Classic Lease

Rahoita työvälineiden ja laitteiden hankinta arjen tarpeiden mukaan

GRENKE Classic Lease -leasingsopimus tarjoaa sujuvaa laitteiden käytön vapautta ja kulujen ennakointimahdollisuutta yrityksellesi. Leasing-vuokraus on yksinkertainen ratkaisu yksittäisten työvälineiden ja laitteiden hankintaan. Keskity liiketoimintaasi ja kannattavaan kasvuun - me mahdollistamme sen toteuttamisen.

Ennakoitavuus

Kiinteä kuukausikulu on helppo budjetoida.

Joustavuus

Voit itse määritellä vuokrakauden pituuden.

Tarkoituksen- mukaisuus

Tarpeitasi palveleva ajanmukainen laite käytössäsi.

Valinnan vapaus

Vuokrakauden lopussa voit ostaa tai palauttaa tuotteen tai jatkaa vuokrausta.

Ennakoitavuus

Kiinteä kuukausikulu on helppo budjetoida.

Joustavuus

Voit itse määritellä vuokrakauden pituuden.

Tarkoituksen- mukaisuus

Tarpeitasi palveleva ajanmukainen laite käytössäsi.

Valinnan vapaus

Vuokrakauden lopussa voit ostaa tai palauttaa tuotteen tai jatkaa vuokrausta.

Ketterä leasing-vuokraus yksittäiseen investointiin

Leasing-vuokrauksen helppous

 

Hanki tarvitsemasi työväline tai laite GRENKEn valikoidulta yhteistyökumppanilta Classic Lease -sopimuksella. Saat tuotteen heti käyttöösi, ja maksat kiinteä vuokraa valitsemasi leasingajan.

Voit vuokrata tuotteen perusvuokrakaudeksi ilman velvoitetta jäännösarvon maksamisesta. Vuokrakauden lopussa päätät, lopetatko sopimuksen ja palautat leasing-tuotteen tai ostatko sen markkinahintaan yrityksellesi. Halutessasi voit myös pidentää sopimusta ja jatkaa vuokrausta.

 

Selkeyttä taloushallintoon

 

Classic Lease -leasingsopimuksen yksi kiinteä hinta koko sopimuskauden ajan tekee budjetoinnista ja toiminnan suunnittelusta helpompaa. Kiinteän hinnan ansiosta vältyt yllätyskuluilta, jolloin kassavarat vapautuvat muuhun käyttöön. Kuukausimaksu voidaan vähentää yrityksen verotuksessa.

Leasingvuokrauksen ansiosta yrityksen käytössä olevat tuotteet eivät menetä arvoaan. Vuokrattavat laitteet ovat ajanmukaisia ja vastaavat liiketoiminnan tarpeita. Voit keskittyä yritystoimintaasi sitomatta pääomaa ostoihin.

 

Luotettava leasingkumppanisi kasvun mahdollistajana

 

GRENKE on luotettava ja palveleva leasingkumppanisi. Autamme yritystäsi kokoamaan arkea helpottavat koneet ja laitteet yhdeksi kokonaisuudeksi. Rahoituspalvelumme ovat läpinäkyviä ja ilman piilokuluja: tiedät paljonko maksat ja milloin. Classic Lease -leasingsopimus tarjoaa ketterän ja turvallisen rahoitusratkaisun liiketoimintasi kehittämisen tueksi yksittäisiin investointeihin.

Classic Lease – joustava ja helppo

Liiketoiminnassa vaaditaan suunnitelmien tekemiseen ennakoitavuutta ja varmuutta, mutta samaan aikaan täytyy pystyä olemaan joustava. Saman tulisi päteä myös leasingsopimukseen. Classic Lease -sopimuksella voit vuokrata tuotteet sovituksi perusvuokrakaudeksi ilman velvoitetta jäännösarvon maksamisesta. 

Perusvuokrakauden lopussa voit päättää lopetatko sopimuksen ja palautat leasingtuotteen vai ostatko sen ajantasaiseen markkinahintaan. Vaihtoehtoisesti voit pidentää sopimustasi ja jatkaa vuokrausta. 

Siirrämme kaikki takuuoikeudet (jälleenmyyjän ja valmistajan takuut) sinulle. Aikaa ei tarvitse tuhlata asian käsittelyyn meidän kauttamme, vaan voit ottaa suoraan yhteyttä jälleenmyyjään tai valmistajaan ja he hoitavat tuotteen kuntoon. 
 

Kun asiakas on allekirjoittanut leasingsopimuksen niin leasingtuotteiden ostohinta maksetaan jälleenmyyjälle 24 tunnin kuluessa. Helppoa ja nopeaa.

Rahoitettavat tuotteet laidasta laitaan

Hotellikompleksit

Puhdistusvälineet, hotellin järjestelmät, huoneiden kalusteet: hotellinomistajalla on paljon huolehdittavaa. Yksi asia, josta ei tarvitse olla huolissaan, on rahoitus. GRENKE huolehtii siitä.

LED-tekniikka

Tuot valoa maailmaan. LED-tekniikka on rahallisten säästöjen tuojan roolin lisäksi verraton tapa korostaa huoneen eri alueita, mutta se tarjoaa myös valtavasti mahdollisuuksia luovuuteen ja innovointiin. Se ei kuitenkaan ole kovin edullista. Olemme täällä sinua varten. GRENKEn ansiosta korkeat kustannukset eivät ole ongelma.

Audiovisuaaliset laitteistot

Ajatteletko ääninä ja kuvina? Toteuta ideasi – tarvitset vain oikeat laitteet. GRENKE tarjoaa yksinkertaisen tavan rahoittaa kamerat, mikrofonit ja valaistuslaitteet.

Trukit

Työnäsi on raskaiden taakkojen siirtely. Siihen tarvitaan trukkeja. Niiden on kestettävä paljon, koska niillä kuljetetaan suuria painoja joka päivä. Voimme auttaa sinua suurten taakkojen kanssa, kun kyse on rahoituksesta.

Lääketieteelliset laitteet

Ihmisten terveys on sinun ensisijainen prioriteettisi. Sinun on voitava luottaa sinulla käytössä oleviin laitteisiin. Voit luottaa myös meihin, kun kyse on lääketieteellisten laitteiden rahoituksesta.

Puhdistusteknologia

Puhtaus on puoli ruokaa – tämä on aivan totta! Mutta kuinka selvitä siitä? Mopeilla, pölynimureilla ja painepesureilla. Me autamme siistimään kustannukset. GRENKEn avulla voit rahoittaa kaiken.

Kompressorit

Kompressoreita käytetään kaikenlaisissa töissä, rakennustyömailta konepajoihin. Tarvitsitpa kompressorin mihin tarkoitukseen tahansa, poistamme paineet, mitä tulee kustannuksiin. GRENKEn avulla voit rahoittaa laitteistosi helposti.

Telekommunikaatiolaitteet

Sujuva viestintä on usein elintärkeää päivittäisessä liiketoiminnassa. Siksi autamme sinua rahoittamaan telekommunikaatiolaitteet.

Sähköpyörät

Haluatko välttää tuntien odotuksen liikenneruuhkissa ja samalla tehdä hyvää ympäristölle ja terveydellesi. Voisiko yrityksesi tarjota työntekijöille käyttöön sähköpyöriä? GRENKEn avulla voit rahoittaa henkilöstösi hyvinvointia ja tyytyväisyyttä.

Kassajärjestelmät

Myynti on se, mitä varten elät – ja mikä pitää sinut pinnalla. Nykyaikaiset kassajärjestelmät tekevät myynnistä helppoa ja mahdollistavat mm. useat maksutavat. Niihin sisältyvät kassatietokoneet, ohjauspaneelit, skannerit, kuittitulostimet ja kassalaatikot. Mutta kuinka rahoitat järjestelmän? Meidän avullamme.

IT-laitteet

IT-laitteet ovat nykyään korvaamattomia päivittäisessä työelämässä. Monet pitävät niitä tärkeimpänä työkalunaan. Laadukkaat laitteet, palvelimet ja muistit eivät kuitenkaan ole halpoja. Me tiedämme tämän – ja autamme sinua rahoittamaan ne.

Turvallisuusteknologia ja hälytysjärjestelmät

Yrityksesi työpisteet ovat täynnä arvokkaita laitteita. Niitä on siis suojeltava. Turvallisuusteknologia, hälytysjärjestelmät ja valvontakamerat huolehtivat siitä – ja GRENKE rahoituksesta.

Multimedialaitteistot

Multimedialaitteistoja eli projektoreita, monitoreja ja heijastusnäyttöjä sekä monitoripidikkeitä, kuulokejalustoja jne. tarvitaan monilla aloilla. Voit rahoittaa nämä kaikki GRENKEn avulla.

Frankeerauskoneet

Yrityksesi lähettää lukuisia kirjeitä päivittäin. Postimerkin liimaaminen jokaiseen yksittäiseen kuoreen on työläs tehtävä. Siksi tarvitset frankeerauskoneen. Mutta kuinka voit rahoittaa sen? Se on helppoa: meidän avullamme.

Ohjelmistot

Sinulla on jo laitteet. Sinulta puuttuvat vain ohjelmistot. Usko tai älä, voit rahoittaa jopa ohjelmistot GRENKEn avulla. 

Kahviautomaatit

Kuppi kahvia annosteltuna painiketta painamalla on hieno tapa aloittaa päivä. Se auttaa myös selviämään lounaan jälkeisestä väsymyksestä. Jaa tämä tunne työntekijöidesi kanssa rahoittamalla kahviautomaattisi meidän avullamme.

Kuntosalilaitteet

Autat asiakkaitasi pysymään kunnossa. Tähän tarvitaan kunnolliset kuntosalilaitteet. Tarvitsitpa sitten yksittäisen crosstrainer-laitteen tai täysin uudet laitteet koko salille, GRENKE on ihanteellinen rahoituskumppani.

Toimistokalusteet

Kun haluat laajentaa tai uudistaa toimistoasi, uusien toimistokalusteiden hankinnasta voi tulla suuret kustannukset. Voit rahoittaa hankintasi GRENKEn avulla yksittäisestä toimistotuolista koko toimipisteen kalustukseen.

Kopiokoneet & tulostimet

Kopiokoneet ja tulostimet ovat toimistoissa jatkuvassa käytössä. Niiden on siis oltava kestäviä. Korkealaatuiset laitteet ovat kuitenkin usein erittäin kalliita. GRENKEn ansiosta tämä ei ole ongelma. Voit vuokrata kopiokoneet ja tulostimet helposti.

Koneet ja korjauslaitteet

Konepajassasi sinua ympäröivät laitteet ja koneet, jotka helpottavat työtäsi. Samoin kuin GRENKE – oikealla rahoituksella.

Rakennustyövälineet

Tarvitsitpa minikaivurin, kaivinkoneen, dumpperin tai betonimyllyn – me autamme laitehankinnoissa.

1 / 21

Onko sinulla idea, joka ei voi odottaa? Sen ei tarvitsekaan.

Hanki helposti ja nopeasti leasingtuotteet liiketoimintasi tueksi:

Ota yhteys lähelläsi sijaitsevaan GRENKEn toimipisteeseen.

Etsimme kanssasi oikean ratkaisun investointitarpeisiisi – nopeasti, helposti ja henkilökohtaisesti.

eAllekirjoituksen avulla voit allekirjoittaa sopimuksia sähköisesti - missä vain, milloin vain. 

Ota yhteys lähelläsi sijaitsevaan GRENKEn toimipisteeseen.

Etsimme kanssasi oikean ratkaisun investointitarpeisiisi – nopeasti, helposti ja henkilökohtaisesti.

eAllekirjoituksen avulla voit allekirjoittaa sopimuksia sähköisesti - missä vain, milloin vain. 

Onko sinulla suuria suunnitelmia? Autamme sinua toteuttamaan ne.

Lisää tuottavuutta leasinghankintoihisi Master Lease Agreement -sopimuksen avulla. 

Master Lease Agreement -sopimus

Teetkö hankintoja säännöllisesti? Valitse GRENKEn Master Lease -sopimus ja nauti etuoikeutetuista ehdoista.

Sopimusten sähköinen allekirjoittaminen eAllekirjoituksella

Soita meille

Ota meihin yhteyttä:

+358 10 337 6000

Ma - Pe 9:00 - 16:00

eAllekirjoitus

Tarvitset GRENKE -leasingsopimuksen allekirjoittamiseen vain tabletin, älypuhelimen tai tietokoneen sekä internetyhteyden. GRENKEn eAllekirjoituksen avulla voit allekirjoittaa asiakirjasi digitaalisesti ja turvallisesti missä vain, milloin vain. Tämä säästää kallista aikaasi, jonka voit käyttää omien ideoidesi kehittelyyn ja asiakkaisiisi.

GRENKE: kokemus tuo luottamusta

Haluamme auttaa ihmisiä saamaan tuloksia aikaan. GRENKE on monipuolinen rahoituskumppani erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille. Valjastamme kokemuksemme tueksesi.

PK-yritysten leasing-kumppani

GRENKEn leasingratkaisujen avulla pystyt keskittymään olennaiseen - sinun liiketoimintaan ja asiakkaisiin. Aina räätälöidysti ja edullisin ehdoin.

 

  • Voit valita edulliset kuukausittaiset leasingmaksut suurten hankintakustannusten sijaan
  • Saat ennakoitavuutta ja varmuutta kassanhallintaasi
  • Pysyt mukautumiskykyisenä
info

Hanki ajanmukaiset työvälineet kiinteällä kuukausimaksulla – GRENKE Classic Lease

Ota yhteyttä!