GRENKELEASING OY JULKAISUTIEDOT

Soita meille

Ota meihin yhteyttä:

+358 10 337 6000

Ma - Pe 9:00 - 16:00

GRENKELEASING OY

 

Karhumäentie 3
01530 Vantaa
Suomi

 

Puh: 010 337 6000

Sähköposti: [email protected]

 

Y-tunnus: 2170416-2

 

 

Immateriaalioikeudet

Näiden sivujen ja niissä olevien aineistojen ja materiaalien tekijänoikeudet ja kaikki muut immateriaalioikeudet kuuluvat GRENKE AG:lle tai tämän konserniin kuuluvalle yritykselle, taikka erikseen ilmoitetulle kolmannelle taholle.

 

Näiden sivujen käyttäjä voi katsella, selata, tallentaa käyttäjän päätelaitteelle ja tulostaa näillä sivuilla olevia aineistoja ja materiaaleja käyttäjän omaa henkilökohtaista käyttöä varten. Sivuilla olevien aineistojen ja materiaalien kopiointi, tallentaminen, lainaaminen, edelleenvälittäminen ja muu hyödyntäminen kaupallisessa tarkoituksessa on kielletty, ilman GRENKEn etukäteen antamaa kirjallista suostumusta.

 

Vastuunrajoitukset

Näillä sivuilla annetaan yleistä tietoa GRENKEstä ja sen palveluista ja tuotteista. Nämä sivut ja näiden sivujen sisältö tarjotaan "ilman sitoumusta” ja ”sellaisenaan kuin ne ovat" -ehdoilla. Näillä sivuilla annettuja tietoja ei voida pitää sitovana tarjouksena, muuna velvoittavana ilmaisuna tai kehotuksena oikeustoimen tekemiseen, ellei sellaista ole erikseen nimenomaan ilmoitettu.

 

GRENKE ei vastaa mistään kuluista, menetyksistä tai muista mahdollisista vahingoista, jotka saattavat aiheutua näiden sivujen käyttämisestä tai näillä sivuilla annetuista tiedoista.

 

Lisätiedot

Lähetä kysymykset tämän sivuston sisällöstä osoitteeseen service@grenke.fi.