GRENKE Suomessa

Meillä on pitkä historia yrittäjyydessä. GRENKE perustettiin Saksan Baden-Badenissa vuonna 1978. Ensimmäinen Suomen konttorimme avattiin vuonna 2008.

Tehdään tämä helpoksi sinulle

Et voi vastustaa ideaa, jonka aika on koittanut. GRENKEn ratkaisut ovat luoneet taloudelliset kehykset liiketoiminnan menestykselle jo lähes 40 vuoden ajan – nopeasti, helposti ja henkilökohtaisella kosketuksella.

Joustavat leasing-ratkaisut yhden katon alta

Upeilla asioilla on usein vaatimaton alku. Tarvitaan vain ihmisille luottamusta ja taloudellinen vapaus ylittää rajoja.

 

Me GRENKEllä olemme yrittäjähenkisiä. Siksi haluamme olla rohkeita ja mahdollistaa asiat myös asiakkaillemme. Halusitpa sitten vuokrata suuritehoisia IT-laitteita tai koko toimistosi laitteet, GRENKE Suomi voi hoitaa tämän ja paljon enemmän. Useiden pienten sopimusten omistautunut hallinta on erikoisalaamme. Annamme prosessiin henkilökohtaisen säväyksen yhdessä saman yrittäjähenkisen innon kanssa, jonka tiedämme motivoivan sinuakin.

 

Mottomme on ollut jo vuosia – ”Nopea. Eteenpäin. Rahoitus.” – ja se on tehnyt meistä yhden segmenttimme johtavista palveluntarjoajista. Tämä ei kuitenkaan estä meitä ponnistelemasta väsymättömästi uusien ratkaisujen kehittämiseksi asiakkaidemme avuksi.

GRENKE Suomi numeroina

Olitpa missä tahansa, GRENKE Suomi on paikallinen kumppanisi. Numerot puhuvat puolestaan:

2008
GRENKE Suomi avaa ensimmäisen toimistonsa Vantaalle
1
Liiketoiminta: GRENKE on leasing-asiantuntija
5
Toimipaikkaa Suomessa
3 566
milj.
Uusi liiketoiminta euroina*
34
Työntekijää Suomessa**

* Uusien hankittujen leasing-tuotteiden ja start-up-yritysten rahoituksen kokonaishankintakustannukset GRENKE-konsernissa, mukaan luettuna franchise-jälleenmyyjät vuonna 2019.
** Tilanne 31.12.2019

GRENKE lähelläsi

Meidät on helppo löytää. Valitse maasi, kirjoita sijaintisi ja saat lähimmän GRENKE-toimiston yhteystiedot.

Soita meille

Ota meihin yhteyttä:

+358 10 337 6000

Ma - Pe 9:00 - 16:00

Viimeisimmät uutiset

25

tammi 2021

Myyntipäällikkö Ouluun

GRENKE on "Small ticket IT leasing" -osaamisalueella Euroopan markkinajohtaja. GRENKE on itsenäinen rahoitusyhtiö, joka ei ole sidoksissa pankkeihin tai laitevalmistajiin, vaan tarjoaa henkilökohta...

18

joulu 2020

Joulunajan aukioloajat

Tänä vuonna me grenkeläiset saimme kaksi palkallista vapaapäivää kiitoksena hienosti hoidetusta raskaasta vuodesta. Näin ollen hiljennymme kaikki joulun viettoon jo ke 23.12. ja toimistomme ovat ki...

Muita asioita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

GRENKE Suomi on apunasi ja tarjoaa kokemusta, asiantuntemusta ja ehdotonta sitoutumista. Lue lisää täältä – tai ota meihin yhteyttä.