Talovalmistaja HAWO on suomalaisen tehdasrakentamisen edelläkävijä. HAWO loma- ja pientalot valmistetaan laadukkaasti kuivissa sisätiloissa ja innovatiivisen teräsperustuskonseptin ansiosta asennus on nopeaa ja mutkatonta. Taloista tulee turvallisia ja allergiavapaita samalla kuin rakentaminen nopeutuu merkittävästi. HAWOn konsepti on herättänyt runsaasti kiinnostusta ja yritys on kovassa kasvussa. 

”Asiakkaidemme joukossa on paljon matkailualan toimijoita, joiden tavoitteena on kehittää ja kasvattaa liiketoimintaansa. Konseptimme avulla he pystyvät perinteiseen rakentamiseen verrattuna huomattavasti helpommin ja sujuvammin kasvattamaan majoituskapasiteettiaan. Toimimalla GRENKEn yhteistyökumppanina voimme tarjota heille myös helpon ja sujuvan rahoitusratkaisun”, kertoo HAWOn kehitysjohtaja Jouni Pitkänen.

 

Leasingvuokrauksella yritys voi hankkia lähes mitä tahansa käyttöomaisuutta

 

Kun HAWOlla vuonna 2021 etsittiin erilaisia tapoja tukea matkailualan asiakkaita, kartoitettiin myös tarjolla olevia rahoitusmahdollisuuksia.

”GRENKE erottautui alusta lähtien muista rahoitusmarkkinoiden toimijoista. He rahoittavat lähes kaikkea yritysten käyttöomaisuutta ja heille oli selvää, että voisimme tarjota vuokrausta, eli leasingiä, rahoitusmallina loma-asuntoja hankkimista suunnitteleville majoitusyrityksille.”

Leasingrahoituksen avulla yritykset pystyvät kehittämään omaa toimintaansa nopeasti ja joustavasti. Rahoituspäätöstä ei tarvitse odottaa kauan. Haettavasta kokonaisuudesta riippuen asiakas voi saada päätöksen välittömästi tai viimeistään muutaman päivän kuluessa. 

”GRENKEn digitaalisen palvelualustan kautta rahoitushakemuksen tekeminen on asiakkaalle erittäin helppoa ja päätös on tavallisesti tullut muutamassa päivässä. Voimme jopa tehdä ennakkokyselyn leasingsopimuksen myöntämisestä asiakkaan puolesta ja hankkia alustavan tarjouksen rahoituksesta. Leasingvuokraus on todella ketterä vaihtoehto ja auttaa perinteisiä rahoitusmalleja nopeammin asiakkaitamme kehittämään toimintaansa”, Pitkänen toteaa.
 

Leasing rahoitusmallina palvelee sekä myyjäyritystä että heidän asiakkaitaan

 

Sähköisten työkalujen lisäksi GRENKE tarjoaa jälleenmyyjien käyttöön oman yhteyshenkilön, jolloin vaihtoehtoisista sopimusmalleista on helppo keskustella, Pitkänen kertoo.

”GRENKEllä ymmärretään, että asiat eivät aina ole mustavalkoisia. Heillä tutustutaan henkilökohtaisesti hakijayrityksen tilanteeseen ja heillä on aito halu löytää asiakkaalle sopivin ratkaisu. Kun pystymme auttamaan asiakkaita löytämään sopivan rahoitusmallin, mahdollistamme samalla heidän yrityksensä kasvun.”

Toiminta GRENKEn leasingrahoituksen jälleenmyyjänä on auttanut HAWOa kasvattamaan myös omaa liiketoimintaansa. "Auttamalla asiakkaitamme rahoitusjärjestelyissä oma myyntimme tehostuu ja liiketoiminnan jatkuvuus paranee. Eikä pidä unohtaa, että tyytyväiset asiakkaat mielellään jakavat positiivisia kokemuksiaan”, toteaa Pitkänen.

 

Kuvan tekijänoikeus: iStockphoto