mitä voit vuokrata All-In-sopimuksella.

Audiovisuaaliset laitteistot

Ajatteletko ääninä ja kuvina? Toteuta ideasi – tarvitset vain oikeat laitteet. GRENKE tarjoaa yksinkertaisen tavan rahoittaa kamerat, mikrofonit ja valaistuslaitteet.

Toimistokalusteet

Kun haluat laajentaa tai uudistaa toimistoasi, uusien toimistokalusteiden hankinnasta voi tulla suuret kustannukset. Voit rahoittaa hankintasi GRENKEn avulla yksittäisestä toimistotuolista koko toimipisteen kalustukseen.

Kuntosalilaitteet

Autat asiakkaitasi pysymään kunnossa. Tähän tarvitaan kunnolliset kuntosalilaitteet. Tarvitsitpa sitten yksittäisen crosstrainer-laitteen tai täysin uudet laitteet koko salille, GRENKE on ihanteellinen rahoituskumppani.

IT-laitteet

IT-laitteet ovat nykyään korvaamattomia päivittäisessä työelämässä. Monet pitävät niitä tärkeimpänä työkalunaan. Laadukkaat laitteet, palvelimet ja muistit eivät kuitenkaan ole halpoja. Me tiedämme tämän – ja autamme sinua rahoittamaan ne.

Hotellikompleksit

Puhdistusvälineet, hotellin järjestelmät, huoneiden kalusteet: hotellinomistajalla on paljon huolehdittavaa. Yksi asia, josta ei tarvitse olla huolissaan, on rahoitus. GRENKE huolehtii siitä.

Kassajärjestelmät

Myynti on se, mitä varten elät – ja mikä pitää sinut pinnalla. Nykyaikaiset kassajärjestelmät tekevät myynnistä helppoa ja mahdollistavat mm. useat maksutavat. Niihin sisältyvät kassatietokoneet, ohjauspaneelit, skannerit, kuittitulostimet ja kassalaatikot. Mutta kuinka rahoitat järjestelmän? Meidän avullamme.

Kompressorit

Kompressoreita käytetään kaikenlaisissa töissä, rakennustyömailta konepajoihin. Tarvitsitpa kompressorin mihin tarkoitukseen tahansa, poistamme paineet, mitä tulee kustannuksiin. GRENKEn avulla voit rahoittaa laitteistosi helposti.

Kopiokoneet & tulostimet

Kopiokoneet ja tulostimet ovat toimistoissa jatkuvassa käytössä. Niiden on siis oltava kestäviä. Korkealaatuiset laitteet ovat kuitenkin usein erittäin kalliita. GRENKEn ansiosta tämä ei ole ongelma. Voit vuokrata kopiokoneet ja tulostimet helposti.

LED-tekniikka

Tuot valoa maailmaan. LED-tekniikka on rahallisten säästöjen tuojan roolin lisäksi verraton tapa korostaa huoneen eri alueita, mutta se tarjoaa myös valtavasti mahdollisuuksia luovuuteen ja innovointiin. Se ei kuitenkaan ole kovin edullista. Olemme täällä sinua varten. GRENKEn ansiosta korkeat kustannukset eivät ole ongelma.

Lääketieteelliset laitteet

Ihmisten terveys on sinun ensisijainen prioriteettisi. Sinun on voitava luottaa sinulla käytössä oleviin laitteisiin. Voit luottaa myös meihin, kun kyse on lääketieteellisten laitteiden rahoituksesta.

Multimedialaitteistot

Multimedialaitteistoja eli projektoreita, monitoreja ja heijastusnäyttöjä sekä monitoripidikkeitä, kuulokejalustoja jne. tarvitaan monilla aloilla. Voit rahoittaa nämä kaikki GRENKEn avulla.

Koneet ja korjauslaitteet

Konepajassasi sinua ympäröivät laitteet ja koneet, jotka helpottavat työtäsi. Samoin kuin GRENKE – oikealla rahoituksella.

Sähköpyörät

Haluatko välttää tuntien odotuksen liikenneruuhkissa ja samalla tehdä hyvää ympäristölle ja terveydellesi. Voisiko yrityksesi tarjota työntekijöille käyttöön sähköpyöriä? GRENKEn avulla voit rahoittaa henkilöstösi hyvinvointia ja tyytyväisyyttä.

Kahviautomaatit

Kuppi kahvia annosteltuna painiketta painamalla on hieno tapa aloittaa päivä. Se auttaa myös selviämään lounaan jälkeisestä väsymyksestä. Jaa tämä tunne työntekijöidesi kanssa rahoittamalla kahviautomaattisi meidän avullamme.

Frankeerauskoneet

Yrityksesi lähettää lukuisia kirjeitä päivittäin. Postimerkin liimaaminen jokaiseen yksittäiseen kuoreen on työläs tehtävä. Siksi tarvitset frankeerauskoneen. Mutta kuinka voit rahoittaa sen? Se on helppoa: meidän avullamme.

Rakennustyövälineet

Tarvitsitpa minikaivurin, kaivinkoneen, dumpperin tai betonimyllyn – me autamme laitehankinnoissa.

Turvallisuusteknologia ja hälytysjärjestelmät

Yrityksesi työpisteet ovat täynnä arvokkaita laitteita. Niitä on siis suojeltava. Turvallisuusteknologia, hälytysjärjestelmät ja valvontakamerat huolehtivat siitä – ja GRENKE rahoituksesta.

Trukit

Työnäsi on raskaiden taakkojen siirtely. Siihen tarvitaan trukkeja. Niiden on kestettävä paljon, koska niillä kuljetetaan suuria painoja joka päivä. Voimme auttaa sinua suurten taakkojen kanssa, kun kyse on rahoituksesta.

Ohjelmistot

Sinulla on jo laitteet. Sinulta puuttuvat vain ohjelmistot. Usko tai älä, voit rahoittaa jopa ohjelmistot GRENKEn avulla. 

Telekommunikaatiolaitteet

Sujuva viestintä on usein elintärkeää päivittäisessä liiketoiminnassa. Siksi autamme sinua rahoittamaan telekommunikaatiolaitteet.

Puhdistusteknologia

Puhtaus on puoli ruokaa – tämä on aivan totta! Mutta kuinka selvitä siitä? Mopeilla, pölynimureilla ja painepesureilla. Me autamme siistimään kustannukset. GRENKEn avulla voit rahoittaa kaiken.

1 / 21

Soita meille

Ota meihin yhteyttä:

+358 10 337 6000

Ma - Pe 9:00 - 16:00

HANKI TOIMIVAT TYÖVÄLINEET KIINTEÄLLÄ KUUKAUSIMAKSULLA – GRENKE ALL-IN

All-in -leasingsopimus tuo mielenrauhaa. Kun laitteet

toimivat, ja vikatilanteissa apu on helposti saatavilla, on

työ sujuvaa, eikä katkoksia synny laiteongelmien vuoksi.

Onko sinulla suuria suunnitelmia? Autamme sinua saavuttamaan ne.

Master Lease Agreement -sopimuksemme antaa maksimaalisen liikkumatilan suunnitelmillesi. Nauti kokonaisesta vuodesta taloudellista joustavuutta – ja toteuta suuret ideasi.

GRENKE: kokemus tuo luottamusta

Yrittäjien on oltava valmiita kaikkeen. Siksi he tarvitsevat kokeneen kumppanin – kuten GRENKE. Kaltaisesi yrittäjät ovat luottaneet meihin jo vuosikymmeniä.

Kattava kokonaispaketti PK-yrityksille

Pienet ja keskisuuret yritykset ovat painopisteessämme. Tämä tarkoittaa, että tunnemme niiden tarpeet ja pystymme tarjoamaan soveltuvia rahoitusvaihtoehtoja. Yksi ratkaisuistamme on All-In.