GRENKE terveydenhuolto-
alalle

Ei ole kyse vain sitoutumisestasi potilaisiin – myös vastaanoton, klinikan tai hoitolaitoksen talouden on oltava terveellä pohjalla. GRENKEllä on oikea resepti rahoitukseen ja kassanhallintaan.

Useimpiin terveydenhuoltoalan laitosten toimintaan sovelletaan erityisrajoituksia. Onko taloudellinen liikkumavarasi rajoittunut vakiohintojen, kiinteiden maksujen ja asetusten vuoksi? Kohdistuuko sinuun suuria paineita toimia kannattavasti?

GRENKE antaa sinun keskittyä täysin toimintasi ytimeen eli hoitotyöhön ja lääketieteeseen. Kokeneena terveydenhuoltoalan kumppanina tiedämme, kuinka voit vakiinnuttaa kassavirtasi - halusitpa sitten hankkia praktiikan tai vuokrata lääketieteellisiä laitteita. Yhdessä löydämme räätälöidyn ratkaisun erityishaasteeseesi.

Tasavertainen kumppanuus

Väestönrakenteen muutos ja läpimurrot hoitomenetelmissä tarkoittavat, että terveydenhuoltoalasta tulee tulevaisuudessa entistäkin tärkeämpi sektori. Samaan aikaan innovointiin ja tehokkuuteen kohdistuvat paineet kasvavat. Samoin myös lääkäreiden, sairaaloiden ja hoitolaitosten ammattimaisen talouskonsultoinnin tarve on kasvanut. Juuri siksi olemme täällä. Ota yhteyttä niin keskustellaan asiasta.

Soita meille

Ota meihin yhteyttä:

+358 10 337 6000

Ma - Pe 9:00 - 16:00

Mikä leasingratkaisu on sinulle sopivin?

Kokeile nyt! Kysymys Tulos

Kolmen vaiheen avulla löydät sopivan leasingratkaisun

Paras leasingvaihtoehto riippuu investointitarpeistasi. Tee testimme ja löydät hetkessä sinulle parhaimman ratkaisun. 

Teetkö hankintoja useita kertoja vuodessa?

Investoitko säännöllisesti erityyppisiin tuotteisiin liiketoimintaasi varten?

Käytätkö paljon aikaa liiketoimintasi laitteiden leasing- ja ostosopimusten allekirjoittamiseen?

Oikea leasingvaihtoehto sinulle on Master Lease Agreement

Sinulla on suuria ja jatkuvia investointitarpeita ja haluat, että hankintojen teko on helppoa, nopeaa ja joustavaa. Juuri sitä saat valitsemalla GRENKEn Master Lease Agreement -sopimuksen, jonka avulla voit leasata investoinnit laidasta laitaan sinun tarpeisiisi sopivalla tavalla. Neuvomme mielellämme – ota yhteyttä.

Oikea leasingvaihtoehto sinulle on Classic Lease

Haluat budjetoida tehokkaasti ja tietää etukäteen investointiesi kulut. Arvostat joustavaa rahoitusratkaisua jos vaikka kiinnostut tuotteiden päivittämiseen jo ennen sopimuksen loppua. GRENKEn Classic Lease -vaihtoehto on oikea valinta – se on juuri sitä mitä kaipaat. Neuvomme mielellämme – ota yhteyttä.

Kokeile nyt!
Kyllä
Ei

Räätälöityä hyvinvointia

Vie klinikkasi uudelle tasolle

Entistä kätevämpi, entistä tehokkaampi, entistä yhdistetympi – GRENKE voi auttaa modernisoimaan sairaalasi. Pysy kehityksen huipulla toimialalla, jolla innovaatiosyklit ovat lyhyitä – miksi et vuokraisi uusien IT-laitteiden lisäksi myös uusinta tekniikkaa edustavia lääketieteellisiä laitteita?

Varmista, että sinulla on aina parhaat laitteet

Uusinta tekniikkaa edustava diagnosointi- ja hoitolaitteisto antaa vastaanotollesi huomattavan edun, kun voit tehdä käynneistä tehokkaita ja miellyttäviä kokemuksia potilaillesi. Master Lease Agreement takaa, että vastaanottosi on aina varustettu uusimmilla laitteilla.

Tee potilaidesi olo kotoisaksi

Onko sinulla hammaslääkärivastaanotto ja haluat uudistaa toimitilasi? Miellyttävä ympäristö tekee potilaiden olon mukavaksi. Leasing takaa, että toimipaikassasi on uusimmat laitteet, ja samalla kustannusten suunnittelu on helppoa.

whitepaper

Tarpeesi ovat ainutlaatuisia ja niin ovat rahoitusratkaisummekin.

Onko sinulla aivan erityinen pyyntö? Keskustellaan siitä. Hoidamme asian mielellään henkilökohtaisesti kanssasi.

Suositut tuotteet terveydenhuoltoalalle

Etkö vieläkään ole varma, kuinka voimme auttaa sinua? Lue ratkaisuistamme.