GRENKE start-up-yrityksille

Rakenna liiketoimintaideasi vakaan rahoituksen varaan. GRENKE on kokenut kumppani, kun on kyse start-up-yrityksen taloudellisesta konsultoinnista ja tuesta.

Sinulla on suuria suunnitelmia, mutta taloudelliset mahdollisuudet ovat vielä rajalliset – mitä sitten? Meistä kaiken ei tarvitse olla alussa vaikeaa. Rahoitusratkaisujemme ansiosta saat start-up-yrityksesi käyntiin joustavasti, nopeasti, edullisesti ja minimimäärällä byrokratiaa.

Olipa kyse toimiston, vastaanoton tai konepajan perustamisesta, voit odottaa räätälöityjä ratkaisuja, joiden avulla menestyt alusta alkaen.

Sinulla on ideoita – meillä on kokemusta niiden rahoittamisesta

Tee sitä minkä osaat parhaiten ja anna kokeneen kumppanin huolehtia talousasioista.

Mitä siis enää odotat?

Oletko aikeissa perustaa franchise-yrityksen? Uskotko, ettei mikään voisi mennä vikaan, kun sinulla on liiketoimintaa? Haluatko toteuttaa unelmasi omalla alallasi? Jos vastasit kyllä, tarvitset hyvän liikeidean ja liiketoimintasuunnitelman lisäksi ennen kaikkea kokeneen rahoituskumppanin.
 

info

Tarpeesi ovat ainutlaatuisia ja niin ovat konsultointipalvelummekin

Sinä olet ainutlaatuinen. On sanomattakin selvää, että myös valitsemasi rahoitusratkaisun tulisi olla ainutlaatuinen. Siksi voimme käydä yhdessä läpi projektiasi, jotta löydämme oikeat ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi.

Ratkaisut start-up-yrityksille

”Kuinka voin rakentaa liiketoimintaani nopeasti, vaikkei minulla ole vielä asiakkaita tai tuloja?” Esimerkiksi näin:

Soita meille

Ota meihin yhteyttä:

+358 10 337 6000

Ma - Pe 9:00 - 16:00