Soita meille

Ota meihin yhteyttä:

+358 10 337 6000

Ma - Pe 9:00 - 16:00

Etuja sinulle ja asiakkaillesi

Annat kaikkesi asiakkaillesi. Anna vielä vähän enemmän ja saat takaisin saman verran ellet jopa enemmän. Kuulostaako hyvältä? Niin meistäkin. Siksi tuemme sinua tässä kumppaninasi.

Asiakasyrityksesi ei kannata sitoa pääomaa hankintoihin. Mikäli investointi ei kasvata arvoaan sen käyttöaikana, kannattaa asiakkaasi hankkia se leasingrahoituksella. Leasingvuokrat ovat kokonaan vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa. Rahoituksen kulu on GRENKEllä kiinteä, joten kuukausimaksut pysyvät samansuuruisina koko sopimuskauden ajan. 

 

Vuokran ennakoitavuus helpottaa investoinnin tuoton suunnittelua, budjetointia sekä kassanhallintaa. Leasing on suomalaisessa kirjanpidossa taseen ulkopuolinen vastuu, ja se ei rasita yrityksen kassaa. Lue lisää leasingistä rahoitusmuotona ja tule jälleenmyyjäksemme! 

Miksi myisin laitteita tai käyttöomaisuutta leasingilla? Tarjoa leasingiä asiakkaillesi ja hyödynnä edut

Sitouta ja pidä yllä asiakassuhdettasi 

Leasingilla sitoutat asiakkaan yritykseesi sopimuskauden ajaksi. Leasingsopimuksen päättyessä neuvottelet asiakkaasi kanssa, mitä tuotteille tapahtuu. Sinulla on mahdollisuus jatkokauppoihin – tai sopimuksen katteelliseen päättämiseen. 

 

Joustavasti asiakkaan liiketoiminnan tukena 

Kun asiakkaasi liiketoiminta uudistuu ja kasvaa, leasingrahoituksella voit antaa heille käyttöön ajanmukaiset tuotteet ja tukea heidän liiketoimintaansa joustavasti. Leasinglaitteita voi jopa vaihtaa uudempiin sopimuskauden aikana. 

 

Asiakkaasi voi vähentää leasingvuokrat yrityksensä verotuksessa 

Leasingvuokrat ovat kokonaan vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa. Esimerkiksi osamaksulla tai lainalla hankituista laitteista asiakkaasi voi vähentää vain poistojen osuuden.  

 

Investoinnin tuoton suunnittelu ja budjetointi helpottuu 

Rahoituksen kulu on GRENKEllä kiinteä, joten vuokran kuukausierät pysyvät samansuuruisina koko sopimuskauden ajan. Vuokran ennakoitavuus helpottaa asiakkaasi investoinnin tuoton suunnittelua, yrityksen budjetointia sekä kassanhallintaa, ja asiakkaasi välttyy suurelta kertahankinnalta. 

 

Laskujen käsittelyyn tarvittava työ vähenee 

Voit liittää hankintojen käyttöönottokustannukset, kuten asennus-, toimitus- tai koulutuskulut leasingsopimukselle. Tämä vähentää työtä laskujen käsittelyssä sekä sinun että asiakkaasi yrityksessä. 

 

Leasing ei rasita asiakasyrityksen kassaa 

Leasing on suomalaisessa kirjanpidossa taseen ulkopuolinen vastuu, se ei rasita asiakkaasi kassaa. Kirjauksissa kannattaa konsultoida yrityksen omaa kirjanpitäjää, jotta maksuvalmius säilyy. 

Korkea tuotto

Anna asiakkaillesi taloudellinen vapaus ja saat lisää tilauksia.

Asiakkaiden parempi pysyvyys

Täytä asiakkaittesi tarpeet ja syvennä asiakassuhdettasi.

Lisää uusia asiakkaita

Houkuttele uusia asiakkaita monilla rahoitusratkaisuilla.

Henkilökohtaisuus

Kerää pisteitä palvelusta: tarjoa myös rahoitusneuvontaa.

Korkea tuotto

Anna asiakkaillesi taloudellinen vapaus ja saat lisää tilauksia.

Asiakkaiden parempi pysyvyys

Täytä asiakkaittesi tarpeet ja syvennä asiakassuhdettasi.

Lisää uusia asiakkaita

Houkuttele uusia asiakkaita monilla rahoitusratkaisuilla.

Henkilökohtaisuus

Kerää pisteitä palvelusta: tarjoa myös rahoitusneuvontaa.

Näin autamme jälleenmyyjiämme menestymään

Lisää yksilöllisyyttä joustavuudella

Räätälöidyt ratkaisut ovat tavallisia IT-alalla. Mutta onko saatavilla räätälöityä rahoitusta räätälöityjä ratkaisuja varten?  Kyllä. Kumppanuus GRENKEn kanssa antaa IT-yrityksille lisää tilaa toimia joustavien leasing-vaihtoehtojen ansiosta, jolloin he voivat tehdä asiakkaiden rahoituksesta ja palveluista yhtä räätälöityjä kuin itse ratkaisutkin ovat.

info

Tarpeesi ovat ainutlaatuisia ja niin ovat rahoitusratkaisummekin.

Onko sinulla aivan erityinen pyyntö? Keskustellaan siitä. Hoidamme asian mielellään henkilökohtaisesti kanssasi.

Kumppanuutta, joka vie sinut pitkälle

Pitkä ja menestyksekäs yhteistyö – siitä kumppanuuksissa on kyse. Saavutamme tämän tuotteidemme, ratkaisujemme ja neuvontamme avulla. Tämän kaiken avulla tarjoamme sinulle kaiken, mitä tarvitset saavuttaaksesi korkeamman tuoton ja syvemmän asiakassuhteen. Koska sinun menestyksesi motivoi meitä