GRENKE rakennusalalle

Olitpa sitten lukkoseppä, maalari tai asentaja – rakennusalan ammattilaisena tarvitset ratkaisuja, jotka tehostavat työntekoasi ja vähentävät taloudellisia huoliasi. Ratkaisuja, joita GRENKE pystyy tarjoamaan.

Vaikka rakennusalan työnkuvat voivat olla hyvin erilaisia, niillä on kaikilla samanlaiset vaatimukset mitä tulee kaupalliseen puoleen. Se kuuluu asiaan, mutta ihannemaailmassa sen tulisi hoitua itsestään taustalla häiritsemättä ydinliiketoimintaa. GRENKE pystyy todellakin ottamaan taakan harteiltasi tässä asiassa.

Tarjoamme tukea räätälöityjen rahoitusratkaisujen muodossa niin, että laivanrakentajat voivat keskittyä täysin täydellisen kölin suunnitteluun, sisätilasuunnittelijat voivat omistautua kalustustrendeille ja ortopediteknikot voivat käyttää aikansa optimaalisen ergonomian varmistamiseen. Räätälöidyt rahoituspalvelumme ovat kuin tehtyjä sinun liiketoimintaasi varten, sillä me tunnemme liiketoimintamme yhtä hyvin kuin sinä tunnet omasi. 

Soita meille

Ota meihin yhteyttä:

+358 10 337 6000

Ma - Pe 9:00 - 16:00

Haluamme varmistaa liiketoimintasi tuottavuuden

Rakennusala voi olla kutsumuksesi. Mutta vaikka työ olisi kuinka palkitsevaa, se ei ole menestyksekästä, ellet ansaitse rahaa. Me olemme valmiina auttamaan, jos etsit keinoa investoida liiketoimintaasi rasittamatta taloudellista puskuriasi liikaa. Yksi näistä keinoista on leasing – räätälöityjen rahoitusratkaisujemme avulla voit vuokrata tarvitsemasi työkalut ja laitteet rasittamatta käteiskassaasi. 

Mikä leasingratkaisu on sinulle sopivin?

Kokeile nyt! Kysymys Tulos

Kolmen vaiheen avulla löydät sopivan leasingratkaisun

Paras leasingvaihtoehto riippuu investointitarpeistasi. Tee testimme ja löydät hetkessä sinulle parhaimman ratkaisun. 

Teetkö hankintoja useita kertoja vuodessa?

Investoitko säännöllisesti erityyppisiin tuotteisiin liiketoimintaasi varten?

Käytätkö paljon aikaa liiketoimintasi laitteiden leasing- ja ostosopimusten allekirjoittamiseen?

Oikea leasingvaihtoehto sinulle on Master Lease Agreement

Sinulla on suuria ja jatkuvia investointitarpeita ja haluat, että hankintojen teko on helppoa, nopeaa ja joustavaa. Juuri sitä saat valitsemalla GRENKEn Master Lease Agreement -sopimuksen, jonka avulla voit leasata investoinnit laidasta laitaan sinun tarpeisiisi sopivalla tavalla. Neuvomme mielellämme – ota yhteyttä.

Oikea leasingvaihtoehto sinulle on Classic Lease

Haluat budjetoida tehokkaasti ja tietää etukäteen investointiesi kulut. Arvostat joustavaa rahoitusratkaisua jos vaikka kiinnostut tuotteiden päivittämiseen jo ennen sopimuksen loppua. GRENKEn Classic Lease -vaihtoehto on oikea valinta – se on juuri sitä mitä kaipaat. Neuvomme mielellämme – ota yhteyttä.

Kokeile nyt!
Kyllä
Ei

Mitä haluaisit tehdä?

Rahoita seuraava vaiheesi

Onko sinulla ollut oma konepaja jo vuosia ja haluat kasvaa? Jos et halua törmätä taloudellisiin rajoihisi liian nopeasti, vuokraa konepajasi työkalut, koneet jne. GRENKEn avulla.

Pysy uudistusten mukana

Toimitko sähkösuunnittelun toimialalla? Tai muulla toimialalla, jolla on vastaavat lyhyet innovaatiosyklit? Master Lease Agreement on täydellinen leasing-vaihtoehto, jos et halua törmätä taloudellisiin esteisiin joka kerta, kun laitteistoa on uusittava.

Nopeampi rahoitus tarkoittaa parempaa rahoitusta

Tarvitsetko tietyn laitteen toteuttaaksesi innovaation tuotantoprosessissasi? Classic Lease -sopimuksen avulla voit rahoittaa erilaisia, suuriakin investointeja, jotta voit pitää etumatkasi. Aina helposti ja nopeasti. 

whitepaper

Tarpeesi ovat ainutlaatuisia ja niin ovat rahoitusratkaisummekin.

Onko sinulla aivan erityinen pyyntö? Keskustellaan siitä. Hoidamme asian mielellään henkilökohtaisesti kanssasi.

Suositut tuotteet rakennusalalle

Etkö vieläkään ole varma, kuinka voimme auttaa sinua? Lue ratkaisuistamme.