Soita meille

Ota meihin yhteyttä:

+358 10 337 6000

Ma - Pe 9:00 - 16:00

Myy työvälineet ja laitteet leasingrahoituksella

Käteisosto ei sovi kaikille asiakkaille - leasing on vaihtoehto ostamisen sijaan. Tarjoa asiakkaillesi rahoitusta yksittäisiin tai jatkuviin hankintoihin tai investointeihin. Mutkaton leasingprosessimme lisää tuotteidesi myyntiä ja asiakastyytyväisyyttä! 

Leasing on joustava, nopea ja turvallinen vaihtoehto sekä myyjälle että ostajalle

Monet yritysasiakkaiden suosimat tuotteet kannattaa tarjota vuokrattavaksi kaiken kokoisille yrityksille GRENKEn leasingsopimuksella. 

 

Leasingvuokraukseen sopivat mitkä tahansa liiketoiminnassa tarvittavat laitteet kuten vaikkapa IT-laitteet, tulostimet, kahvikoneet sekä työkalut ja -koneet. GRENKE rahoittaa vuokrattavat tuotteet ja tarjoaa sujuvan vuokrausprosessin. Sähköisen allekirjoituksen ansiosta luottopäätös onnistuu nopeasti. 

Helppo ja vaivaton leasingrahoitus

Kun vuokrattavat laitteet ovat ajanmukaisia ja vastaavat liiketoiminnan tarpeita, asiakkaasi voi keskittyä yritystoimintansa kehittämiseen sitomatta kassavaroja laitteisiin. Leasingjälleenmyyjänämme saat myymästäsi työvälineestä tai laitteesta maksun heti kokonaan. 

 

GRENKE Classic Lease -sopimus on tarkoitettu yksittäisiin investointeihin ja se soveltuu kaiken kokoisille yrityksille ja myös yksinyrittäjille. GRENKE Master Lease -puitesopimuksella puolestaan rahoitamme asiakkaasi hankintoja 12 kuukauden puitteissa.  

Nopea ja ketterä leasingvuokraus yritysasiakkaillesi

Leasingrahoitus lisää myyntiä yrityksellesi ja on toimiva rahoitusratkaisu asiakkaallesi. 

Myynnin kasvu

Kasvata omaa liiketoimintaasi tarjoamalla asiakkaillesi GRENKEn rahoitusmahdollisuutta. Helpota ja sitouta asiakkaasi hankintoja yritykseltäsi. 

Selkeä prosessi

GRENKE vastaa rahoituksesta ja sopimustyökaluista – maksamme myymäsi tuotteet heti. 

Asiakastyytyväisyys

Monipuolisten rahoitusmuotojen tarjoaminen ostamisen sijaan parantaa palvelujasi. 

Myynnin tuki

GRENKE tarjoaa valmiit materiaalit ja koulutusta myyntityöhön – ja paikallinen leasingasiantuntijamme on aina tukenasi. 

Myynnin kasvu

Kasvata omaa liiketoimintaasi tarjoamalla asiakkaillesi GRENKEn rahoitusmahdollisuutta. Helpota ja sitouta asiakkaasi hankintoja yritykseltäsi. 

Selkeä prosessi

GRENKE vastaa rahoituksesta ja sopimustyökaluista – maksamme myymäsi tuotteet heti. 

Asiakastyytyväisyys

Monipuolisten rahoitusmuotojen tarjoaminen ostamisen sijaan parantaa palvelujasi. 

Myynnin tuki

GRENKE tarjoaa valmiit materiaalit ja koulutusta myyntityöhön – ja paikallinen leasingasiantuntijamme on aina tukenasi. 

Helppoa, lähellä ja henkilökohtaisesti.

Vaikka liputamme mutkattoman, sähköisen sopimisen puolesta, meille on tärkeää, että olemme lähellä ja oikeasti tunnemme kumppaneidemme ja asiakkaidemme tarpeet. Leasingasiantuntijamme on apunasi kaikkiin leasingiin ja sopimuksiin liittyvissä asioissa. 

Mitä rahoitusvaihtoja GRENKE tarjoaa asiakkaillesi? Millainen rahoitus- tai investointitarve asiakkaallasi on? Mitä kaikkea voi liisata? Leasingasiantuntijamme ja oma yhteyshenkilösi ovat aina tukenasi ja käytettävissäsi.  

'

Olipa kyseessä iso tai pieni rahoitustarve, löydämme varmasti sopivan ratkaisun asiakkaallesi. Tarvittaessa tulemme vaikka mukaan asiakaskäynnillesi. 

Sinun tuotteesi, meidän rahoituksemme

Luuletko, ettei tuotettasi voi rahoittaa? Vakuutamme, että voi. Tutustu luetteloon saatavilla olevista rahoitustuotteista ja löydät varmasti niistä sopivan tuotteen itsellesi.

Hotellikompleksit

Puhdistusvälineet, hotellin järjestelmät, huoneiden kalusteet: hotellinomistajalla on paljon huolehdittavaa. Yksi asia, josta ei tarvitse olla huolissaan, on rahoitus. GRENKE huolehtii siitä.

LED-tekniikka

Tuot valoa maailmaan. LED-tekniikka on rahallisten säästöjen tuojan roolin lisäksi verraton tapa korostaa huoneen eri alueita, mutta se tarjoaa myös valtavasti mahdollisuuksia luovuuteen ja innovointiin. Se ei kuitenkaan ole kovin edullista. Olemme täällä sinua varten. GRENKEn ansiosta korkeat kustannukset eivät ole ongelma.

Audiovisuaaliset laitteistot

Ajatteletko ääninä ja kuvina? Toteuta ideasi – tarvitset vain oikeat laitteet. GRENKE tarjoaa yksinkertaisen tavan rahoittaa kamerat, mikrofonit ja valaistuslaitteet.

Trukit

Työnäsi on raskaiden taakkojen siirtely. Siihen tarvitaan trukkeja. Niiden on kestettävä paljon, koska niillä kuljetetaan suuria painoja joka päivä. Voimme auttaa sinua suurten taakkojen kanssa, kun kyse on rahoituksesta.

Lääketieteelliset laitteet

Ihmisten terveys on sinun ensisijainen prioriteettisi. Sinun on voitava luottaa sinulla käytössä oleviin laitteisiin. Voit luottaa myös meihin, kun kyse on lääketieteellisten laitteiden rahoituksesta.

Puhdistusteknologia

Puhtaus on puoli ruokaa – tämä on aivan totta! Mutta kuinka selvitä siitä? Mopeilla, pölynimureilla ja painepesureilla. Me autamme siistimään kustannukset. GRENKEn avulla voit rahoittaa kaiken.

Kompressorit

Kompressoreita käytetään kaikenlaisissa töissä, rakennustyömailta konepajoihin. Tarvitsitpa kompressorin mihin tarkoitukseen tahansa, poistamme paineet, mitä tulee kustannuksiin. GRENKEn avulla voit rahoittaa laitteistosi helposti.

Telekommunikaatiolaitteet

Sujuva viestintä on usein elintärkeää päivittäisessä liiketoiminnassa. Siksi autamme sinua rahoittamaan telekommunikaatiolaitteet.

Sähköpyörät

Haluatko välttää tuntien odotuksen liikenneruuhkissa ja samalla tehdä hyvää ympäristölle ja terveydellesi. Voisiko yrityksesi tarjota työntekijöille käyttöön sähköpyöriä? GRENKEn avulla voit rahoittaa henkilöstösi hyvinvointia ja tyytyväisyyttä.

Kassajärjestelmät

Myynti on se, mitä varten elät – ja mikä pitää sinut pinnalla. Nykyaikaiset kassajärjestelmät tekevät myynnistä helppoa ja mahdollistavat mm. useat maksutavat. Niihin sisältyvät kassatietokoneet, ohjauspaneelit, skannerit, kuittitulostimet ja kassalaatikot. Mutta kuinka rahoitat järjestelmän? Meidän avullamme.

IT-laitteet

IT-laitteet ovat nykyään korvaamattomia päivittäisessä työelämässä. Monet pitävät niitä tärkeimpänä työkalunaan. Laadukkaat laitteet, palvelimet ja muistit eivät kuitenkaan ole halpoja. Me tiedämme tämän – ja autamme sinua rahoittamaan ne.

Turvallisuusteknologia ja hälytysjärjestelmät

Yrityksesi työpisteet ovat täynnä arvokkaita laitteita. Niitä on siis suojeltava. Turvallisuusteknologia, hälytysjärjestelmät ja valvontakamerat huolehtivat siitä – ja GRENKE rahoituksesta.

Multimedialaitteistot

Multimedialaitteistoja eli projektoreita, monitoreja ja heijastusnäyttöjä sekä monitoripidikkeitä, kuulokejalustoja jne. tarvitaan monilla aloilla. Voit rahoittaa nämä kaikki GRENKEn avulla.

Frankeerauskoneet

Yrityksesi lähettää lukuisia kirjeitä päivittäin. Postimerkin liimaaminen jokaiseen yksittäiseen kuoreen on työläs tehtävä. Siksi tarvitset frankeerauskoneen. Mutta kuinka voit rahoittaa sen? Se on helppoa: meidän avullamme.

Ohjelmistot

Sinulla on jo laitteet. Sinulta puuttuvat vain ohjelmistot. Usko tai älä, voit rahoittaa jopa ohjelmistot GRENKEn avulla. 

Kahviautomaatit

Kuppi kahvia annosteltuna painiketta painamalla on hieno tapa aloittaa päivä. Se auttaa myös selviämään lounaan jälkeisestä väsymyksestä. Jaa tämä tunne työntekijöidesi kanssa rahoittamalla kahviautomaattisi meidän avullamme.

Kuntosalilaitteet

Autat asiakkaitasi pysymään kunnossa. Tähän tarvitaan kunnolliset kuntosalilaitteet. Tarvitsitpa sitten yksittäisen crosstrainer-laitteen tai täysin uudet laitteet koko salille, GRENKE on ihanteellinen rahoituskumppani.

Toimistokalusteet

Kun haluat laajentaa tai uudistaa toimistoasi, uusien toimistokalusteiden hankinnasta voi tulla suuret kustannukset. Voit rahoittaa hankintasi GRENKEn avulla yksittäisestä toimistotuolista koko toimipisteen kalustukseen.

Kopiokoneet & tulostimet

Kopiokoneet ja tulostimet ovat toimistoissa jatkuvassa käytössä. Niiden on siis oltava kestäviä. Korkealaatuiset laitteet ovat kuitenkin usein erittäin kalliita. GRENKEn ansiosta tämä ei ole ongelma. Voit vuokrata kopiokoneet ja tulostimet helposti.

Koneet ja korjauslaitteet

Konepajassasi sinua ympäröivät laitteet ja koneet, jotka helpottavat työtäsi. Samoin kuin GRENKE – oikealla rahoituksella.

Rakennustyövälineet

Tarvitsitpa minikaivurin, kaivinkoneen, dumpperin tai betonimyllyn – me autamme laitehankinnoissa.

1 / 21

Kiinnostuitko? Tule jälleenmyyjäksemme!

Haluatko tarjota asiakkaillesi enemmän rahoitusvaihtoehtoja? Jos vastasit kyllä, ota yhteyttä.

Missä päin Suomea sinä olet?

Kerro postinumero tai kaupunki. 

Löydä yhteystiedot

Kartta näyttää lähimmän toimipisteemme ja sen yhteystiedot.  

Ota yhteyttä

Soita tai lähetä viesti kumppanipalveluumme, ja tehdään kumppanisopimus! 

Missä päin Suomea sinä olet?

Kerro postinumero tai kaupunki. 

Löydä yhteystiedot

Kartta näyttää lähimmän toimipisteemme ja sen yhteystiedot.  

Ota yhteyttä

Soita tai lähetä viesti kumppanipalveluumme, ja tehdään kumppanisopimus! 

Myy tuotteet ja palvelut samassa paketissa

Vaivaton leasingrahoitus ja erilaiset palvelut yhdellä sopimuksella on palvelun helppoutta sinulle ja asiakkaallesi. 

whitepaper

Kiinnostuitko? Kysy lisää leasingistä rahoitusvaihtoehtona asiakkaillesi!

Helppoa, lähellä, henkilökohtaisesti. Saat meiltä paikallista palvelua omalta yhteyshenkilöltäsi räätälöitynä tarpeesi mukaan. Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen asiantuntijamme kanssa!