Menestytään yhdessä. Kasvetaan yhdessä.

Ansioluettelollasi on merkitystä, mutta asenne on se, joka saa sinut erottumaan.

Menestyksemme perustuu siihen tosiasiaan, että ajattelemme kuin asiakkaamme – kuin yrittäjät. Siksi haemme koko ajan työntekijöitä, jotka eivät etsi vain työtä, vaan haluavat toimia kuin yrittäjä joka päivä olivatpa he missä tehtävässä tahansa. Onko sinulla tätä yrittäjähenkisyyttä DNA:ssasi? Jos on, haluamme tarjota sinulle kaikki mahdollisuudet liittyä meihin ja kasvaa yhdessä.

GRENKE odottaa sinulta paljon, mutta antaa myös paljon.

Odotamme paljon työntekijöiltämme. Odotamme heidän työskentelevän omistautuneesti uusien ratkaisujen ja innovatiivisten tuotteiden parissa, tekevän asiakkaisiin vaikutuksen poikkeuksellisella palvelulla ja hoitavan arkaluontoiset rahoitusasiat äärimmäisen hienotunteisesti ja ammattimaisesti. Vastineeksi tarjoamme erittäin houkuttelevan palkkauksen, kansainvälisen työympäristön ja turvallisen tulevaisuuden – työn, jossa voit kasvaa sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti. Se myös antaa sinulle vapauden ja taidot, jotka tarvitset tehdäksesi päätöksiä itsenäisesti, yhdessä selkeästi määritettyjen vaatimusten ja tavoitteiden kanssa sekä mahdollisuuden ottaa vastuuta. Loppujen lopuksi uskomme tämän olevan sitä, mitä toimiminen kuin yrittäjä tarkoittaa.

 

Etsimme GRENKE-tiimiin työntekijöitä kaikille tasoille harjoittelijoista kokeneisiin johtajiin.

Soita meille

Ota meihin yhteyttä:

+358 10 337 6000

Ma - Pe 9:00 - 16:00

Monille työntekijöillemme on yhteistä yrittäjähenkinen asenne

Yrittäjähenkisyys on osa yrityskulttuuriamme. Siksi etsimme ihmisiä, jotka ajattelevat samoin kuin me. Ihmisiä, jotka eivät halua vain tehdä työtään, vaan haluavat myös osallistua liiketoimintaamme aktiivisesti. Näin voimme kasvaa yhdessä sekä ihmisinä että ammatillisesti.

Kuinka tärkeä olet meille?

Turvallinen työ nykyaikaisessa ympäristössä, suoritukseen perustuva palkkaus ja reilu työskentelykulttuuri ovat tyypillisiä yrityksessämme. Teemme kuitenkin paljon enemmän varmistaaksemme, että sinusta pidetään hyvää huolta.

Työsuhdeauto

Joihinkin työtehtäviin sisältyy työsuhdeauto.

Lounasetu

Terveellinen ravitsemus ja hyvä ruoka ovat tärkeitä elämänlaadun kannalta. Työntekijöille tarjotaan mahdollisuus lounasetuun.

Koulutusmahdollisuudet

GRENKE-akatemiassa saa sisäistä ja ulkoista koulutusta.

Joustava työaika

Oletko tuotteliaampi tiettyyn aikaan päivästä? Se sopii meille.

Työhyvinvointi

GRENKE pitää sinut kunnossa: tarjoamme kattavan työterveyshuollon ja panostamme sinun työhyvinvointiin.

Yhteensovittaminen

Tasapainota työ- ja perhe-elämäsi. Me autamme sinua.

Kansainvälinen yritys

Työskentele toimistoissa ympäri maailmaa.

Bonukset

Jos autat yritystämme kehittymään, annamme sinulle mielellämme osan menestyksestä.

Hedelmäkori

Välipala, tietenkin terveellinen. Toimistolla meillä on usein tarjolla hedelmiä. 

1 / 9

Mikä alue kiinnostaa sinua?

Kansainvälisenä leasing-asiantuntijana pystymme tarjoamaan kiinnostavia työskentelymahdollisuuksia ja haasteita tärkeimmillä osaamisalueillasi.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Etsitkö ympäristöä, jossa voit kehittyä? Jos vastasit kyllä, olet tullut oikeaan paikkaan. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja löydä sinulle sopiva työ.

Lisätietoja meistä

GRENKE-konserni

Ratkaisumme auttavat asiakkaita ympäri maailmaa kehittämään liiketoimintaansa juuri heidän valitsemallaan tavalla. Tarjoamme heille tarvittaessa taloudellista liikkumavaraa ja annamme heidän valloittaa markkinat ja asiakkaat myrskyn lailla uusilla ideoilla. Napsauta linkkiä saadaksesi lisätietoja.