Soita meille

Ota meihin yhteyttä:

+358 10 337 6000

Ma - Pe 9:00 - 16:00

Leasing mahdollistaa nopean ja turvallisen kaupan sinulle ja asiakkaillesi

Leasing on erinomainen vaihtoehto, kun yritysasiakkaasi haluaa jaksottaa hankintakuluja pidemmälle ajanjaksolle, ei halua sitoa laitteisiin pääomaa, tai tarvitsee tuotteita, joihin kassavarat eivät hankintahetkellä riitä.  Kun myyt laitteet ja tuotteet leasingilla, asiakkaasi ei tarvitse tehdä suurta kertahankintaa, ja sinä saat myymistäsi laitteista rahat välittömästi. 

Asiakasyrityksesi ei kannata sitoa pääomaa hankintoihin. Mikäli investointi ei kasvata arvoaan sen käyttöaikana, kannattaa asiakkaasi hankkia se leasingrahoituksella. Leasingvuokrat ovat kokonaan vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa. Rahoituksen kulu on GRENKEllä kiinteä, joten kuukausimaksut pysyvät samansuuruisina koko sopimuskauden ajan. 

 

Vuokran ennakoitavuus helpottaa investoinnin tuoton suunnittelua, budjetointia sekä kassanhallintaa. Leasing on suomalaisessa kirjanpidossa taseen ulkopuolinen vastuu, ja se ei rasita yrityksen kassaa. Lue lisää leasingistä rahoitusmuotona ja tule jälleenmyyjäksemme! 

Miksi myisin laitteita tai käyttöomaisuutta leasingilla? Tarjoa leasingiä asiakkaillesi ja hyödynnä edut

Sitouta ja pidä yllä asiakassuhdettasi 

Leasingilla sitoutat asiakkaan yritykseesi sopimuskauden ajaksi. Leasingsopimuksen päättyessä neuvottelet asiakkaasi kanssa, mitä tuotteille tapahtuu. Sinulla on mahdollisuus jatkokauppoihin – tai sopimuksen katteelliseen päättämiseen. 

 

Joustavasti asiakkaan liiketoiminnan tukena 

Kun asiakkaasi liiketoiminta uudistuu ja kasvaa, leasingrahoituksella voit antaa heille käyttöön ajanmukaiset tuotteet ja tukea heidän liiketoimintaansa joustavasti. Leasinglaitteita voi jopa vaihtaa uudempiin sopimuskauden aikana. 

 

Asiakkaasi voi vähentää leasingvuokrat yrityksensä verotuksessa 

Leasingvuokrat ovat kokonaan vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa. Esimerkiksi osamaksulla tai lainalla hankituista laitteista asiakkaasi voi vähentää vain poistojen osuuden.  

 

Investoinnin tuoton suunnittelu ja budjetointi helpottuu 

Rahoituksen kulu on GRENKEllä kiinteä, joten vuokran kuukausierät pysyvät samansuuruisina koko sopimuskauden ajan. Vuokran ennakoitavuus helpottaa asiakkaasi investoinnin tuoton suunnittelua, yrityksen budjetointia sekä kassanhallintaa, ja asiakkaasi välttyy suurelta kertahankinnalta. 

 

Laskujen käsittelyyn tarvittava työ vähenee 

Voit liittää hankintojen käyttöönottokustannukset, kuten asennus-, toimitus- tai koulutuskulut leasingsopimukselle. Tämä vähentää työtä laskujen käsittelyssä sekä sinun että asiakkaasi yrityksessä. 

 

Leasing ei rasita asiakasyrityksen kassaa 

Leasing on suomalaisessa kirjanpidossa taseen ulkopuolinen vastuu, se ei rasita asiakkaasi kassaa. Kirjauksissa kannattaa konsultoida yrityksen omaa kirjanpitäjää, jotta maksuvalmius säilyy. 

Helppoa, lähellä ja henkilökohtaisesti – Näin mutkattomasti toimii GRENKEN leasing sinulle ja asiakkaallesi

  • Kun asiakkaallesi herää tarve investoida...  

  • ja hän löytää sopivan tuotteen...  

  • jätä rahoitushakemus meille… 

  • hyväksymme hakemuksen… 

  • allekirjoitamme leasingsopimuksen... 

  • asiakkaasi saa tuotteen käyttöön...  

  • sinä saat tuotteesta rahat... 

  • kauden päätyttyä sovit omistajuudesta tai uudesta leasingsopimuksesta asiakkaasi kanssa. 

whitepaper

Mahdollistetaan yhdessä kannattava kasvu!

Mikään kumppanuus ei ole meille liian pieni: olipa asiakkaasi hankkimassa yksittäistä tietokonetta tai uudistamassa koko toimistonsa kalustusta, tai jotain siltä väliltä, me tarjoamme osaamisemme sen rahoittamiseen – ja sinä voit keskityttyä myyntiin! 

5 harhaluuloa leasingista

Jos myyn tuotteet leasingilla, tuote palautuu aina minulle sopimuskauden jälkeen

Leasingsopimuksen päättyessä neuvottelet asiakkaasi kanssa, mitä tuotteille tapahtuu. Sinulla on mahdollisuus jatkokauppoihin – tai sopimuksen katteelliseen päättämiseen.  

 

Leasingin kuluja on vaikea budjetoida

Grenkellä rahoituksen kuukausikulu on kiinteä koko sopimuskauden ajan, joten asiakkaasi tietää aina, paljonko kuluttaa. 

 

Leasingilla voi hankkia vain autoja ja IT-laitteita

GRENKEleasing sopii rahoitusvaihtoehdoksi lähes kaikille yli 500 euron (alv 0 %) hankinnoille; tuotteille, ratkaisuille tai palveluille. 

 

Leasingilla tehtäviin hankintoihin tarvitsee vakuuden

Leasingissa vuokrattava kohde toimii lähtökohtaisesti ainoana vakuutena rahoitukselle. 

 

Leasing aiheuttaa paljon paperityötä

Vähennämme työtä laskujen käsittelyssä, sillä leasingsopimukselle voi liittää myös hankintojen käyttöönottokustannukset, kuten asennus-, toimitus- tai koulutuskulut.  

Myy tuotteet ja palvelut samassa paketissa

Vaivaton leasingrahoitus ja erilaiset palvelut yhdellä sopimuksella on palvelun helppoutta sinulle ja asiakkaallesi. 

info

Tarpeesi ovat ainutlaatuisia ja niin ovat rahoitusratkaisummekin.

Onko sinulla aivan erityinen pyyntö? Keskustellaan siitä. Hoidamme asian mielellään henkilökohtaisesti kanssasi.

Kumppanuutta, joka vie sinut pitkälle

Pitkä ja menestyksekäs yhteistyö – siitä kumppanuuksissa on kyse. Saavutamme tämän tuotteidemme, ratkaisujemme ja neuvontamme avulla. Tämän kaiken avulla tarjoamme sinulle kaiken, mitä tarvitset saavuttaaksesi korkeamman tuoton ja syvemmän asiakassuhteen. Koska sinun menestyksesi motivoi meitä