Olemme luotettavia ratkaisujen keksijöitä

Pidätkö haasteista? Tämä on musiikkia korvillesi.

Olet työskennellyt menestyksekkäästi muutamia vuosia ja osoittanut sekä itsellesi että muille, että olet hyvä ja keskimääräistä parempi työssäsi. Nyt haluat ottaa seuraavan askeleen työurallasi ja etsit haasteita, jotka ovat suurempia kuin työssä, jota olet tehnyt tähän asti. Me pidämme tällaisesta asenteesta. Ajattelemme samalla tavalla. Rakennetaan siis menestyksekäs tulevaisuus ja kasvetaan yhdessä.

Asiakkaamme ovat yrittäjiä. Ja me toimimme kuten he.

Tällaista henkeä haluamme nähdä myös työntekijöissämme. Etsimme tiimiimme työntekijöitä, jotka haluavat osallistua aktiivisesti liiketoimintaamme ja saavuttaa tavoitteita, jotta sekä he että me saavuttaisimme yhteistä menestystä.

Soita meille

Ota meihin yhteyttä:

+358 10 337 6000

Ma - Pe 9:00 - 16:00

”Unelmanani on aina ollut mennä ulkomaille. GRENKEn ansiosta siitä tulee nyt totta.”

// BIANCA AYYILDIZ, projektipäällikkö, myyntiorganisaation tuki

Mahdollisuuksia ympäri maailmaa

”Jopa kansainvälisen liiketoiminnan yhdistetty työ- ja opiskeluohjelmani korkeakoulussa Duale Hochschule Baden-Württemberg (DHBW Karlsruhe) suunniteltiin pohjimmaista tavoitettani silmällä pitäen, joka on työskentely ulkomailla jossain vaiheessa. Nykyisessä työssäni myyntisaatavien rahoituksessa olen myös paljon yhteydessä franchising-yritysten ja kaikkien haarakonttorien kanssa ympäri Eurooppaa. Nyt unelmastani on tulossa totta. Siirryn toiselle puolelle maailmaa työskentelemään GRENKEn franchise-yrityksessä Sydneyssä Australiassa. Tunteeni lähtemisestä ovat sekalaiset. Minulta on vaadittu täällä paljon ensimmäisestä päivästä lähtien, mutta olen myös saanut paljon kannustusta ja tukea. Ja jos en olisi saanut tilaisuutta mennä Australiaan, olisin jäänyt todella mielelläni GRENKElle tänne Baden-Badeniin.”

Monille työntekijöillemme on yhteistä yrittäjähenkinen asenne

Yrittäjähenkisyys on osa yrityskulttuuriamme. Siksi etsimme ihmisiä, jotka ajattelevat samoin kuin me. Ihmisiä, jotka eivät halua vain tehdä työtään, vaan haluavat myös osallistua liiketoimintaamme aktiivisesti. Näin voimme kasvaa yhdessä sekä ihmisinä että ammatillisesti.

Mikä tekee työskentelystä GRENKEllä niin erityistä

Tarvitset oikean ympäristön, jotta voit edetä urallasi menestyksekkäästi ja suoriutua parhaalla mahdollisella tavalla. GRENKE pystyy tarjoamaan optimaaliset työolosuhteet.

Me emme ajattele rajoittuneesti, kun kyse on ratkaisuistamme. Tiimeissämme ei myöskään ole vanhanaikaisia, tiukkoja hierarkioita.

Uskomme suureen yksilön vastuuseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Eihän kukaan voi ajatella kuin yrittäjä, jos hänellä ei ole vapautta tehdä niin.

Olemme globaali toimija, mutta myös perheyritys, ja arvostamme avoimia ja reiluja työsuhteita.

Haluamme edistää henkilökohtaista kehitystäsi, ja liiketoimintamme menestyksen kasvattaminen yhdessä on osa yrityskulttuuriamme.

Me emme ajattele rajoittuneesti, kun kyse on ratkaisuistamme. Tiimeissämme ei myöskään ole vanhanaikaisia, tiukkoja hierarkioita.

Uskomme suureen yksilön vastuuseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Eihän kukaan voi ajatella kuin yrittäjä, jos hänellä ei ole vapautta tehdä niin.

Olemme globaali toimija, mutta myös perheyritys, ja arvostamme avoimia ja reiluja työsuhteita.

Haluamme edistää henkilökohtaista kehitystäsi, ja liiketoimintamme menestyksen kasvattaminen yhdessä on osa yrityskulttuuriamme.

Miksi kannattaa jatkaa työuraa GRENKEllä?

Ei ole helppoa päättää, mihin suuntaan jatkaa työuraansa. Suosittelemme yritystä, joka kasvaa jatkuvasti ja jolla on menestykseen perustuva nykyaikainen yritysfilosofia. GRENKE.

Mahdollisuudet, joita voimme tarjota

On sanomattakin selvää, että menestyvänä yrityksenä voimme tarjota sinulle kiinnostavia työmahdollisuuksia, kansainvälisiä näkymiä ja houkuttelevat ehdot. Mutta työskentelytapamme on melko erilainen. Kuten yrittäjillä. Meillä on paljon vapautta, päätösvaltaa ja määrätietoisuutta. Asenteellemme on ominaista haasteiden vastaanottaminen ja kaikkemme tekeminen, jotta löydämme parhaan ratkaisun. Ihmisillä, joista tämä on houkutteleva työskentelytapa, on edessään loistava ura yrityksessämme. Kaikki alkaa ylennyksestä. Eikä sen tarvitse päättyä, kun sinusta tulee johtaja.

Mikä alue kiinnostaa sinua?

Kansainvälisenä rahoituksen asiantuntijana pystymme tarjoamaan kiinnostavia työskentelymahdollisuuksia ja haasteita tärkeimmillä osaamisalueillasi.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Etsitkö ympäristöä, jossa voit kehittyä? Jos vastasit kyllä, olet tullut oikeaan paikkaan. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja löydä sinulle sopiva työ.

Mitä muuta haluaisit tietää? Olemme täällä auttaaksemme.

Jos sinulla on kysyttävää työskentelystä GRENKEllä, keskustelemme mielellämme kanssasi henkilökohtaisesti. Ota yhteyttä HR:n kykyjenetsintätiimiin tai kirjoita meille yhteydenottolomakkeella.

Henkilöstöhallinnon yhteystiedot

Malin Miettinen
Sähköposti: [email protected]

Lisätietoja meistä

GRENKE-konserni

Ratkaisumme auttavat asiakkaita ympäri maailmaa kehittämään liiketoimintaansa juuri heidän valitsemallaan tavalla. Tarjoamme heille tarvittaessa taloudellista liikkumavaraa ja annamme heidän valloittaa markkinat ja asiakkaat myrskyn lailla uusilla ideoilla. Napsauta linkkiä saadaksesi lisätietoja.