Grenkeleasing Oy on panostanut jälleenmyyjien  kautta tapahtuvan B2B-leasingmyynnin lisäksi suoraan asiakasyrityksille tarjottaviin leasingratkaisuihin. Olemme muuttaneet merkittävästi leasingtarjoamaa erityisesti pääkaupunkiseudulla viimeksi kuluneen vuoden aikana. Aiemmin leasingyhtiöt eivät juuri ole tarjonneet leasingrahoitusta suoraan asiakasyrityksille. Ei ole liioiteltua sanoa, että GRENKE on toimialan gamechanger.

Käymme jatkuvaa vuoropuhelua asiakasyritystemme kanssa. Tehtävämme on ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa syvällisesti: mitä investointeja ja hankintoja on järkevä tehdä ja millaisin ehdoin. Näitä tarpeita yhdistämme jälleenmyyjäverkostomme tarjontaan.

Jälleenmyyjäverkostomme on suuri, siihen kuuluu noin tuhat yritystä. Leasingsopimuksemme voi sisältää laitevuokran lisäksi myös palvelusopimuksen, jonka palvelun tuottaa jälleenmyyjämme. Jos esimerkiksi leasingasiakkaamme tulostin ei toimi tai palveluntuottaja pahimmassa tapauksessa tekee konkurssin, me vastaamme aina palvelun tuottamisesta siten, että asiakkaan liiketoiminta ei häiriinny.

Palvelulupauksemme ansiosta asiakkaamme voi olla varma, että hänen kuntosalillaan mainokset pyörivät näytöillä moitteettomasti. Jos tulee ongelmia, me kannamme vastuun, ei kuntosaliyrittäjä.

Meidän kilpailuetumme muodostuu asiakkaan saamasta henkilökohtaisesta ja muita yksilöllisemmästä palvelusta. Olemme koko ajan lähellä ja läsnä.

Miksi asiakkaan kannattaa valita leasing omistamisen sijaan? Leasingin puolesta puhuu ennen muuta helppous ja ennakoitavuus.

Leasingasiakkaamme voi luottaa siihen, että veloitus on aina samanarvoinen koko sovitun kauden ajan. Jos tänään solmimme vaikka sadan euron kuukausihintaisen sopimuksen, asiakas tietää, että se on myös kolmen vuoden päästä sata euroa.

Asiakasyrityksemme saavat tarvitsemansa pyörät, tietokoneet ja työtuolit helposti meiltä osaavan jälleenmyyjäverkostomme kautta, ilman aikaa vievää etsimistä, laskemista ja selvittelyä. Jälleenmyyjämme ovat alan parhaita ja he toimivat hyvin yhteen GRENKEn leasingsopimuksien kanssa.

Leasing on fiksun rahoittamisen tapa. Lisäksi elinkaarikustannukset ovat kilpailukykyisiä. Monesti leasingsopimus on yritykselle myös nopein tapa päästä hyödyntämään omalle liiketoiminnalle kaikkein toimivimpia ratkaisuja ja tuotteita.

Asiakkaan näkökulmasta ei välttämättä ole koskaan oikea hetki uusia työvälinettä, oli kyse sitten kassajärjestelmästä, työtuolista tai tietokoneesta. Tämä ajattelu voi lopulta olla menestyksen este, jos yritys on liikkeellä vanhentuneilla työvälineillä. Leasingsopimus tekee jälleenmyynnistä helppoa: uuskauppa tulee kuin itsestään vuokra-ajan päättyessä.

GRENKEn toimitusjohtajana olen vakuuttunut siitä, että leasingin suosio kasvaa jyrkästi lähivuosina. Netflixiin ja Spotifyn tottunut sukupolvi tuntee kuukausimaksuideologian. Heille kustannusten jakaminen kuukausikohtaisesti on luontevaa eikä omistaminen ole itseisarvo.

Meidän ja kumppaniemme kautta asiakasyrityksemme saavat kaiken tarvitsemansa ”katon ja lattian välissä”. Lisäksi viime vuosina sähköpyörät ovat nousseet valtavaksi hittituotteeksi.

Vastaavasti GRENKEn tavoite on olla Suomen paras alusta kaikille jälleenmyyjillemme. Haluamme olla kuin suosittu kauppakeskus, jonne kauppiaat haluavat tulla omine tuotteineen ja josta asiakasyritykset löytävät kaiken toivomansa.

Tärkeintä meille on, että työntekijämme, jälleenmyyjämme ja asiakkaamme ovat Suomen tyytyväisimpiä.

 
 
Kuvan tekijänoikeus: iStockphoto