Soita meille

Ota meihin yhteyttä:

+358 10 337 6000

Ma - Pe 9:00 - 16:00

Kassanhallinta

Haluatko kokeilla jotain uutta? Siitä vain! Taloudellinen puskuri antaa sinulle tarvitsemaasi turvallisuutta. Mistä sen saa? GRENKEltä.

Maksimoidaan maksukykysi

Jos ollaan rehellisiä, raha on se, mikä pitää jokaisen yrityksen toiminnassa. Heti kun rahaa tulee, se on käytettävä. Ei ole harvinaista, että rahasta on toisinaan puutetta. GRENKE auttaa sinua myös näiden haasteiden kanssa. 

Odotettua ja odottamatonta varten

Jokaisella yrityksellä start-up- yrityksestä globaaliin toimijaan on erilaisia operatiivisia kustannuksia, kuten laskuja ja palkkoja. Näiden lisäksi voi tulla erinäisiä odottamattomia oheiskuluja tai investointitarpeita. Tarjoamme apua, jotta sinun tarvitse koskea säästöihisi.

 

Kassanhallinnan ratkaisujemme avulla voit vapauttaa pääomaa. Jokaisen yrityksen tarpeet ovat erilaiset, minkä vuoksi tarjoamme sinulle räätälöityjä ratkaisuja. Olipa siis toimialasi tai yrityksesi minkä kokoinen tahansa, sinulla on tarvitsemasi vapaus silloin, kun sitä tarvitset.

Tarjoamamme edut

Maksuvalmius on jo itsessään etu. Mutta meidän rahoitusratkaisujemme avullamme kassanhallintasi voi nousta uudelle tasolle.

Yksinkertainen

Kassanhallintaratkaisut saman katon alta.

Mukautettu

Olemme täällä sinua varten. Tarjoamme ratkaisuja, jotka ovat räätälöity sinun tarpeisiisi.

Helppo suunnitella

Voit käynnistää projekteja ilman viiveitä.

Vapauta pääoma

Pidä pääomasi vapaana ja mahdollista itsellesi taloudellinen vapaus.

Yksinkertainen

Kassanhallintaratkaisut saman katon alta.

Mukautettu

Olemme täällä sinua varten. Tarjoamme ratkaisuja, jotka ovat räätälöity sinun tarpeisiisi.

Helppo suunnitella

Voit käynnistää projekteja ilman viiveitä.

Vapauta pääoma

Pidä pääomasi vapaana ja mahdollista itsellesi taloudellinen vapaus.

Kuinka se toimii

Hyvistä ideoista vielä paremmiksi

HAASTE
Hotelliketjulla on erittäin lupaavia laajentumisideoita. Se haluaa pitää vaihtoehtonsa avoimina, kunnes on aika aloittaa. Se ei kuitenkaan halua käyttää pääomaansa.

RATKAISU
Hotelliketju rahoittaa laitteet vuokraamalla. Näin se voi säilyttää pääomansa.

Jotta asiat sujuisivat

HAASTE
Ennen kuin paperinvalmistaja voi aloittaa tuotannon, sen on käytettävä paljon rahaa suurostoihin. Sen on silti kuitenkin maksettava työntekijöiden palkat ja katettava kaikki muut operatiiviset kustannukset.

 

RATKAISU
GRENKEn tarjoamien leasingratkaisuiden avulla paperinvalmistaja voi vuokrata uusimmat ja parhaimmat laiteet säilyttääkseen operatiivisen tehokkuuden. Näin hän voi käyttää kassavirtansa muihin kuluihin, esimerkiksi työntekijöiden palkkoihin. 
 

Hyvin varusteltu

HAASTE
Lääkärinvastaanotto käyttää paljon rahaa palkkoihin. Sen vuoksi sillä ei ole kassassa rahaa kalliisiiin, mutta välttämättömin lääketieteellisiin laitteisiin. 

 

RATKAISU
GRENKEn Master Lease Agreement -sopimuksen ansiosta lääkärinvastaanotto voi maksaa kohtuullisia kuukausimaksuja kaikista uusista laitteistaan. Näin he voivat hyödyntää samalla leasingin edullisia ja joustavia rahoitusehtoja suunnitellusti ja aikataulun mukaisesti.

Erilaisia leasingratkaisuja

Leasingratkaisut, jotka edistävät liiketoimintaasi ja mahdollistavat sinun keskittymisen olennaiseen:

Kassanhallintaa start-up -yrityksille

Mikään ei saisi estää ideoidesi toteuttamista – eivät ainakaan talouteen liittyvät asiat. Jos start-up -yrityksesi kassa on jo venytetty äärirajoilleen, ota yhteyttä meihin. Etsimme kanssasi ratkaisun, joka sopii täydellisesti tarpeisiisi.

Rahoitusratkaisut juuri sinun tarpeisiisi

Työtäsi on ratkaisujen etsiminen. Meidän työtämme on niiden tarjoaminen sinulle. Olemme tehneet tätä jo vuosikymmeniä – se on intohimomme.

Kassanhallinnan kumppanisi

GRENKE on työskennellyt yritysten apuna jo pitkään. Tarjoamme ratkaisuja, joiden avulla pääset pidemmälle. Koska tiedämme, mitä tarvitset. Miten? Koska mekin olemme yrittäjiä.

Järkevä kassanhallinta vie sinut pitkälle. Koska monet projekteistasi riippuvat siitä, sinun on voitava luottaa sekä jatkuvaan, että lyhytaikaiseen rahoitukseen. Meidän kanssamme tämä ei ole ongelma.

whitepaper

Kumppanuus GRENKEn kanssa

Haluatko tarjota asiakkaillesi enemmän maksuvaihtoehtoja? Jos vastasit kyllä, tule GRENKEn jälleenmyyjäksi ja nauti laajan tarjousvalikoiman ja erikoisehtojen eduista.

Ratkaisu kaikkeen

Kassanhallinta on tärkeää, mutta se ei vielä riitä. Tarjoamme luonnolllisesti ratkaisuja myös kaikkeen muuhun.