Suomalainen CTN Group Oy on erikoistunut palautumista ja kuntoutumista tukevaan terveysteknologiaan. Yritys on jo parin vuoden ajan hyödyntänyt GRENKEn palveluja tarjotakseen asiakkailleen mahdollisuuden hankkia huipputeknologiaa leasingrahoituksella. Tämän ansiosta yhä useammat terveys- ja hyvinvointialan yrittäjät voivat tarjota omille asiakkailleen alan uusimpia hoitomuotoja osana palveluitaan.

Terveysteknologia-alan yritys CTN Group kehittää ja valmistaa Suomessa kuntoutumista ja palautumista tukevia laitteita, joissa hyödynnetään esimerkiksi huippukylmää. Kylmähoidot soveltuvat erityisesti vammojen ja kiputilojen hoitamiseen, sillä ne kiihdyttävät kipukohdan aineenvaihduntaa ja nopeuttavat paranemista osana muita hoitomuotoja, kuten hierontaa.

”Tuki- ja liikuntaelinten vaivat ovat yleisiä, ja tuotteemme herättää kiinnostusta sekä Suomessa että muualla maailmalla. Esimerkiksi huippukylmälaitteita hyödynnetään fysioterapiayrityksissä, urheiluseuroissa ja yksityissairaaloissa. Teemme yhteistyötä myös Suomen Olympiakomitean kanssa, ja laitteitamme käytetään olympiajoukkueen lihashuollossa, CTN Groupin myyntijohtaja Mare Oravainen kertoo.

“Palautuminen puolestaan on maailmalla iso megatrendi. Myös yritykset ovat yhä kiinnostuneempia hankkimaan palautumista tukevia hoitolaitteita osaksi työhyvinvointia, minkä vuoksi olemme pystyneet laajentamaan palveluitamme myös muillekin kuin vain hyvinvointialan yritysasiakkaille”, Oravainen jatkaa.

 

Leasing on sekä B2B-myyjälle että asiakkaalle helppo ja joustava vaihtoehto

 

CTN Group tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rahoittaa laitehankinnat GRENKEn leasingsopimuksella. Vuokraus onnistuu helposti, ja pienikin toimija pystyy hankkimaan huipputeknologiaa edustavia laitteita joustavasti, matalalla riskillä.

”Leasing on toimiva rahoitusmuoto, joka sopii erinomaisesti tuotteisiimme ja se tarjoaa asiakkaillemme huolettomuutta. Olemme valinneet GRENKEn yhteistyökumppaniksemme, koska edellytämme rahoitusyritykseltä korkeatasoista palvelua. Laadukkaat tuotteet vaativat rinnalleen tasokkaat rahoitusvaihtoehdot”, Oravainen korostaa.

Joustavuus ja helppous – kuten sähköinen allekirjoitus – on ollut CTN Groupin asiakaskunnalle merkittävä syy valita rahoitusmuodoksi juuri GRENKEn leasingsopimus.

”Etenkin yksityisyrittäjälle erilaiset terapialaitteet ovat aina investointi, ja toisaalta laitteiden avulla hyvinvointipalveluiden tarjoajat pystyvät hoitamaan asiakkaitaan monipuolisesti. Hyvä maine tuo yrittäjille lisää asiakkaita; esimerkiksi kylmähoitojen mahdollisuus kiinnostaa muun muassa urheiluseuroja,” Oravainen toteaa.

”Teemme tiiviisti yhteistyötä GRENKEn asiantuntijoiden kanssa. Tapaamme säännöllisesti oman yhteyshenkilömme kanssa, ja palavereissa varmistetaan, että asiat sujuvat kitkattomasti. Lisäksi GRENKE kouluttaa aktiivisesti myyjiämme. Menestyksekäs yhteistyö GRENKEn kanssa hyödyttää myös asiakkaitamme, sillä luotettavasti hoidettu leasingrahoitus auttaa heitä menestymään”, Oravainen summaa.

 

Sujuva yhteistyö ilahduttaa sekä leasingjälleenmyyjää että asiakasta

 

Espoolainen osteopaatti Jere Linja-aho on hoitanut asiakkaitaan – muun muassa olympia- ja ammattiurheilijoita – CTN Groupin kylmähoitolaitteilla jo kolmen vuoden ajan. Laitteet tukevat vammojen ja kiputilojen osteopaattisia hoitoja. Osa asiakkaista tulee hakemaan kylmähoitoa esimerkiksi leikkaustoimenpiteiden jälkeiseen kivunlievitykseen.

“Nämä laitteet ovat meidän asiakkaillemme ihan korvaamaton apu, ja he ovat olleet todella tyytyväisiä hoitotuloksiin. Myös pienyrittäjänä olen ollut todella tyytyväinen yhteistyöhön sekä CTN Groupin että rahoituskumppani GRENKEn kanssa. Olen saanut nopeaa, henkilökohtaista ja joustavaa palvelua molemmilta”, Linja-aho kiittää.

Yksityisyrittäjille aika on rahaa. Kun rahoitusehdot ovat selkeät ja nopeasti omaksuttavissa, ei tarvita pitkiä neuvotteluja.

“Laitteiden hankinta leasingilla on minulle helppoa ja vaivatonta. Seuraavaksi suunnitelmissa on lisätä palveluvalikoimaa CTN Groupin palautumista tukevan punavalolaitteen avulla”, Linja-aho kertoo.

 

Kuvan tekijänoikeus: iStockphoto