Soita meille

Ota meihin yhteyttä:

+358 10 337 6000

Ma - Pe 9:00 - 16:00

Edut jälleenmyyjille

Keskusteletko tuotteista asiakkaittesi kanssa? Mitä, jos voisit keskustella mahdollisuuksista, potentiaalista ja ideoista? Miten? Se on helppoa: tule GRENKEn jälleenmyyjäksi.

Oletko koskaan ajatellut tarjota asiakkaillesi enemmän kuin vain tuotevalikoiman? Monet jälleenmyyjät tarjoavat myös rahoitusvaihtoehtoja. Etuna on, että asiakkaat voivat rahoittaa hankintansa heidän tarpeisiinsa sopivalla tavalla. Ja mitä sinä saat siitä? Rahoitusvaihtoehdot, kuten leasing, voidaan helposti integroida nykyisiin prosesseihisi. Sinulla voi siis olla juuri oikea ostovaihtoehto valmiina odottamassa jokaista asiakasta alta aikayksikön. Myös allekirjoittaminen on nopeaa, helppoa ja digitaalista. Sähköisellä eAllekirjoituksellamme sinä ja asiakkaasi voitte allekirjoittaa kaikki sopimukset verkossa.

Neuvomme sinua mielellämme henkilökohtaisesti auttaaksemme sinua ottamaan tämän käyttöön nopeasti. Ensimmäinen vaihe on ehtojen muokkaaminen sinulle sopiviksi. Lisäksi yhteyshenkilösi on saatavilla ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi – myös omalla alueellasi. Onhan tavoitteenamme edistää sinun menestystäsi.

Sinun haasteesi – meidän ratkaisumme

Meillä on sinulle ihanteellinen ratkaisu toimitpa millä toimialalla tahansa.

Rahoitus tukemaan myyntiäsi

Monet asiakkaat yrittävät löytää vaihtoehtoja perinteiselle ostamiselle. Ratkaisuna voit tarjota leasingpalvelua.

Tarpeesi ovat ainutlaatuisia ja niin ovat rahoitusratkaisummekin.

Onko sinulla aivan erityinen pyyntö? Keskustellaan siitä. Hoidamme asian mielellään henkilökohtaisesti kanssasi.

Vähemmän aikaa hallintoon, enemmän aikaa asiakkaiden kanssa

Tarjousten kirjoittaminen ja sopimusten laatiminen vie aikaa – aikaa, jonka käyttäisit paljon mieluummin asiakkaistasi huolehtimiseen. Meillä on ratkaisu, joka mahdollistaa tämän.

GRENKEn jälleenmyyjäportaaliin

Jälleenmyyjäportaalimme vähentää rahoituksen käsittelyyn liittyvää byrokratiaa. Voit laskea tarjoukset ja lähettää pyynnöt helposti verkossa. Saat vastauksemme muutamassa minuutissa. Sitten voit viimeistellä asiakkaittesi sopimukset suoraan. Voit myös tarkastella sopimustesi tilaa milloin vain, jolloin sinulle jää enemmän aikaa keskittyä asioihin, jotka ovat todella tärkeitä.

eAllekirjoitus

Lähetä sopimus aamulla, lounaaseen mennessä se on allekirjoitettu ja lasku on maksettu sinulle. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Ei eAllekirjoituksen tapauksessa.

Allekirjoitukset, jotka säästävät aikaa ja rahaa

eAllekirjoituksen avulla voit säästää sekä asiakkaittesi että omaa aikaasi. Sopimukset on helppo allekirjoittaa verkossa: tätä varten ei tarvitse järjestää kokousta tai allekirjoittaa paperia. Lue lisää eAllekirjoituksesta ja siihen liittyvistä ominaisuuksista.

Menestys edellyttää vahvoja kumppanuuksia

Olemme jo keränneet runsaasti kokemusta alaltamme. Siksi tiedämme millä on merkitystä, mikä edistää tiiviitä ja pitkiä kumppanuuksia.

Yhteistyössä kanssasi

Kun työskentelemme jälleenmyyjien kanssa, meillä on mielessämme yksi tavoite: menestyksekäs kumppanuus vuosiksi eteenpäin. Tiivis yhteistyö on tärkeää tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Olemme aina käytettävissäsi valmiina tarjoamaan tarvittavaa asiantuntemusta henkilökohtaisesti. Yhteistyöllä saavutamme enemmän.

Tutustu lisäpalveluihimme

Voit itse päättää, käytätkö niitä itse vai tarjoatko niitä asiakkaillesi. Lue lisää lisäpalveluistamme.