GRENKE palveluntarjoajille

Tapa, jolla kohtaat asiakkaittesi haasteet, on esimerkillinen. Mutta pystytkö vastaamaan yhtä hyvin omiin haasteisiisi, erityisesti kun käteisvarat ovat rajalliset ja välillä on tehtävä investointeja nopeallakin aikataululla? Ei hätää – tarjoamme juuri sinun tilanteesi täydellisestä sopivia rahoitusratkaisuja. 

Oletko vastuussa digitaalisesta toimistosta, jonka on hankittava uudet kannettavat tietokoneet? Vai onko sinulla matkatoimisto ja harkitset kalusteiden vuokrausta? Vai oletko avannut kuntosalin, johon tarvitset laitteet? Tarjositpa mitä tahansa palveluita, niillä on yksi yhteinen tekijä: ehdoton keskittyminen asiakkaaseen. Miksi sama ei siis pätisi myös rahoitusratkaisuihisi?

Tarjoamme sinulle räätälöityjä ratkaisuja. Ratkaisuja, jotka ovat toimivia ja saatavilla nopeasti. Ratkaisuja, joihin sisältyvät henkilökohtaisen neuvojasi ystävälliset kasvot. Lue, miksi me olemme sinulle oikea rahoituskumppani.

Soita meille

Ota meihin yhteyttä:

+358 10 337 6000

Ma - Pe 9:00 - 16:00

Yhtä asiakaskeskeinen kuin sinä

Miksi sinun kannattaa valita meidät? Vastaus on yksinkertainen: olemme itsekin palveluntuottajia – jo vuodesta 1978 lähtien. Tiedämme, kuinka tärkeää on voida tehdä nopeita päätöksiä, vastata asiakkaiden tarpeisiin, kasvaa heidän kanssaan ja joskus myös ylittää itsensä. Se tuntuu hienolta, eikö vain? Ota yhteyttä ja nauti asiantuntemuksemme eduista, kun räätälöimme sinulle sopivimman rahoitusratkaisun. 

Mikä leasingratkaisu on sinulle sopivin?

Kokeile nyt! Kysymys Tulos

Kolmen vaiheen avulla löydät sopivan leasingratkaisun

Paras leasingvaihtoehto riippuu investointitarpeistasi. Tee testimme ja löydät hetkessä sinulle parhaimman ratkaisun. 

Teetkö hankintoja useita kertoja vuodessa?

Investoitko säännöllisesti erityyppisiin tuotteisiin liiketoimintaasi varten?

Käytätkö paljon aikaa liiketoimintasi laitteiden leasing- ja ostosopimusten allekirjoittamiseen?

Oikea leasingvaihtoehto sinulle on Master Lease Agreement

Sinulla on suuria ja jatkuvia investointitarpeita ja haluat, että hankintojen teko on helppoa, nopeaa ja joustavaa. Juuri sitä saat valitsemalla GRENKEn Master Lease Agreement -sopimuksen, jonka avulla voit leasata investoinnit laidasta laitaan sinun tarpeisiisi sopivalla tavalla. Neuvomme mielellämme – ota yhteyttä.

Oikea leasingvaihtoehto sinulle on Classic Lease

Haluat budjetoida tehokkaasti ja tietää etukäteen investointiesi kulut. Arvostat joustavaa rahoitusratkaisua jos vaikka kiinnostut tuotteiden päivittämiseen jo ennen sopimuksen loppua. GRENKEn Classic Lease -vaihtoehto on oikea valinta – se on juuri sitä mitä kaipaat. Neuvomme mielellämme – ota yhteyttä.

Kokeile nyt!
Kyllä
Ei

Mitä olet suunnitellut?

Täydellisesti varusteltu

Palvelimet, kannettavat tietokoneet ja nykyaikaiset ohjelmistot – sinun ei tarvitse ostaa niitä. Vuokraa ne. Näin voit vastata joustavammin asiakkaittesi tarpeisiin samalla, kun yrityksesi kasvaa dynaamisesti. Vuokraaminen mahdollistaa myös sen, että laitteesi ovat aina uusinta huipputekniikkaa. 

Unelmoi isosti, kasva suuremmaksi

Jos sinulla on suuria suunnitelmia, älä anna taloushuolien estää. Leasing mahdollistaa sinulle tarvitsemasi vapauden, jotta voit tehdä tärkeitä investointeja. Valitse GRENKE Master Lease Agreement -sopimus ja vuokraa unelmiesi tuotteet edullisin ehdoin.

Reagoi uuteen kehitykseen

On ehkä mahdotonta ennustaa tulevaisuutta, mutta ei ole mahdotonta reagoida asianmukaisesti siihen, mitä se tuo tullessaan. Varmista, että käytössäsi on aina huipputekniikkaa olipa kyse sitten uusista työ- tai asiakasvaatimuksista. Classic Lease -sopimuksella voit vuokrata uusinta tekniikkaa edustavia tuotteita aina IT-laitteistosta audiovisuaalisiin laitteisiin ja ohjelmistoihin. 

whitepaper

Tarpeesi ovat ainutlaatuisia ja niin ovat rahoitusratkaisummekin.

Onko sinulla aivan erityinen pyyntö? Keskustellaan siitä. Hoidamme asian mielellään henkilökohtaisesti kanssasi.

Suositut tuotteet palveluntarjoajille

Etkö vieläkään ole varma, kuinka voimme auttaa sinua? Lue lisää ratkaisuistamme.