GRENKE vähittäiskaupan-
alalle

Haluatko helpottaa kassanhallintasi suunnittelua? GRENKEllä on täydelliset ratkaisut.

Tukku- ja vähittäiskaupanala ovat talouden sykkivä sydän. Yhä suurempi osa näiden sektoreiden liikevaihdosta tehdään verkossa. Onko sinulla hyvä tilanne, jotta selviät tulevaisuuden haasteista? Asiakkaasi odottavat aina hyvää laatua, poikkeuksellista toimituskykyä ja joustavia maksuvaihtoehtoja. Ongelmana on, että tämä kaikki maksaa ja sitoo pääomaa, joka on kriittinen tekijä erityisesti vähittäiskaupanalalla, jossa katteet ovat usein erittäin pieniä.

GRENKE tarjoaa oikeat tuotteet ja henkilökohtaisen rahoituskonsultoinnin vähittäiskaupanalalle. Houkuttelevan leasingin ansiosta asiakkaidesi on helpompi tehdä ostopäätös. Tämä on helppoa, räätälöityä ja tarjoamme aina erinomaiset ehdot. 

Soita meille

Ota meihin yhteyttä:

+358 10 337 6000

Ma - Pe 9:00 - 16:00

Pidä liiketoimintasi käynnissä

Jo monet vähittäiskaupanalan yritykset luottavat GRENKEn tuotteisiin ja rahoituskonsultointiin. Esimerkiksi, kun he tarvitsevat kassajärjestelmän, toimistokalusteita tai kulunvalvontajärjestelmän niin on järkevämpää vuokrata ostamisen sijaan. Näin kassanhallinta paranee ja suunnittelu helpottuu. Milloin aloitetaan?

Mikä leasingratkaisu on sinulle sopivin?

Kokeile nyt! Kysymys Tulos

Kolmen vaiheen avulla löydät sopivan leasingratkaisun

Paras leasingvaihtoehto riippuu investointitarpeistasi. Tee testimme ja löydät hetkessä sinulle parhaimman ratkaisun. 

Teetkö hankintoja useita kertoja vuodessa?

Investoitko säännöllisesti erityyppisiin tuotteisiin liiketoimintaasi varten?

Käytätkö paljon aikaa liiketoimintasi laitteiden leasing- ja ostosopimusten allekirjoittamiseen?

Oikea leasingvaihtoehto sinulle on Master Lease Agreement

Sinulla on suuria ja jatkuvia investointitarpeita ja haluat, että hankintojen teko on helppoa, nopeaa ja joustavaa. Juuri sitä saat valitsemalla GRENKEn Master Lease Agreement -sopimuksen, jonka avulla voit leasata investoinnit laidasta laitaan sinun tarpeisiisi sopivalla tavalla. Neuvomme mielellämme – ota yhteyttä.

Oikea leasingvaihtoehto sinulle on Classic Lease

Haluat budjetoida tehokkaasti ja tietää etukäteen investointiesi kulut. Arvostat joustavaa rahoitusratkaisua jos vaikka kiinnostut tuotteiden päivittämiseen jo ennen sopimuksen loppua. GRENKEn Classic Lease -vaihtoehto on oikea valinta – se on juuri sitä mitä kaipaat. Neuvomme mielellämme – ota yhteyttä.

Kokeile nyt!
Kyllä
Ei

Kuinka vaikutat tulevaisuuteen?

Me toimitamme, jotta sinä voit toimittaa

Nykyään tärkeää on tehokas varastologistiikka sekä kyky toimittaa vaaditut tuotemäärät ajoissa niin, että pääomaa sidotaan mahdollisimman vähän. Tämä edellyttää huomattavaa määrää automaatiota ja tarvittavaa kassanhallintaa. GRENKE on apunasi erilaisilla toimivilla ja joustavilla leasingratkaisuilla. 

Luo asiakaskokemuksia

Mikä tekee vähittäiskaupanalasta sen, mitä se on? Ennen kaikkea erilaiset asiakkaiden tarpeet sekä positiiviset asiakaskokemukset ja niille asetetut korkeat vaatimukset. Valitse Master Lease Agreement -sopimuksen, niin me autamme sinua toteuttamaan ideasi ja pitämään laitteesi aina ajan tasalla.

Autamme sinua tekemään sen minkä haluat

Digitalisaatio muuttaa vähittäiskaupanalaa radikaalisti ja tekee monista asioista helpompia – kuten maksamisesta. Jos haluat tarjota asiakkaillesi helpompia maksuvaihtoehtoja, voit vuokrata uusinta tekniikkaa edustavat kassajärjestelmät Classic Lease -sopimuksella. Näin helppoa se on.

whitepaper

Tarpeesi ovat ainutlaatuisia ja niin ovat rahoitusratkaisummekin.

Onko sinulla aivan erityinen pyyntö? Keskustellaan siitä. Hoidamme asian mielellään henkilökohtaisesti kanssasi.

Suositut tuotteet vähittäiskaupanalalle

Etkö vieläkään ole varma, kuinka voimme auttaa sinua? Lue ratkaisuistamme.