GRENKE Master Lease Agreement

Teetkö leasinghankintoja säännöllisesti? Jos vastaus on kyllä, suosittelemme tutustumaan tarkemmin GRENKEn Master Lease Agreement -sopimukseen. MLA -sopimuksella saat edulliset ja joustavat rahoitusehdot pienistä suuriin investointeihin.

Keskittämällä suuret edut

Tilaisuuksiin on tartuttava, kun niitä tulee vastaan. GRENKEn Master Lease Agreement antaa vapauden tehdä tämän. Voit hankkia yrityksesi tarvitsemat laitteet helposti haluamaltasi toimittajalta ja nauttia samalla GRENKEn tarjoamista edullisista ehdoista. 

Henkilökohtainen

Optimoidut ehdot juuri sinun ainutlaatuisiin investointitarpeisiisi. 

Joustava

24, 36 vai 48 kuukautta – vai jotain aivan muuta? Voit valita leasingajan jokaisen yksittäisen sopimuksen kohdalla.

Riippumaton

Voit valita haluamasi tuotteet miltä tahansa valmistajalta tai jälleenmyyjältä.

Houkutteleva

Nautit edullisista ehdoista, mikä tuo säästöjä jokaisesta yksittäisestä leasingsopimuksesta. 

Henkilökohtainen

Optimoidut ehdot juuri sinun ainutlaatuisiin investointitarpeisiisi. 

Joustava

24, 36 vai 48 kuukautta – vai jotain aivan muuta? Voit valita leasingajan jokaisen yksittäisen sopimuksen kohdalla.

Riippumaton

Voit valita haluamasi tuotteet miltä tahansa valmistajalta tai jälleenmyyjältä.

Houkutteleva

Nautit edullisista ehdoista, mikä tuo säästöjä jokaisesta yksittäisestä leasingsopimuksesta. 

Nauti etuoikeutetuista ehdoista

GRENKEn Master Lease Agreement -sopimuksen avulla voit varmistaa edulliset ehdot ilman, että sinun tarvitsee tehdä sitoumuksia valitessasi leasingtuotteita* tai jälleenmyyjää.

*Sillä edellytyksellä, että leasing on mahdollista kyseiselle tuotteelle.

Kuinka Master Lease Agreement toimii?

  • Master Lease -sopimuksella voit rahoittaa yrityksesi hankinnat 12 kk ajanjaksolla. Avaamme limiitin tarvitsemallesi rahoituspääomalle, minkä jälkeen voit tehdä yksittäisiä hankintoja miltä tahansa toimittajalta. Jokainen uusi hankinta lisätään limiitillesi.

 

  • Maksat jokaisesta yksittäishankinnasta kuukausimaksua ennalta määritetyn leasingkauden ajan. Jokainen hankinta nostaa kuukausimaksua ennalta määrättyjen ehtojen mukaisesti.

 

  • Emme veloita laskutuslisiä tai sopimusten avausmaksuja - kuukausimaksu muodostuu ainoastaan tuotteiden hankintahinnoista ja sopimastamme rahoituskertoimesta. Voit käyttää vuosisumman kokonaan tai osittain tarpeesi mukaan - vaikket käyttäisi koko summaa, sopimussakkoa ei tule, etkä maksa käyttämättömästä limiitistä.


Tässä esimerkki:
Voit allekirjoittaa 50 000 euron arvoisen Master Lease Agreement -sopimuksen. Aloitat hankkimalla tietokoneita ja ohjelmistoja jälleenmyyjältä A 35 000 eurolla. Kuusi kuukautta myöhemmin ostat 5 000 eurolla kannettavia tietokoneita jälleenmyyjältä B sekä audiovisuaalilaitteita 10 000 eurolla jälleenmyyjältä C. Näihin kaikkiin ostoihin käytämme Master Lease Agreement -sopimuksessa sovittuja edullisia ehtoja. 

Leasing on todellakin näin helppoa

Varmista erittäin edulliset leasing-hinnat ja kätevä käsittely. Näin se toimii:

Rahoitamme enemmän kuin uskotkaan

Audiovisuaaliset laitteistot

Ajatteletko ääninä ja kuvina? Toteuta ideasi – tarvitset vain oikeat laitteet. GRENKE tarjoaa yksinkertaisen tavan rahoittaa kamerat, mikrofonit ja valaistuslaitteet.

Toimistokalusteet

Kun haluat laajentaa tai uudistaa toimistoasi, uusien toimistokalusteiden hankinnasta voi tulla suuret kustannukset. Voit rahoittaa hankintasi GRENKEn avulla yksittäisestä toimistotuolista koko toimipisteen kalustukseen.

Kuntosalilaitteet

Autat asiakkaitasi pysymään kunnossa. Tähän tarvitaan kunnolliset kuntosalilaitteet. Tarvitsitpa sitten yksittäisen crosstrainer-laitteen tai täysin uudet laitteet koko salille, GRENKE on ihanteellinen rahoituskumppani.

IT-laitteet

IT-laitteet ovat nykyään korvaamattomia päivittäisessä työelämässä. Monet pitävät niitä tärkeimpänä työkalunaan. Laadukkaat laitteet, palvelimet ja muistit eivät kuitenkaan ole halpoja. Me tiedämme tämän – ja autamme sinua rahoittamaan ne.

Hotellikompleksit

Puhdistusvälineet, hotellin järjestelmät, huoneiden kalusteet: hotellinomistajalla on paljon huolehdittavaa. Yksi asia, josta ei tarvitse olla huolissaan, on rahoitus. GRENKE huolehtii siitä.

Kassajärjestelmät

Myynti on se, mitä varten elät – ja mikä pitää sinut pinnalla. Nykyaikaiset kassajärjestelmät tekevät myynnistä helppoa ja mahdollistavat mm. useat maksutavat. Niihin sisältyvät kassatietokoneet, ohjauspaneelit, skannerit, kuittitulostimet ja kassalaatikot. Mutta kuinka rahoitat järjestelmän? Meidän avullamme.

Kompressorit

Kompressoreita käytetään kaikenlaisissa töissä, rakennustyömailta konepajoihin. Tarvitsitpa kompressorin mihin tarkoitukseen tahansa, poistamme paineet, mitä tulee kustannuksiin. GRENKEn avulla voit rahoittaa laitteistosi helposti.

Kopiokoneet & tulostimet

Kopiokoneet ja tulostimet ovat toimistoissa jatkuvassa käytössä. Niiden on siis oltava kestäviä. Korkealaatuiset laitteet ovat kuitenkin usein erittäin kalliita. GRENKEn ansiosta tämä ei ole ongelma. Voit vuokrata kopiokoneet ja tulostimet helposti.

LED-tekniikka

Tuot valoa maailmaan. LED-tekniikka on rahallisten säästöjen tuojan roolin lisäksi verraton tapa korostaa huoneen eri alueita, mutta se tarjoaa myös valtavasti mahdollisuuksia luovuuteen ja innovointiin. Se ei kuitenkaan ole kovin edullista. Olemme täällä sinua varten. GRENKEn ansiosta korkeat kustannukset eivät ole ongelma.

Lääketieteelliset laitteet

Ihmisten terveys on sinun ensisijainen prioriteettisi. Sinun on voitava luottaa sinulla käytössä oleviin laitteisiin. Voit luottaa myös meihin, kun kyse on lääketieteellisten laitteiden rahoituksesta.

Multimedialaitteistot

Multimedialaitteistoja eli projektoreita, monitoreja ja heijastusnäyttöjä sekä monitoripidikkeitä, kuulokejalustoja jne. tarvitaan monilla aloilla. Voit rahoittaa nämä kaikki GRENKEn avulla.

Koneet ja korjauslaitteet

Konepajassasi sinua ympäröivät laitteet ja koneet, jotka helpottavat työtäsi. Samoin kuin GRENKE – oikealla rahoituksella.

Sähköpyörät

Haluatko välttää tuntien odotuksen liikenneruuhkissa ja samalla tehdä hyvää ympäristölle ja terveydellesi. Voisiko yrityksesi tarjota työntekijöille käyttöön sähköpyöriä? GRENKEn avulla voit rahoittaa henkilöstösi hyvinvointia ja tyytyväisyyttä.

Kahviautomaatit

Kuppi kahvia annosteltuna painiketta painamalla on hieno tapa aloittaa päivä. Se auttaa myös selviämään lounaan jälkeisestä väsymyksestä. Jaa tämä tunne työntekijöidesi kanssa rahoittamalla kahviautomaattisi meidän avullamme.

Frankeerauskoneet

Yrityksesi lähettää lukuisia kirjeitä päivittäin. Postimerkin liimaaminen jokaiseen yksittäiseen kuoreen on työläs tehtävä. Siksi tarvitset frankeerauskoneen. Mutta kuinka voit rahoittaa sen? Se on helppoa: meidän avullamme.

Rakennustyövälineet

Tarvitsitpa minikaivurin, kaivinkoneen, dumpperin tai betonimyllyn – me autamme laitehankinnoissa.

Turvallisuusteknologia ja hälytysjärjestelmät

Yrityksesi työpisteet ovat täynnä arvokkaita laitteita. Niitä on siis suojeltava. Turvallisuusteknologia, hälytysjärjestelmät ja valvontakamerat huolehtivat siitä – ja GRENKE rahoituksesta.

Trukit

Työnäsi on raskaiden taakkojen siirtely. Siihen tarvitaan trukkeja. Niiden on kestettävä paljon, koska niillä kuljetetaan suuria painoja joka päivä. Voimme auttaa sinua suurten taakkojen kanssa, kun kyse on rahoituksesta.

Ohjelmistot

Sinulla on jo laitteet. Sinulta puuttuvat vain ohjelmistot. Usko tai älä, voit rahoittaa jopa ohjelmistot GRENKEn avulla. 

Telekommunikaatiolaitteet

Sujuva viestintä on usein elintärkeää päivittäisessä liiketoiminnassa. Siksi autamme sinua rahoittamaan telekommunikaatiolaitteet.

Puhdistusteknologia

Puhtaus on puoli ruokaa – tämä on aivan totta! Mutta kuinka selvitä siitä? Mopeilla, pölynimureilla ja painepesureilla. Me autamme siistimään kustannukset. GRENKEn avulla voit rahoittaa kaiken.

1 / 21

Etsi GRENKE-yhteyshenkilösi

Kirjoita tähän sijaintisi ja näytämme sinulle alueesi GRENKE-yhteyshenkilöt.

Soita meille

Ota meihin yhteyttä:

+358 10 337 6000

Ma - Pe 9:00 - 16:00

GRENKE: kokemus tuo luottamusta

Haluamme auttaa ihmisiä, jotka haluavat saada tuloksia aikaan. GRENKE on monipuolinen fasilitaattori erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille. Kokemuksemme toimii tukenasi.

PK-yritysten leasing-kumppani

GRENKE antaa tarvitsemasi vapauden päästää yrittäjähenkisyytesi valloilleen. Räätälöidysti ja edullisin ehdoin.

 

  • Voit valita edulliset leasing-kuukausierät suurten hankintakustannusten sijaan.
  • Pystyt tekemään suunnitelmia luottavaisesti
  • Pysyt joustavana

Sopimusten digitaalinen allekirjoittaminen eAllekirjoituksella

eAllekirjoitus

Tarvitset GRENKE -leasingsopimuksen allekirjoittamiseen vain tabletin, älypuhelimen tai tietokoneen sekä internetyhteyden. GRENKEn eAllekirjoituksen avulla voit allekirjoittaa asiakirjasi digitaalisesti ja turvallisesti missä vain, milloin vain. Tämä säästää kallista aikaasi, jonka voit käyttää omien ideoidesi kehittelyyn ja asiakkaisiisi.