Soita meille

Ota meihin yhteyttä:

+358 10 337 6000

Ma - Pe 9:00 - 16:00

GRENKE on kokonaisvaltainen rahoituskumppanisi kaikkiin asiakkaidesi rahoitustarpeisiin

Rahoitamme yrityksiä, jotka uskaltavat uudistua ja toteuttaa visioitaan sitomatta pääomaansa ostoihin. Leasing on keinomme auttaa vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin jo tänään - vaarantamatta kassavirtaa.Automatisoidut luottopäätökset mahdollistavat nopeat rahoituspäätökset. Tarvittaessa teemme rahoituspäätökset asiakkaan tilanteeseen ja liiketoimintaan henkilökohtaisesti tutustuen– voimme siis rahoittaa myös täysin uusia yrityksiä ja toiminimiä. 

Helppoa, lähellä & henkilökohtaisesti

Grenkeleasing Oy on kehittyvä ja kasvava leasing- ja rahoituskumppanisi Suomessa. 40 vuoden leasingkokemuksellamme rahoitamme tänään lähes mitä tahansa yrityksen käyttöomaisuutta.  

 

GRENKEn leasingratkaisut sopivat yrityksille, yhdistyksille, toiminimille ja julkishallinnon asiakkaille, jotka uskaltavat uudistua ja toteuttaa visiotaan - riippumatta rahoituksen koosta tai rahoitettavista tuotteista. 

 

Helppoa, lähellä ja henkilökohtaisesti - kumppaneillemme tarjoamme paikallisen palvelun aina tarpeen mukaan räätälöitynä, oman yhteyshenkilön ja helppokäyttöisen kumppaniportaalin rahoituskyselyihin ja koko leasingprosessin hallintaan.  

 

Taustallamme toimii omapankkinen saksalainen rahoitusyhtiö, joka tuo kasvullesi turvaa. Globaalisti GRENKEllä on yli 140 toimipistettä 32 maassa. 

GRENKEn leasingkumppanina voit myydä tuotteesi ja palvelusi yritysasiakkaillesi leasingrahoituksella. Maksamme myymistäsi tuotteista rahat välittömästi, kun tuotteet on toimitettu asiakkaallesi. 

 

Asiakkaasi saa tarvitsemansa tuotteet heti käyttöönsä kiinteää kuukausimaksua vastaan. Leasingsopimus voi sisältää käyttöönottokustannukset, lisätarvikkeet, toimituskulut sekä sopimuskauden aikaiset palvelut. 

 

GRENKEn kumppaniportaalissa seuraat leasinghakemusta ja sopimusten tilaa reaaliajassa. Voit hoitaa koko sopimusprosessin allekirjoituksineen sähköisesti, jotta säästyt paperisodalta. 

 

GRENKEn leasingrahoitus on vaihtoehto myös uusille yritys- ja toiminimiasiakkaillesi. 

Leasingrahoitus tukemaan myyntiäsi!

Auta asiakastasi kasvamaan ja uudistumaan. Leasing mahdollistaa nopean ja turvallisen kaupan sinulle ja asiakkaillesi. Tule leasingjälleenmyyjäksemme!  

Miksi valita Grenke rahoituskumppaniksi asiakkaillesi

Selkeät rahoitustarjoukset - nopeat päätökset 

Saat meiltä selkeän rahoitustarjouksen, jonka voit esittää suoraan asiakkaallesi. Laskemme loppusumman ja ehdotuksen maksusuunnitelmasta automaattisesti. Saat rahoituspäätöksen jopa samana päivänä ja rahat tilillesi alle vuorokaudessa hankinnasta. 

 

Henkilökohtaisesti läsnä  

Tiiminä olemme helposti lähestyttäviä, ja tarjoamme henkilökohtaista palvelua – lähdemme vaikka mukaan asiakaskäynnillesi ja neuvottelemme rahoituksesta kanssasi. Tiiviissä yhteistyössä löydämme parhaan mahdollisen rahoitustavan kunkin liiketoiminnan kehittämiseen.  

 

Leasingjälleenmyyjämme arvostavat GRENKEn joustavuutta (87 %) ja nopeutta (90 %) yhteistyökumppanina – lähde: GRENKE kumppanikuuntelu 2021 

 

Yrityksen koolla ja rahoitettavalla kohteella ei ole väliä 

GRENKEn leasingratkaisut sopivat yrityksille, yhdistyksille, toiminimille ja julkishallinnon asiakkaille riippumatta rahoituksen koosta tai rahoitettavista tuotteista. Olipa yritysasiakkaasi hankkimassa yksittäistä tietokonetta tai uudistamassa koko toimistonsa kalustusta - tai jotain siltä väliltä - tarjoamme osaamisemme sen rahoittamiseen.  

 

Menestyksesi on etumme 

Olemme kumppanisi myynnissä, sillä haluamme sinun tienaavan paremmin ja nopeammin. Haluamme olla tukemassa kumppaneidemme kasvua. Kannattavan kasvun mahdollistamme tiiviillä yhteistyöllä, yhteisten asiakkaidemme parhaaksi. 

info

Tarpeesi ovat ainutlaatuisia ja niin ovat rahoitusratkaisummekin.

Onko sinulla aivan erityinen pyyntö? Keskustellaan siitä. Hoidamme asian mielellään henkilökohtaisesti kanssasi.

Unohda leasingsopimusten paperinpyörittely - asioi helposti verkossa

Me onnistumme silloin, kun sinä kumppanina onnistut oman asiakkaasi kanssa.  Liputamme mutkattoman, sähköisen sopimisen puolesta. Kumppaniportaalimme GO Partner ja sähköinen allekirjoitus eAllekirjoitus ovat kaikki, mitä kumppanimme tarvitsee turvallisen, joustavan ja nopean leasingrahoituksen ympärille. Helppokäyttöisessä GO Partner -portaalissamme jälleenmyyjillämme hoituvat kaikki leasingprosessin vaiheet rahoituskyselyjen ja tarjousten tekemisestä sopimusten hallintaan. 

Uudistunut portaali säästää kumppanin aikaa

LapTech tarjoaa yritysasiakkailleen leasingrahoitusta. Lue kumppanitarinastamme LapTechin kokemuksia GRENKEN leasingpalveluista ja kumppaniportaalista.

eAllekirjoitus kaikkiin leasingsopimuksiin

Kuvittele, että lähetät leasingrahoituspyynnön aamulla, ja iltapäivällä leasingsopimus on jo allekirjoitettu ja tuotteiden lasku maksettu tilillesi. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? GRENKEn kumppaneille ja asiakkaille tämä on arkea! Sähköinen eAllekirjoitus on käytettävissä veloituksetta kumppaniportaalissamme kaikilla leasingjälleenmyyjillämme.  

Sähköinen asiointi on nopeaa ja turvallista

Kun sopiminen allekirjoituksineen tapahtuu sähköisesti, tarvittavat tiedot tallentuvat reaaliaikaisesti ja kaikki toimenpiteet ovat täysin jäljitettävissä. Fyysisten dokumenttien käsittely ja säilöminen eivät tuota enää tietosuojamurheita ja vanhat sopimukset löytyvät helposti digitaalisessa muodossa.  

Menestys edellyttää vahvoja kumppanuuksia

GRENKE on kehittyvä ja kasvava leasing- ja rahoituskumppanisi Suomessa. 40 vuoden leasingkokemuksellamme rahoitamme tänään lähes mitä tahansa yrityksen käyttöomaisuutta.  

 

Taustallamme toimii omapankkinen saksalainen rahoitusyhtiö, joka tuo kasvullesi turvaa. Globaalisti GRENKEllä on yli 140 toimipistettä 32 maassa. 

Yhteistyössä kanssasi

Kun työskentelemme jälleenmyyjien kanssa, meillä on mielessämme yksi tavoite: menestyksekäs kumppanuus vuosiksi eteenpäin. Tiivis yhteistyö on tärkeää tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Olemme aina käytettävissäsi valmiina tarjoamaan tarvittavaa asiantuntemusta henkilökohtaisesti. Yhteistyöllä saavutamme enemmän.

Tutustu lisäpalveluihimme

Voit itse päättää, käytätkö niitä itse vai tarjoatko niitä asiakkaillesi. Lue lisää lisäpalveluistamme.

Myy tuotteet ja palvelut samassa paketissa

Vaivaton leasingrahoitus ja erilaiset palvelut yhdellä sopimuksella on palvelun helppoutta sinulle ja asiakkaallesi.