GRENKE Suomessa

Meillä on pitkä historia yrittäjyydessä. GRENKE perustettiin Saksan Baden-Badenissa vuonna 1978. Ensimmäinen Suomen konttorimme avattiin vuonna 2008.

Tehdään tämä helpoksi sinulle

Et voi vastustaa ideaa, jonka aika on koittanut. GRENKEn ratkaisut ovat luoneet taloudelliset kehykset liiketoiminnan menestykselle jo lähes 40 vuoden ajan – nopeasti, helposti ja henkilökohtaisella kosketuksella.

Joustavat leasing-ratkaisut yhden katon alta

Upeilla asioilla on usein vaatimaton alku. Tarvitaan vain ihmisille luottamusta ja taloudellinen vapaus ylittää rajoja.

 

Me GRENKEllä olemme yrittäjähenkisiä. Siksi haluamme olla rohkeita ja mahdollistaa asiat myös asiakkaillemme. Halusitpa sitten vuokrata suuritehoisia IT-laitteita tai koko toimistosi laitteet, GRENKE Suomi voi hoitaa tämän ja paljon enemmän. Useiden pienten sopimusten omistautunut hallinta on erikoisalaamme. Annamme prosessiin henkilökohtaisen säväyksen yhdessä saman yrittäjähenkisen innon kanssa, jonka tiedämme motivoivan sinuakin.

 

Mottomme on ollut jo vuosia – ”Nopea. Eteenpäin. Rahoitus.” – ja se on tehnyt meistä yhden segmenttimme johtavista palveluntarjoajista. Tämä ei kuitenkaan estä meitä ponnistelemasta väsymättömästi uusien ratkaisujen kehittämiseksi asiakkaidemme avuksi.

GRENKE Suomi numeroina*

Olitpa missä tahansa, GRENKE Suomi on paikallinen kumppanisi. Numerot puhuvat puolestaan:

1
Liiketoiminta: GRENKE on leasing-asiantuntija
5
Toimipaikkaa Suomessa
2008
GRENKE Suomi avaa ensimmäisen toimistonsa Vantaalle
45
Työntekijää Suomessa

* Tilanne 31.12.2022

GRENKE lähelläsi

Meidät on helppo löytää. Valitse maasi, kirjoita sijaintisi ja saat lähimmän GRENKE-toimiston yhteystiedot.

Soita meille

Ota meihin yhteyttä:

+358 10 337 6000

Ma - Pe 9:00 - 16:00

Viimeisimmät uutiset

04

joulu 2023

Itsenäisyyspäivä tuo muutoksia asiakaspalvelun aukioloaikoihin

Grenkeläiset hiljentyvät tiistaina ajoissa itsenäisyyspäivän viettoon, tämä aiheuttaa muutoksia palveluaikoihimme. Asiakaspalvelun poikkeukselliset aukioloajat: ti 5.12. 9-12 ke 6.12. SULJETTU Palv...

01

joulu 2023

Toimitimme 500 pehmonallea sairaaloihin pikkupotilaille

Sadat lapset ja perheet ovat päivittäin tilanteessa, jossa lapsella on käynnissä tai edessään sairaalahoitoa vaativa toimenpide. Sairaaloissa tuetaan lasten mieltä ja oloa mm. pehmonallejen avulla....

Muita asioita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

GRENKE Suomi on apunasi ja tarjoaa kokemusta, asiantuntemusta ja ehdotonta sitoutumista. Lue lisää täältä – tai ota meihin yhteyttä.