Soita meille

Ota meihin yhteyttä:

+358 10 337 6000

Ma - Pe 9:00 - 16:00

Rahoitus tukemassa myyntiäsi

Käteisostot eivät sovi kaikille asiakkaille. Varmistaaksesi, etteivät he poistu yrityksestäsi tyhjin käsin, voit tarjota heille vaihtoehtoisesti rahoitusta.

Joustavuutta sinulle ja asiakkaillesi

Anna asiakkaillesi lisää joustavuutta. Se maksaa itsensä takaisin kasvaneena tuottona ja parempana asiakassuhteiden säilymisenä.

Kuinka voimme auttaa?

Meillä on monipuolinen valikoima rahoitustuotteita leasingistä vuokraukseen. Ne tarjoavat asiakkaillesi mahdollisuuden päättää miten he maksavat ja milloin he maksavat. Tämä tarkoittaa, että voit antaa heille taloudellisen vapauden valita – ja luoda mahdollisuuden lisämyyntiin.
Mutta tässä ei ole kaikki. Me paitsi tarjoamme tukea tuotteidemme muodossa, annamme myös neuvoja ja apua, kun tarvitset niitä.

Mitä etuja sinä saavutat meidän avulla?

Pääset eteenpäin, kun sinulla on tukea takanasi. Tämä on yksinkertainen tosiasia. Mutta mitä muuta hyötyä tästä tuesta on?

Henkilökohtainen

Voit ottaa helposti yhteyttä henkilökohtaiseen yhteyshenkilöösi, aina kun sinulle tulee kysyttävää.

Selkeä

Maksimaalinen läpinäkyvyys – ensimmäisestä yhteydenotosta allekirjoitettuun sopimukseen.

Nopea

Lyhyet käsittelyajat ja nopea maksu 24 tunnin sisällä.

Luotettava

Vuosikymmenien kokemus talousasioista.

Henkilökohtainen

Voit ottaa helposti yhteyttä henkilökohtaiseen yhteyshenkilöösi, aina kun sinulle tulee kysyttävää.

Selkeä

Maksimaalinen läpinäkyvyys – ensimmäisestä yhteydenotosta allekirjoitettuun sopimukseen.

Nopea

Lyhyet käsittelyajat ja nopea maksu 24 tunnin sisällä.

Luotettava

Vuosikymmenien kokemus talousasioista.

Enemmän kuin vain rahoitusta

Tukemme ulottuu tuotteitamme pidemmälle.
Tarvitsetko apua myynnissä? Olemme täällä auttaaksemme. Onko asiakkaillasi jotain erityispyyntöjä? Me autamme sinua.

Jos et ole aivan varma saatavillasi olevista rahoitusvaihtoehdoista, olemme valmiina auttamaan. Myös GRENKE-yhteyshenkilö auttaa sinua mielellään konsultaatioissa asiakkaiden kanssa.

Voimme kuitenkin tehdä paljon enemmän. Jotkut asiakkaiden pyynnöt edellyttävät nopeita ratkaisuja. Emme jätä sinua selviytymään niistä yksin. Jos asiakas esimerkiksi tarvitsee suuren määrän tuotteita nopeasti, autamme sinua esirahoituksen kanssa.

Näin voit tarjota asiakkaillesi kattavaa tukea.

Sinun tuotteesi, meidän rahoituksemme

Luuletko, ettei tuotettasi voi rahoittaa? Vakuutamme, että voi. Tutustu luetteloon saatavilla olevista rahoitustuotteista ja löydät varmasti niistä sopivan tuotteen itsellesi.

Audiovisuaaliset laitteistot

Ajatteletko ääninä ja kuvina? Toteuta ideasi – tarvitset vain oikeat laitteet. GRENKE tarjoaa yksinkertaisen tavan rahoittaa kamerat, mikrofonit ja valaistuslaitteet.

Toimistokalusteet

Kun haluat laajentaa tai uudistaa toimistoasi, uusien toimistokalusteiden hankinnasta voi tulla suuret kustannukset. Voit rahoittaa hankintasi GRENKEn avulla yksittäisestä toimistotuolista koko toimipisteen kalustukseen.

Kuntosalilaitteet

Autat asiakkaitasi pysymään kunnossa. Tähän tarvitaan kunnolliset kuntosalilaitteet. Tarvitsitpa sitten yksittäisen crosstrainer-laitteen tai täysin uudet laitteet koko salille, GRENKE on ihanteellinen rahoituskumppani.

IT-laitteet

IT-laitteet ovat nykyään korvaamattomia päivittäisessä työelämässä. Monet pitävät niitä tärkeimpänä työkalunaan. Laadukkaat laitteet, palvelimet ja muistit eivät kuitenkaan ole halpoja. Me tiedämme tämän – ja autamme sinua rahoittamaan ne.

Hotellikompleksit

Puhdistusvälineet, hotellin järjestelmät, huoneiden kalusteet: hotellinomistajalla on paljon huolehdittavaa. Yksi asia, josta ei tarvitse olla huolissaan, on rahoitus. GRENKE huolehtii siitä.

Kassajärjestelmät

Myynti on se, mitä varten elät – ja mikä pitää sinut pinnalla. Nykyaikaiset kassajärjestelmät tekevät myynnistä helppoa ja mahdollistavat mm. useat maksutavat. Niihin sisältyvät kassatietokoneet, ohjauspaneelit, skannerit, kuittitulostimet ja kassalaatikot. Mutta kuinka rahoitat järjestelmän? Meidän avullamme.

Kompressorit

Kompressoreita käytetään kaikenlaisissa töissä, rakennustyömailta konepajoihin. Tarvitsitpa kompressorin mihin tarkoitukseen tahansa, poistamme paineet, mitä tulee kustannuksiin. GRENKEn avulla voit rahoittaa laitteistosi helposti.

Kopiokoneet & tulostimet

Kopiokoneet ja tulostimet ovat toimistoissa jatkuvassa käytössä. Niiden on siis oltava kestäviä. Korkealaatuiset laitteet ovat kuitenkin usein erittäin kalliita. GRENKEn ansiosta tämä ei ole ongelma. Voit vuokrata kopiokoneet ja tulostimet helposti.

LED-tekniikka

Tuot valoa maailmaan. LED-tekniikka on rahallisten säästöjen tuojan roolin lisäksi verraton tapa korostaa huoneen eri alueita, mutta se tarjoaa myös valtavasti mahdollisuuksia luovuuteen ja innovointiin. Se ei kuitenkaan ole kovin edullista. Olemme täällä sinua varten. GRENKEn ansiosta korkeat kustannukset eivät ole ongelma.

Lääketieteelliset laitteet

Ihmisten terveys on sinun ensisijainen prioriteettisi. Sinun on voitava luottaa sinulla käytössä oleviin laitteisiin. Voit luottaa myös meihin, kun kyse on lääketieteellisten laitteiden rahoituksesta.

Multimedialaitteistot

Multimedialaitteistoja eli projektoreita, monitoreja ja heijastusnäyttöjä sekä monitoripidikkeitä, kuulokejalustoja jne. tarvitaan monilla aloilla. Voit rahoittaa nämä kaikki GRENKEn avulla.

Koneet ja korjauslaitteet

Konepajassasi sinua ympäröivät laitteet ja koneet, jotka helpottavat työtäsi. Samoin kuin GRENKE – oikealla rahoituksella.

Sähköpyörät

Haluatko välttää tuntien odotuksen liikenneruuhkissa ja samalla tehdä hyvää ympäristölle ja terveydellesi. Voisiko yrityksesi tarjota työntekijöille käyttöön sähköpyöriä? GRENKEn avulla voit rahoittaa henkilöstösi hyvinvointia ja tyytyväisyyttä.

Kahviautomaatit

Kuppi kahvia annosteltuna painiketta painamalla on hieno tapa aloittaa päivä. Se auttaa myös selviämään lounaan jälkeisestä väsymyksestä. Jaa tämä tunne työntekijöidesi kanssa rahoittamalla kahviautomaattisi meidän avullamme.

Frankeerauskoneet

Yrityksesi lähettää lukuisia kirjeitä päivittäin. Postimerkin liimaaminen jokaiseen yksittäiseen kuoreen on työläs tehtävä. Siksi tarvitset frankeerauskoneen. Mutta kuinka voit rahoittaa sen? Se on helppoa: meidän avullamme.

Rakennustyövälineet

Tarvitsitpa minikaivurin, kaivinkoneen, dumpperin tai betonimyllyn – me autamme laitehankinnoissa.

Turvallisuusteknologia ja hälytysjärjestelmät

Yrityksesi työpisteet ovat täynnä arvokkaita laitteita. Niitä on siis suojeltava. Turvallisuusteknologia, hälytysjärjestelmät ja valvontakamerat huolehtivat siitä – ja GRENKE rahoituksesta.

Trukit

Työnäsi on raskaiden taakkojen siirtely. Siihen tarvitaan trukkeja. Niiden on kestettävä paljon, koska niillä kuljetetaan suuria painoja joka päivä. Voimme auttaa sinua suurten taakkojen kanssa, kun kyse on rahoituksesta.

Ohjelmistot

Sinulla on jo laitteet. Sinulta puuttuvat vain ohjelmistot. Usko tai älä, voit rahoittaa jopa ohjelmistot GRENKEn avulla. 

Telekommunikaatiolaitteet

Sujuva viestintä on usein elintärkeää päivittäisessä liiketoiminnassa. Siksi autamme sinua rahoittamaan telekommunikaatiolaitteet.

Puhdistusteknologia

Puhtaus on puoli ruokaa – tämä on aivan totta! Mutta kuinka selvitä siitä? Mopeilla, pölynimureilla ja painepesureilla. Me autamme siistimään kustannukset. GRENKEn avulla voit rahoittaa kaiken.

1 / 21

Tule yhdeksi jälleenmyyjistämme

Haluatko tarjota asiakkaillesi enemmän rahoitusvaihtoehtoja? Jos vastasit kyllä, ota yhteyttä.

Etsi toimipaikka

Olemme aina lähelläsi.

Valitse sijainti

Sinulle näytetään asianomaiset yhteystiedot.

Pyydä jälleenmyyntikumppanuutta

Ota yhteyttä.

Etsi toimipaikka

Olemme aina lähelläsi.

Valitse sijainti

Sinulle näytetään asianomaiset yhteystiedot.

Pyydä jälleenmyyntikumppanuutta

Ota yhteyttä.

Palvelumyynti

Yhdistelmä tekee sen: tarjoa asiakkaillesi rahoitusta ja palvelua yhdessä paketissa.

Oletko kuullut Signing App -sovelluksestamme?

Asiakkaistasi tulee entistä digitaalisempia - sinäkin voit kehittyä digitaalisemmaksi. GRENKEn Signing App -sovelluksella asiakkaasi voi allekirjoittaa sopimuksen paperittomasti sovelluksen kautta, kun olet asiakkaan kanssa.