Kesän ajan viimeistelemme vielä Tampereen toimiston kalustusta ja rekrytoimme tiimiin luontohallinta-asiantuntijan, jotta elokuun tullen olemme täydessä iskussa palvelemaan kumppaneitamme ja heidän asiakkaitaan erityisesti Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella.

 

Kumppani kasvupolullasi

 

GRENKE on jatkuvasti kehittyvä ja kasvava rahoituskumppanisi Suomessa. Rahoitamme yrityksiä, jotka uskaltavat uudistua ja toteuttaa visioitaan sitomatta pääomaansa ostoihin. Haluamme olla mukana kumppaneidemme kasvupolulla tukemassa kumppaneidemme kasvua. Kannattavan kasvun mahdollistamme tiiviillä yhteistyöllä, yhteisten asiakkaidemme parhaaksi.

”Pirkanmaan busineksen ja toimintaympäristön potentiaali on huikea mahdollisuus kumppaneillemme, ja siksi halusimme tulla lähemmäksi kumppaneitamme”, sanoo GRENKEn toimitusjohtaja Riku Jokela.

”Kokemuksesta tiedämme, mikä buusti paikallisen toimiston ja entistä tiiviimmän kumppaniyhteistyön myötä syntyy. Näimme sen aiemmin Turun, Jyväskylän ja Oulun paikallisen toiminnan käynnistyessä. Uskomme että näin tapahtuu myös Tampereella”, jatkaa Jokela.

 

Paikallista tietoa ja asiointia Pirkanmaan talousalueella

 

Tampereen tiimissämme työskentelee leasingspesialistimme Panu Rapatti. Tamperelainen Rapatti on aiemmin pendelöinyt asiakaskäyntien ja Vantaan konttorin välillä, joten uusi Tampereen toimistomme tukikohtana antaa uusia mahdollisuuksia tiiviimpään kumppaniyhteistyöhön.

”Tampereen alueen kumppaneillemme uuden toimiston avaaminen näkyy käytännössä entistä nopeampana reagointina ja henkilökohtaisempana palveluna”, sanoo Panu Rapatti. ”Tunnemme Pirkanmaan alueen asiakkaat ja yritykset, se edellä mennään. Me on tultu tänne jäädäksemme;)”

”Paikallisuus ja henkilökohtainen palvelu on ehdoton vahvuutemme nyt ja jatkossa. Vaikka liputamme mutkattoman, sähköisen sopimisen puolesta, paras tatsi ja tvisti syntyy siitä, että olemme lähellä ja oikeasti tunnemme kumppanimme”, Jokela täydentää.

”Vallitsevien olosuhteiden takia suunnitelmamme syksyn tapahtumiemme osalta ovat vielä hiukan auki. Mutta avoimet ovet meillä on aina joka tapauksessa. Toimistomme sijaitsee Technopolis Asemakeskuksessa, Erkkilän sillan kupeessa. Tervetuloa kylään GRENKElle Tampereelle!”, Rapatti kertoo Tampereen tiimin terveisinä.

 

Leasingin kasvun tulevaisuus

 

Rapatti ja Jokela näkevät leasingillä olevan tulevaisuudessa entistä vahvempi asema yritysten hankintapäätöksissä ja rahoitusvälineenä. Kumppaneillemme, jälleenmyyjillemme se merkitsee paitsi uutta businestä ja laajempia myyntimahdollisuuksia, myös merkittävää roolia asiakasyritysten yhteistyökumppanina.

”Meillä on yli tuhat kumppania, ja yhteistyössä löydämme parhaan mahdollisen rahoitustavan liiketoiminnan kasvattamiseen. Mikään kumppanuus ei ole meille liian pieni: olipa asiakkaasi hankkimassa yksittäistä tietokonetta tai uudistamassa koko toimistonsa kalustusta - tai jotain siltä väliltä - me tarjoamme osaamisemme sen rahoittamiseen. Niin, että kumppanimme voivat keskityttyä myyntiin,” tiivistävät Rapatti ja Jokela.