Ylläpitopalvelut

Osta ja käytä tekniikkaa edulliseen hintaan – ja sisällytä huolto samaan pakettiin. Nämä ovat yritysten all-inclusive-ratkaisujamme, joihin sisältyy rahoitus ja palvelu yhdessä paketissa.

Pitää sinut toimintakykyisenä alusta alkaen

Nykyaikainen tekniikka helpottaa päivittäistä liiketoimintaa – niin kauan kuin kaikki toimii oikein! Tarveperusteiset ylläpitopalvelumme antavat sinulle mielenrauhaa koko käyttöiän ajan.

Sisältää täydennyksen, kunnossapidon ja korjaukset

Mitä hyötyä on uusinta tekniikkaa edustavasta kahviautomaatista toimiston keittiössä, jos siitä ei saa kahvia, koska siinä on koko ajan vikaa? Entä jos tulostimiin ja kopiokoneisiin tarvittaisiin uutta mustetta nopeasti, mutta kukaan ei tunne olevansa siitä vastuussa? Tämä on ongelma.

GRENKEn kanssa voit tehdä enemmän kuin vain vuokrata uusinta tekniikkaa yrityksellesi. Kattavan kokonaispakettimme myötä saat rahoituksen ja palvelun yhdistelmän, joka takaa sujuvan toiminnan ja maksimaalisen tehokkuuden. Sinun tarpeesi ovat pääosassa paketissa, joka on räätälöity täydellisesti tilausmääriesi ja haluamasi palvelutason mukaan.

Edut sinulle

Yksi laite, yksi lasku vuokrauksesta ja palvelusta. Näin voit pitää helposti kustannuksesi hallinnassa.

Sopiva

Vain yksi lasku vuokrauksesta ja palvelusta

Henkilökohtainen

Tukea nimetyltä yhteyshenkilöltä

Turvallinen

Vahva operatiivinen turvallisuus

Houkutteleva

Erinomaiset ehdot

Sopiva

Vain yksi lasku vuokrauksesta ja palvelusta

Henkilökohtainen

Tukea nimetyltä yhteyshenkilöltä

Turvallinen

Vahva operatiivinen turvallisuus

Houkutteleva

Erinomaiset ehdot

Edullisesti rahoitettu ja hyvässä kunnossa

Teollisuusplotterit, pyykinpesukoneet – nämä ovat vain kaksi esimerkkiä tuotteista, jotka sopivat all-inclusive-vuokraukseen.

Hotellikompleksit

Puhdistusvälineet, hotellin järjestelmät, huoneiden kalusteet: hotellinomistajalla on paljon huolehdittavaa. Yksi asia, josta ei tarvitse olla huolissaan, on rahoitus. GRENKE huolehtii siitä.

LED-tekniikka

Tuot valoa maailmaan. LED-tekniikka on rahallisten säästöjen tuojan roolin lisäksi verraton tapa korostaa huoneen eri alueita, mutta se tarjoaa myös valtavasti mahdollisuuksia luovuuteen ja innovointiin. Se ei kuitenkaan ole kovin edullista. Olemme täällä sinua varten. GRENKEn ansiosta korkeat kustannukset eivät ole ongelma.

Audiovisuaaliset laitteistot

Ajatteletko ääninä ja kuvina? Toteuta ideasi – tarvitset vain oikeat laitteet. GRENKE tarjoaa yksinkertaisen tavan rahoittaa kamerat, mikrofonit ja valaistuslaitteet.

Trukit

Työnäsi on raskaiden taakkojen siirtely. Siihen tarvitaan trukkeja. Niiden on kestettävä paljon, koska niillä kuljetetaan suuria painoja joka päivä. Voimme auttaa sinua suurten taakkojen kanssa, kun kyse on rahoituksesta.

Lääketieteelliset laitteet

Ihmisten terveys on sinun ensisijainen prioriteettisi. Sinun on voitava luottaa sinulla käytössä oleviin laitteisiin. Voit luottaa myös meihin, kun kyse on lääketieteellisten laitteiden rahoituksesta.

Puhdistusteknologia

Puhtaus on puoli ruokaa – tämä on aivan totta! Mutta kuinka selvitä siitä? Mopeilla, pölynimureilla ja painepesureilla. Me autamme siistimään kustannukset. GRENKEn avulla voit rahoittaa kaiken.

Kompressorit

Kompressoreita käytetään kaikenlaisissa töissä, rakennustyömailta konepajoihin. Tarvitsitpa kompressorin mihin tarkoitukseen tahansa, poistamme paineet, mitä tulee kustannuksiin. GRENKEn avulla voit rahoittaa laitteistosi helposti.

Telekommunikaatiolaitteet

Sujuva viestintä on usein elintärkeää päivittäisessä liiketoiminnassa. Siksi autamme sinua rahoittamaan telekommunikaatiolaitteet.

Sähköpyörät

Haluatko välttää tuntien odotuksen liikenneruuhkissa ja samalla tehdä hyvää ympäristölle ja terveydellesi. Voisiko yrityksesi tarjota työntekijöille käyttöön sähköpyöriä? GRENKEn avulla voit rahoittaa henkilöstösi hyvinvointia ja tyytyväisyyttä.

Kassajärjestelmät

Myynti on se, mitä varten elät – ja mikä pitää sinut pinnalla. Nykyaikaiset kassajärjestelmät tekevät myynnistä helppoa ja mahdollistavat mm. useat maksutavat. Niihin sisältyvät kassatietokoneet, ohjauspaneelit, skannerit, kuittitulostimet ja kassalaatikot. Mutta kuinka rahoitat järjestelmän? Meidän avullamme.

IT-laitteet

IT-laitteet ovat nykyään korvaamattomia päivittäisessä työelämässä. Monet pitävät niitä tärkeimpänä työkalunaan. Laadukkaat laitteet, palvelimet ja muistit eivät kuitenkaan ole halpoja. Me tiedämme tämän – ja autamme sinua rahoittamaan ne.

Turvallisuusteknologia ja hälytysjärjestelmät

Yrityksesi työpisteet ovat täynnä arvokkaita laitteita. Niitä on siis suojeltava. Turvallisuusteknologia, hälytysjärjestelmät ja valvontakamerat huolehtivat siitä – ja GRENKE rahoituksesta.

Multimedialaitteistot

Multimedialaitteistoja eli projektoreita, monitoreja ja heijastusnäyttöjä sekä monitoripidikkeitä, kuulokejalustoja jne. tarvitaan monilla aloilla. Voit rahoittaa nämä kaikki GRENKEn avulla.

Frankeerauskoneet

Yrityksesi lähettää lukuisia kirjeitä päivittäin. Postimerkin liimaaminen jokaiseen yksittäiseen kuoreen on työläs tehtävä. Siksi tarvitset frankeerauskoneen. Mutta kuinka voit rahoittaa sen? Se on helppoa: meidän avullamme.

Ohjelmistot

Sinulla on jo laitteet. Sinulta puuttuvat vain ohjelmistot. Usko tai älä, voit rahoittaa jopa ohjelmistot GRENKEn avulla. 

Kahviautomaatit

Kuppi kahvia annosteltuna painiketta painamalla on hieno tapa aloittaa päivä. Se auttaa myös selviämään lounaan jälkeisestä väsymyksestä. Jaa tämä tunne työntekijöidesi kanssa rahoittamalla kahviautomaattisi meidän avullamme.

Kuntosalilaitteet

Autat asiakkaitasi pysymään kunnossa. Tähän tarvitaan kunnolliset kuntosalilaitteet. Tarvitsitpa sitten yksittäisen crosstrainer-laitteen tai täysin uudet laitteet koko salille, GRENKE on ihanteellinen rahoituskumppani.

Toimistokalusteet

Kun haluat laajentaa tai uudistaa toimistoasi, uusien toimistokalusteiden hankinnasta voi tulla suuret kustannukset. Voit rahoittaa hankintasi GRENKEn avulla yksittäisestä toimistotuolista koko toimipisteen kalustukseen.

Kopiokoneet & tulostimet

Kopiokoneet ja tulostimet ovat toimistoissa jatkuvassa käytössä. Niiden on siis oltava kestäviä. Korkealaatuiset laitteet ovat kuitenkin usein erittäin kalliita. GRENKEn ansiosta tämä ei ole ongelma. Voit vuokrata kopiokoneet ja tulostimet helposti.

Koneet ja korjauslaitteet

Konepajassasi sinua ympäröivät laitteet ja koneet, jotka helpottavat työtäsi. Samoin kuin GRENKE – oikealla rahoituksella.

Rakennustyövälineet

Tarvitsitpa minikaivurin, kaivinkoneen, dumpperin tai betonimyllyn – me autamme laitehankinnoissa.

1 / 21

Tapaus tapaukselta – muutama esimerkki siitä, kuinka tämä toimii

Pidetään viestintä käynnissä

HAASTE
Kiinteistönvälitysyritys, jolla on sata työntekijää, tarvitsee uuden telekommunikaatiojärjestelmän ja etsii sekä tehokasta että edullista ratkaisua. Koska järjestelmää tullaan käyttämään jatkuvasti, säännöllinen kunnossapito on tärkeää.

RATKAISU
GRENKEn All-in-palvelu tekee vuokrauksesta ja palvelusta poikkeuksellisen helppoa. Palvelukumppanimme pitävät telekommunikaatiojärjestelmän aina toimintakykyisenä.

Kehity älykkääksi, pysy älykkäänä

HAASTE
Koulu korvaa liitutaulunsa älytauluilla. Koska niitä tullaan käyttämään koko päivä, on varmistettava, että ne pysyvät toimintakykyisinä.

RATKAISU
GRENKEn All-in-palvelu on vuokrauksen ja palvelun yhdistelmä. Tämä tarkoittaa, että palvelukumppanimme pitävät asiat kunnossa.

Soita meille

Ota meihin yhteyttä:

+358 10 337 6000

Ma - Pe 9:00 - 16:00

info

Haluaisitko mieluummin itse hoitaa palvelun?

Jos haluat, meillä on vaikuttavia ratkaisuja, jotka mahdollistavat kassanhallintaasi tukevan rahoituksen. Katso itse!

Kokemus luo luottamusta

Näemme itsemme mahdollistajina yrittäjille, jotka haluavat saavuttaa enemmän. Teemme tämän henkilökohtaisella konsultoinnilla ja talouspalveluilla, jotka tekevät vaikutuksen, ja olemme tehneet tätä jo vuodesta 1978 lähtien.

Kattava kokonaispaketti PK-yrityksille

Pienet ja keskisuuret yritykset ovat painopisteessämme. Sen ansiosta ymmärrämme tarpeesi. Pystymme tarjoamaan soveltuvia mahdollisuuksia käyttölaitteistojesi rahoitukseen.


Tämä ei koske vain paljon käytettyjä ja paljon huoltoa vaativia laitteita, vaan myös muita. Ota vain yhteyttä.

info

Tule GRENKE-jälleenmyyjäksi (jälleenmyyjille)

Tuottavuutta edulliseen kiinteään hintaan – jälleenmyyjänä voit tehdä sillä vaikutuksen asiakkaisiisi. Lue lisätietoja täältä.

Myös nämä ratkaisut voivat kiinnostaa sinua

Kunnianhimoiset yrittäjät kohtaavat monenlaisia taloudellisia haasteita. Siksi ratkaisumme ovat yhtä monipuolisia.