Soita meille

Ota meihin yhteyttä:

+358 10 337 6000

Ma - Pe 9:00 - 16:00

Uudistu ja kasva – leasing on nopea ja turvallinen rahoitusvaihtoehto erilaisille yrityksesi hankinnoille

Mikäli investointi ei kasvata arvoaan sen käyttöaikana, kannattaa se hankkia leasingrahoituksella. Kun hankit laitteet ja tuotteet leasingilla, yrityksesi oma pääoma ei kärsi suurista kertahankinnoista. Voit sijoittaa hankintoihin suunnitellut rahat itse liiketoimintaan, jossa ne tuottavat paremmin.

Rahoitamme yrityksiä, jotka uskaltavat uudistua ja toteuttaa visioitaan

Miksi hankkisin laitteita tai muuta yrityksen käyttöomaisuutta leasingilla?

Vähennä leasingvuokrat yrityksen verotuksessa

Leasingvuokrat ovat kokonaan vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa. Esimerkiksi osamaksulla tai lainalla hankituista laitteista voit vähentää vain poistojen osuuden.

 

Helpota investoinnin tuoton suunnittelua ja budjetointia

Rahoituksen kulu on GRENKEllä kiinteä, joten vuokran kuukausierät pysyvät samansuuruisina koko sopimuskauden ajan. Vuokran ennakoitavuus helpottaa investointisi tuoton suunnittelua, yrityksesi budjetointia ja kassanhallintaa.

 

Vähennä työtä laskujen käsittelyssä

Hankintojen käyttöönottokustannukset, kuten asennus-, toimitus- tai koulutuskulut voidaan liittää leasingsopimukselle. Saat myös tarvittaessa eri sopimusten laskut meiltä yhtenä koontilaskuna, mikäli teette hankintoja useilta eri toimittajilta. Tämä vähentää työtä laskujen käsittelyssä.

 

Älä rasita yrityksesi kassaa

Leasing on suomalaisessa kirjanpidossa taseen ulkopuolinen vastuu, se ei rasita yrityksen kassaa. Konsultoi kirjauksissa omaa kirjanpitäjääsi, jotta yrityksesi maksuvalmius säilyy.

 

Joustavasti liiketoimintasi tukena

Kun liiketoimintasi uudistuu ja kasvaa, leasingrahoituksella saat joustavasti käyttöösi ajanmukaiset tuotteet tukemaan yrityksesi liiketoimintaa. Halutessasi voit jopa vaihtaa leasinglaitteita uudempiin sopimuskauden aikana. Leasingissa vuokrattava kohde toimii lähtökohtaisesti ainoana vakuutena rahoitukselle, joten takaajista ei tarvitse huolehtia.

 

Myös uusille yrityksille ja toiminimille

Automatisoidut luottopäätökset mahdollistavat nopean rahoitushakemusten käsittelyn. Rahoitamme myös uusia yrityksiä ja toiminimiä, ja siksi teemme rahoituspäätökset tarvittaessa henkilökohtaisesti hakijayrityksen tilanteeseen ja liiketoimintaan tutustuen, yrityksen koosta ja markkina-asemasta riippumatta.

 

Helppoa käyttöä koko elinkaaren ajan

Leasingillä varmistat aina toimivat ja ajanmukaiset työvälineet, joiden palauttaminen ja uusiminen niiden elinkaaren lopussa on helppoa. Esimerkiksi leasingsopimuskauden päättyessä palautettavat IT-laitteet kierrätetään tietoturvallisesti ja vastuullisesti kestävän kehityksen periaatteita noudattaen ja raportoiden. 

Mitä kaikkea voi liisata?

Laitteet, sovellukset, kalusteet - Rahoitamme lähes kaikkea yritysten käyttöomaisuutta.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää / sovi tapaaminen asiantuntijamme kanssa!

Helppoa, lähellä ja henkilökohtaisesti – Näin mutkattomasti toimii GRENKEn leasing yrityksellesi

  1. Kun herää tarve investoida...
  2. ja löydät sopivan tuotteen...
  3. jätä rahoitushakemus meille tai myyjälle…
  4. hyväksymme hakemuksen…
  5. allekirjoitamme leasingsopimuksen...
  6. saat tuotteen käyttöön...
  7. maksat kiinteää kk-kulua sopimuskauden ajan...
  8. sopimuskauden päätyttyä sovit omistajuudesta tai palautat tuotteen ja teet uuden leasingsopimuksen meidän tai myyjän kanssa.

5 harhaluuloa leasingista

”Leasing tulee kalliimmaksi kuin omistaminen”

Halutessasi käytössäsi on aina uusin kone tai laite, jolloin maksat vain käytöstä etkä esimerkiksi määräaikaishuolloista tai niistä aiheutuvista käyttökatkoista. Kun et omista laitteita, investointi ei rasita yrityksesi tasetta.

 

”Leasingin kuluja on vaikea budjetoida”

GRENKEllä rahoituksen kuukausikulu on kiinteä koko sopimuskauden ajan, joten tiedät aina, paljonko kulutat.

 

”Voin hankkia leasingilla vain autoja ja IT-laitteita”

GRENKEn tarjoama leasing sopii rahoitusvaihtoehdoksi lähes kaikille yli 500 euron (alv 0 %) hankinnoille; tuotteille, ratkaisuille tai palveluille.

 

”Tarvitsen vakuuden hankkiakseni tuotteita leasingilla”

Leasingissa vuokrattava kohde toimii lähtökohtaisesti ainoana vakuutena rahoitukselle.

 

Leasing aiheuttaa paljon paperityötä”

Vähennämme työtäsi laskujen käsittelyssä, sillä leasingsopimukselle voit liittää myös hankintojen käyttöönottokustannukset, kuten asennus-, toimitus- tai koulutuskulut. Mikäli teet hankintoja useilta toimittajilta, saat tarvittaessa eri sopimusten laskut meiltä yhtenä koontilaskuna. Asiakasportaalissamme hallinnoit kätevästi kaikki leasingsopimuksiin liittyvät asiat.

 

Kun liiketoimintasi uudistuu ja kasvaa, saat leasingrahoituksella joustavasti ajanmukaiset tuotteet ja palvelut käyttöösi.

Grenken leasingtuotteet

Leasing-sopimus räätälöidään aina tarpeesi mukaan!

Yksittäinen tuote tai investointi, puitesopimus koko vuoden hankinnoille, rahoitus ja kaikki tarvittavat palvelut kiinteällä kuukausihinnalla. Erilaisiin tilanteisiin tarjoamme erilaisen rahoitusratkaisun. 

GRENKEn leasing on joustava, täysin yrityksesi tarpeisiin räätälöity leasingratkaisu yhdellä sopimuksella ja kiinteällä kuukausihinnalla. Nopeasti, helposti ja henkilökohtaisesti. 

Tutustu tästä GRENKEn leasingvaihtoehtoihin: 

Lisäpalvelut

info

Mitä, miten, milloin? Kysymyksiä ja vastauksia leasingistä.

whitepaper

Kiinnostuitko? Kysy lisää / sovi tapaaminen asiantuntijamme kanssa!