LapTech Oy on verkossa toimiva IT-laitemyyjä, joka jo pitkään on pyörittänyt verkkokauppaa nimellä kannettavatietokone.fi. ”Vaikka suomalaiset tuntuvat olevan mieluiten omistajakansaa, on vähä vähältä huomattu, että oikeastaan paljon muutakin voi liisata kuin vain ne autot”, LapTechin toimitusjohtaja Juhani Ahava sanoo.

”Meiltäkin jonkin verran ostetaan leasing-sopimuksella esimerkiksi yksittäisiä läppäreitä, joita aikaisemmin varmasti pidettiin vielä liian pieninä laitteina liisattaviksi”, Ahava jatkaa.

 

Grenke on joustava rahoituskumppani


Leasing- ja rahoitusasioissa LapTech käyttää kumppaninaan Grenkeä. Pitkään leasing-mahdollisuutta tarjonneena LapTech on kohdannut matkan varrella paljon eri toimijoita ja Ahava kiittelee Grenkeä erityisesti joustavasta palveluasenteesta.

LapTech on ollut mukana Grenken uudistuneessa GO Partner -kumppaniportaalissa jo pilottivaiheessa. Uusi portaali on jo nyt lyhyessä ajassa tuntuvasti nopeuttanut sähköistä asiointia Grenken kanssa.

Laptech Oy Juhani Ahava Go Partner -portalin käytössä”Emme ole oikein koskaan pyöritelleet papereita, vaan kaikki on toiminut sähköisissä kanavissa. Kun Grenke kysyi mukaan pilottiin, niin olimme innokkaasti mukana, koska totta kai uuden kokeileminen kiinnostaa.

Vanhaan verrattuna uusi portaali onkin heti tuntunut nopeammalta ja helpommalta käyttää, mikä näkyy meille heti konkreettisena hyötynä, kun aikaa säästyy muihin töihin”, Juhani Ahava LapTechilta sanoo.

Ahava nostaa esille myös uuden portaalin tarjoaman huomattavasti paremman näkymän sopimustilanteeseen sekä valmiit raportit ja laskurit, jotka ennen piti käsin askarrella excel-taulukoiden kanssa.

 

GO Partner on suunniteltu juuri sinulle!


LapTech ei ole yksin kokemuksensa kanssa, sillä lukuisia muita kumppaneita uuden portaalin käyttöön kouluttanut Petra Kurki Grenkeltä kertoo, että etenkin helppokäyttöisyys on kerännyt kiitosta.

”Palaute on ollut ihan 100-prosenttisesti myönteistä. Kun yhdessä kumppanin kanssa käydään portaalin toiminta läpi, ei juuri enempää koulutusta tarvitakaan”, Petra Kurki sanoo.

Kevään 2020 aikana Grenke kehittää kumppaniportaalia edelleen. Tulossa on uusia ominaisuuksia, kuten muun muassa suora yhteys Suomen Asiakastietoon sekä asiakirjojen sähköinen allekirjoittaminen myös mobiilisovelluksella.

”Kumppanien toiveita kuunnellaan nyt tarkalla korvalla, että kaikki saavat portaalista mahdollisimman paljon irti”, Petra Kurki kertoo.