GRENKE ja leasing

Haluatko käyttää uusinta tekniikkaa heti sitomatta tarpeettomasti pääomaa? Ratkaisu on yksinkertainen: leasing. Nopea, sopiva ja täydellinen sinun ainutlaatuisiin tarpeisiisi.

Leasing-toimintamme

Olitpa sitten yrittäjä, joka haluaa vuokrata laitteet ja pitää kassanhallinnan kunnossa, tai jälleenmyyjä, joka arvostaa kätevää käsittelyä ja nopeaa kassavirtaa, GRENKEn avulla on helppo laajentaa taloudellisia näkymiä. Pääset alkuun jo 500 euron netto-ostohinnalla.

Sinulle sopiva leasing

On uskomatonta, mitä kaikkea voi vuokrata: IT-palvelimia, kassajärjestelmiä vähittäiskaupanalalle, kalusteita uuteen toimistoon tai toiseen toimipaikkaan. Tämän kaiken ja vielä enemmänkin voit rahoittaa meidän avullamme.

Miksi kaikista leasing-vaihtoehdoista kannattaa valita GRENKE? Sillä ei ole väliä, onko yrityksesi lääkärinvastaanotto tai PK-yritys – palvelemme sinua henkilökohtaisesti. Tarjoamme yhdenvertaisesti neuvoja, houkuttelevat ehdot jopa pienillä määrillä sekä nopean, ammattimaisen käsittelyn.

Ei siis ihme, että olemme nyt small-ticket IT-leasingin johtaja Euroopassa. Meiltä saat asianmukaista tukea räätälöidyn leasingin lisäksi.

Sinulla on kysyttävää, meillä on vastaukset

Kaikki GRENKEn leasingistä

Haluatko saada täydelliset tiedot? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiimme nähdäksesi, kuinka läpinäkyvää ja yksinkertaista leasing GRENKEltä on.

Tuotteemme

Etsitkö perinteistä vuokrausta vai kaipaatko jotain täysin ainutlaatuista? Lue lisää GRENKEn tarjoamista vaihtoehdoista.

Soita meille

Ota meihin yhteyttä:

+358 10 337 6000

Ma - Pe 9:00 - 16:00