GRENKE Master Lease Agreement

Joustavuutta hankintojen rahoitukseen arjen tarpeiden mukaan. GRENKE Master Lease -sopimus mahdollistaa yritykselle joustavan tavan toteuttaa vuotuisia laiteinvestointeja. Samalla se tuo selkeyttä kulujen budjetointiin. Niissä tilanteissa, joissa yrityksesi hankkii useita erilaisia laitteita vuoden aikana, on Master Lease -puitesopimus toimiva vaihtoehto. Kun sinulla on näkemys liiketoimintasi kehittämisestä, me mahdollistamme sen toteuttamisen.

Ennakoitavuus

Selkeän sopimuksen mukainen ja edullinen kuukausikulu on helppo budjetoida.

Joustavuus

Yrityksesi tarpeiden mukaan räätälöity ratkaisu; euromäärä ja sopimusaika.

Valinnan vapaus

Voit itse valita tuotteet haluamaltasi myyjältä.

Helppous

Luonteva ratkaisu jatkuviin hankintoihin yhdellä sopimuksella.

Ennakoitavuus

Selkeän sopimuksen mukainen ja edullinen kuukausikulu on helppo budjetoida.

Joustavuus

Yrityksesi tarpeiden mukaan räätälöity ratkaisu; euromäärä ja sopimusaika.

Valinnan vapaus

Voit itse valita tuotteet haluamaltasi myyjältä.

Helppous

Luonteva ratkaisu jatkuviin hankintoihin yhdellä sopimuksella.

Edullinen puitesopimus yrityksen jatkuviin hankintoihin

Limiitti antaa toimintavapauden

 

Avaamme limiitin tarvitsemallesi rahoituspääomalle, minkä jälkeen voit tehdä yksittäisiä hankintoja miltä tahansa laitetoimittajalta. Kaikki hankinnat lisätään limiitillesi, ja maksat jokaisesta yksittäishankinnasta kuukausimaksua ennalta määritetyn leasingkauden ajan. Puitesopimuksessa määritellään edulliset ehdot kuukausimaksuun, joka muodostuu ainoastaan tuotteiden hankintahinnoista sekä sovitusta rahoituskertoimesta.

Master Lease -limiitti antaa sinulle vapauden hankintojen tekemiseen. Puitesopimuksen tekeminen ei maksa sinulle mitään, ja koko limiitin käyttö ei ole pakollista. Emme veloita käyttämättömästä limiitistä. Vuokrakauden lopussa voit päättää, lopetatko sopimuksen ja palautat leasing-tuotteen tai ostatko sen markkinahintaan yrityksellesi. Voit myös halutessasi pidentää sopimusta ja jatkaa vuokrausta.

Leasingvuokrauksen ansiosta yrityksen käytössä olevat tuotteet eivät menetä arvoaan. Vuokrattavat laitteet ovat ajanmukaisia ja vastaavat liiketoiminnan tarpeita. Voit keskittyä yritystoimintaasi sitomatta kassavaroja ostoihin.

 

1. Määrittele vuotuinen hankintojen euromäärä.

2. Tee GRENKE Master Lease -puitesopimus yksilöidyillä ehdoilla.

3. Tee tarvittavia hankintoja yrityksellesi 12 kuukauden aikana.

 

Luotettava leasingkumppanisi kasvun mahdollistajana

 

GRENKE on luotettava ja palveleva leasingkumppanisi. Autamme yritystäsi kokoamaan arkea helpottavat koneet ja laitteet yhdeksi kokonaisuudeksi. Rahoituspalvelumme ovat läpinäkyviä ja ilman piilokuluja: tiedät paljonko maksat ja milloin. Master Lease -puitesopimus tarjoaa ketterän ja turvallisen rahoitusratkaisun liiketoimintasi kasvun tueksi.

 

Rahoita yrityksesi ajanmukaiset työvälineet sujuvasti – Grenke Master Lease -puitesopimus

Nauti etuoikeutetuista ehdoista

GRENKEn Master Lease Agreement -sopimuksen avulla voit varmistaa edulliset ehdot ilman, että sinun tarvitsee tehdä sitoumuksia valitessasi leasingtuotteita* tai jälleenmyyjää.

*Sillä edellytyksellä, että leasing on mahdollista kyseiselle tuotteelle.

Kuinka Master Lease Agreement toimii?

  • Master Lease -sopimuksella voit rahoittaa yrityksesi hankinnat 12 kk ajanjaksolla. Avaamme limiitin tarvitsemallesi rahoituspääomalle, minkä jälkeen voit tehdä yksittäisiä hankintoja miltä tahansa toimittajalta. Jokainen uusi hankinta lisätään limiitillesi.

 

  • Maksat jokaisesta yksittäishankinnasta kuukausimaksua ennalta määritetyn leasingkauden ajan. Jokainen hankinta nostaa kuukausimaksua ennalta määrättyjen ehtojen mukaisesti.

 

  • Emme veloita laskutuslisiä tai sopimusten avausmaksuja - kuukausimaksu muodostuu ainoastaan tuotteiden hankintahinnoista ja sopimastamme rahoituskertoimesta. Voit käyttää vuosisumman kokonaan tai osittain tarpeesi mukaan - vaikket käyttäisi koko summaa, sopimussakkoa ei tule, etkä maksa käyttämättömästä limiitistä.


Tässä esimerkki:
Voit allekirjoittaa 50 000 euron arvoisen Master Lease Agreement -sopimuksen. Aloitat hankkimalla tietokoneita ja ohjelmistoja jälleenmyyjältä A 35 000 eurolla. Kuusi kuukautta myöhemmin ostat 5 000 eurolla kannettavia tietokoneita jälleenmyyjältä B sekä audiovisuaalilaitteita 10 000 eurolla jälleenmyyjältä C. Näihin kaikkiin ostoihin käytämme Master Lease Agreement -sopimuksessa sovittuja edullisia ehtoja. 

Leasing on todellakin näin helppoa

Varmista erittäin edulliset leasing-hinnat ja kätevä käsittely. Näin se toimii:

Rahoitamme enemmän kuin uskotkaan

Hotellikompleksit

Puhdistusvälineet, hotellin järjestelmät, huoneiden kalusteet: hotellinomistajalla on paljon huolehdittavaa. Yksi asia, josta ei tarvitse olla huolissaan, on rahoitus. GRENKE huolehtii siitä.

LED-tekniikka

Tuot valoa maailmaan. LED-tekniikka on rahallisten säästöjen tuojan roolin lisäksi verraton tapa korostaa huoneen eri alueita, mutta se tarjoaa myös valtavasti mahdollisuuksia luovuuteen ja innovointiin. Se ei kuitenkaan ole kovin edullista. Olemme täällä sinua varten. GRENKEn ansiosta korkeat kustannukset eivät ole ongelma.

Audiovisuaaliset laitteistot

Ajatteletko ääninä ja kuvina? Toteuta ideasi – tarvitset vain oikeat laitteet. GRENKE tarjoaa yksinkertaisen tavan rahoittaa kamerat, mikrofonit ja valaistuslaitteet.

Trukit

Työnäsi on raskaiden taakkojen siirtely. Siihen tarvitaan trukkeja. Niiden on kestettävä paljon, koska niillä kuljetetaan suuria painoja joka päivä. Voimme auttaa sinua suurten taakkojen kanssa, kun kyse on rahoituksesta.

Lääketieteelliset laitteet

Ihmisten terveys on sinun ensisijainen prioriteettisi. Sinun on voitava luottaa sinulla käytössä oleviin laitteisiin. Voit luottaa myös meihin, kun kyse on lääketieteellisten laitteiden rahoituksesta.

Puhdistusteknologia

Puhtaus on puoli ruokaa – tämä on aivan totta! Mutta kuinka selvitä siitä? Mopeilla, pölynimureilla ja painepesureilla. Me autamme siistimään kustannukset. GRENKEn avulla voit rahoittaa kaiken.

Kompressorit

Kompressoreita käytetään kaikenlaisissa töissä, rakennustyömailta konepajoihin. Tarvitsitpa kompressorin mihin tarkoitukseen tahansa, poistamme paineet, mitä tulee kustannuksiin. GRENKEn avulla voit rahoittaa laitteistosi helposti.

Telekommunikaatiolaitteet

Sujuva viestintä on usein elintärkeää päivittäisessä liiketoiminnassa. Siksi autamme sinua rahoittamaan telekommunikaatiolaitteet.

Sähköpyörät

Haluatko välttää tuntien odotuksen liikenneruuhkissa ja samalla tehdä hyvää ympäristölle ja terveydellesi. Voisiko yrityksesi tarjota työntekijöille käyttöön sähköpyöriä? GRENKEn avulla voit rahoittaa henkilöstösi hyvinvointia ja tyytyväisyyttä.

Kassajärjestelmät

Myynti on se, mitä varten elät – ja mikä pitää sinut pinnalla. Nykyaikaiset kassajärjestelmät tekevät myynnistä helppoa ja mahdollistavat mm. useat maksutavat. Niihin sisältyvät kassatietokoneet, ohjauspaneelit, skannerit, kuittitulostimet ja kassalaatikot. Mutta kuinka rahoitat järjestelmän? Meidän avullamme.

IT-laitteet

IT-laitteet ovat nykyään korvaamattomia päivittäisessä työelämässä. Monet pitävät niitä tärkeimpänä työkalunaan. Laadukkaat laitteet, palvelimet ja muistit eivät kuitenkaan ole halpoja. Me tiedämme tämän – ja autamme sinua rahoittamaan ne.

Turvallisuusteknologia ja hälytysjärjestelmät

Yrityksesi työpisteet ovat täynnä arvokkaita laitteita. Niitä on siis suojeltava. Turvallisuusteknologia, hälytysjärjestelmät ja valvontakamerat huolehtivat siitä – ja GRENKE rahoituksesta.

Multimedialaitteistot

Multimedialaitteistoja eli projektoreita, monitoreja ja heijastusnäyttöjä sekä monitoripidikkeitä, kuulokejalustoja jne. tarvitaan monilla aloilla. Voit rahoittaa nämä kaikki GRENKEn avulla.

Frankeerauskoneet

Yrityksesi lähettää lukuisia kirjeitä päivittäin. Postimerkin liimaaminen jokaiseen yksittäiseen kuoreen on työläs tehtävä. Siksi tarvitset frankeerauskoneen. Mutta kuinka voit rahoittaa sen? Se on helppoa: meidän avullamme.

Ohjelmistot

Sinulla on jo laitteet. Sinulta puuttuvat vain ohjelmistot. Usko tai älä, voit rahoittaa jopa ohjelmistot GRENKEn avulla. 

Kahviautomaatit

Kuppi kahvia annosteltuna painiketta painamalla on hieno tapa aloittaa päivä. Se auttaa myös selviämään lounaan jälkeisestä väsymyksestä. Jaa tämä tunne työntekijöidesi kanssa rahoittamalla kahviautomaattisi meidän avullamme.

Kuntosalilaitteet

Autat asiakkaitasi pysymään kunnossa. Tähän tarvitaan kunnolliset kuntosalilaitteet. Tarvitsitpa sitten yksittäisen crosstrainer-laitteen tai täysin uudet laitteet koko salille, GRENKE on ihanteellinen rahoituskumppani.

Toimistokalusteet

Kun haluat laajentaa tai uudistaa toimistoasi, uusien toimistokalusteiden hankinnasta voi tulla suuret kustannukset. Voit rahoittaa hankintasi GRENKEn avulla yksittäisestä toimistotuolista koko toimipisteen kalustukseen.

Kopiokoneet & tulostimet

Kopiokoneet ja tulostimet ovat toimistoissa jatkuvassa käytössä. Niiden on siis oltava kestäviä. Korkealaatuiset laitteet ovat kuitenkin usein erittäin kalliita. GRENKEn ansiosta tämä ei ole ongelma. Voit vuokrata kopiokoneet ja tulostimet helposti.

Koneet ja korjauslaitteet

Konepajassasi sinua ympäröivät laitteet ja koneet, jotka helpottavat työtäsi. Samoin kuin GRENKE – oikealla rahoituksella.

Rakennustyövälineet

Tarvitsitpa minikaivurin, kaivinkoneen, dumpperin tai betonimyllyn – me autamme laitehankinnoissa.

1 / 21

Etsi GRENKE-yhteyshenkilösi

Kirjoita tähän sijaintisi ja näytämme sinulle alueesi GRENKE-yhteyshenkilöt.

Soita meille

Ota meihin yhteyttä:

+358 10 337 6000

Ma - Pe 9:00 - 16:00

GRENKE: kokemus tuo luottamusta

Haluamme auttaa ihmisiä, jotka haluavat saada tuloksia aikaan. GRENKE on monipuolinen fasilitaattori erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille. Kokemuksemme toimii tukenasi.

PK-yritysten leasing-kumppani

GRENKE antaa tarvitsemasi vapauden päästää yrittäjähenkisyytesi valloilleen. Räätälöidysti ja edullisin ehdoin.

 

  • Voit valita edulliset leasing-kuukausierät suurten hankintakustannusten sijaan.
  • Pystyt tekemään suunnitelmia luottavaisesti
  • Pysyt joustavana

Sopimusten digitaalinen allekirjoittaminen eAllekirjoituksella

eAllekirjoitus

Tarvitset GRENKE -leasingsopimuksen allekirjoittamiseen vain tabletin, älypuhelimen tai tietokoneen sekä internetyhteyden. GRENKEn eAllekirjoituksen avulla voit allekirjoittaa asiakirjasi digitaalisesti ja turvallisesti missä vain, milloin vain. Tämä säästää kallista aikaasi, jonka voit käyttää omien ideoidesi kehittelyyn ja asiakkaisiisi.