Soita meille

Ota meihin yhteyttä:

+358 10 337 6000

Ma - Pe 9:00 - 16:00

GRENKE tuotantoalalle

Globalisaatio, digitalisaatio, teollisuuden uusi sukupolvi – yrityksesi menestys riippuu strategisten päätösten tekemisestä ja kyvystä toimia nopeasti. GRENKEn räätälöidyillä rahoitusratkaisuilla saat tarvitsemasi vapauden. 

Uusi tekniikka luo uusia markkinoita. Suuret järjestelmähäiriöt vaativat uusia ratkaisuja. Esimerkiksi ratkaisuja logistiikkaan, energian luontiin, tuotesuunnitteluun ja tietojen jakamiseen. Mitä haasteita sinun yritykselläsi on? 

Halusitpa sitten tehdä tuotannostasi joustavampaa, yhdistää toimipisteverkostosi tai parantaa asiakaskokemustasi – innovointiin liittyy aina taloudellisia riskejä. GRENKE kasvaa kanssasi. Ratkaisumme voivat olla niin globaaleja ja joustavia kuin haluat. Ja voimme työskennellä kanssasi niin tiiviisti kuin haluat.

Erikoistunut monimuotoisuuteen

Olipa kyseessä mekaniikkasuunnittelu tai kemianteollisuus – rahoitusasiantuntijamme tuntevat toimialasi eri vaatimukset ja haasteet. Etsimme kanssasi oikean leasingratkaisun sinun tarpeisiisi. 

Mikä leasingratkaisu on sinulle sopivin?

Kokeile nyt! Kysymys Tulos

Kolmen vaiheen avulla löydät sopivan leasingratkaisun

Paras leasingvaihtoehto riippuu investointitarpeistasi. Tee testimme ja löydät hetkessä sinulle parhaimman ratkaisun. 

Teetkö hankintoja useita kertoja vuodessa?

Investoitko säännöllisesti erityyppisiin tuotteisiin liiketoimintaasi varten?

Käytätkö paljon aikaa liiketoimintasi laitteiden leasing- ja ostosopimusten allekirjoittamiseen?

Oikea leasingvaihtoehto sinulle on Master Lease Agreement

Sinulla on suuria ja jatkuvia investointitarpeita ja haluat, että hankintojen teko on helppoa, nopeaa ja joustavaa. Juuri sitä saat valitsemalla GRENKEn Master Lease Agreement -sopimuksen, jonka avulla voit leasata investoinnit laidasta laitaan sinun tarpeisiisi sopivalla tavalla. Neuvomme mielellämme – ota yhteyttä.

Oikea leasingvaihtoehto sinulle on Classic Lease

Haluat budjetoida tehokkaasti ja tietää etukäteen investointiesi kulut. Arvostat joustavaa rahoitusratkaisua jos vaikka kiinnostut tuotteiden päivittämiseen jo ennen sopimuksen loppua. GRENKEn Classic Lease -vaihtoehto on oikea valinta – se on juuri sitä mitä kaipaat. Neuvomme mielellämme – ota yhteyttä.

Kokeile nyt!
Kyllä
Ei

Mitä suunnittelet?

Pidä pyörät pyörimässä

Kassanhallinnan suunnittelu on ehdotonta, jos aiot investoida yritykseesi. Et varmastikaan halua taloudellisia pullonkauloja hankintojen jälkeen? Meillä on sinulle ratkaisu - Classic Lease.

Varmista etumatkasi kilpailijoihin

Tehokas tuotanto auttaa varmistamaan kilpailukykyisen markkina-asemasi. Kaikkia tarvitsemiasi koneita ja laitteita parannetaan ja päivitetään yhä lyhyemmin välein. Tarvitset taloudellista joustavuutta, jotta pysyt tässä tahdissa. Ja juuri sitä saat Master Lease Agreement -sopimuksemme kautta, joka auttaa rahoittamaan innovaatioita aina helposti ja nopeasti sekä ylläpitämään menestyksekkäitä tuotantotoimintoja.

Laita taloutesi kuntoon

Onko sinulla säännöllisiä materiaali-, energia- ja kehityskustannuksia, joihin kassavirtasi kuluu? Useimmilla yrityksillä ei ole budjettia suoraostaa uusia tekniikoita hyödyntäviä laitteita. Anna itsellesi tarvitsemasi vapaus vuokraamalla laitteet ostamisen sijaan.

whitepaper

Tarpeesi ovat ainutlaatuisia ja niin ovat rahoitusratkaisummekin.

Onko sinulla aivan erityinen pyyntö? Keskustellaan siitä. Hoidamme asian mielellään henkilökohtaisesti kanssasi.

Suositut tuotteet tuotantoalalle

Etkö vieläkään ole varma, kuinka voimme auttaa sinua? Lue ratkaisuistamme.