Hankintojen rahoitus

Sanotaan, että yrityksen koolla on merkitystä. Ei meidän mielestämme. Sillä ei ole väliä, oletko paikallisesti toimiva yritys vai globaali toimija – GRENKEltä saat tarvitsemasi rahoituksen laitteillesi.

Soita meille

Ota meihin yhteyttä:

+358 10 337 6000

Ma - Pe 9:00 - 16:00

Sopiva rahoitusratkaisu juuri sinun tarpeisiisi

Sinun täytyy tehdä uusia investointeja ja me haluamme auttaa sinua rahoittamalla ne. 

Kaikille yrityksille

Leasingistä on moneksi - meillä on sinun tarpeisiisi sopiva rahoitus, jolla saat hankittua tarvitsemasi laitteet. Perusvuokrakauden jälkeen voi päättää aina haluatko jatkaa vuokrausta, vaihtaa laitteet uusiin tai lunastaa ne itsellesi. Helppoa ja joustavaa!

Oma GRENKE-yhteyshenkilösi laatii räätälöidyn tarjouksen, joka sopii sinulle täydellisesti. Emme tee eroa eri kokoisten yritysten välille; meillä on jotain jokaiselle.

Etusi

Mietitkö, mitä GRENKEn rahoitus voi tarjota sinulle? Täältä löydät vastaukset.

Nopea

Sinun ei tarvitse odottaa kauaa uutta laitteistoasi.

Mukautettu

Räätälöimme tarjouksemme sinun tarpeidesi mukaan.

Helppo suunnitella

Meidän avullamme voit rahoittaa monenlaisia hankintoja.

Henkilökohtainen

Etsimme kanssasi oikeantyyppisen rahoituksen.

Nopea

Sinun ei tarvitse odottaa kauaa uutta laitteistoasi.

Mukautettu

Räätälöimme tarjouksemme sinun tarpeidesi mukaan.

Helppo suunnitella

Meidän avullamme voit rahoittaa monenlaisia hankintoja.

Henkilökohtainen

Etsimme kanssasi oikeantyyppisen rahoituksen.

Mitä kaikkea voit vuokrata?

Investointeja laidasta laitaan. Tutustu mahdollisiin rahoitettaviin tuotteisiin. Etkö löydä oikeaa tuotetta omiin tarpeisiisi? Ota meihin yhteyttä.

Hotellikompleksit

Puhdistusvälineet, hotellin järjestelmät, huoneiden kalusteet: hotellinomistajalla on paljon huolehdittavaa. Yksi asia, josta ei tarvitse olla huolissaan, on rahoitus. GRENKE huolehtii siitä.

LED-tekniikka

Tuot valoa maailmaan. LED-tekniikka on rahallisten säästöjen tuojan roolin lisäksi verraton tapa korostaa huoneen eri alueita, mutta se tarjoaa myös valtavasti mahdollisuuksia luovuuteen ja innovointiin. Se ei kuitenkaan ole kovin edullista. Olemme täällä sinua varten. GRENKEn ansiosta korkeat kustannukset eivät ole ongelma.

Audiovisuaaliset laitteistot

Ajatteletko ääninä ja kuvina? Toteuta ideasi – tarvitset vain oikeat laitteet. GRENKE tarjoaa yksinkertaisen tavan rahoittaa kamerat, mikrofonit ja valaistuslaitteet.

Trukit

Työnäsi on raskaiden taakkojen siirtely. Siihen tarvitaan trukkeja. Niiden on kestettävä paljon, koska niillä kuljetetaan suuria painoja joka päivä. Voimme auttaa sinua suurten taakkojen kanssa, kun kyse on rahoituksesta.

Lääketieteelliset laitteet

Ihmisten terveys on sinun ensisijainen prioriteettisi. Sinun on voitava luottaa sinulla käytössä oleviin laitteisiin. Voit luottaa myös meihin, kun kyse on lääketieteellisten laitteiden rahoituksesta.

Puhdistusteknologia

Puhtaus on puoli ruokaa – tämä on aivan totta! Mutta kuinka selvitä siitä? Mopeilla, pölynimureilla ja painepesureilla. Me autamme siistimään kustannukset. GRENKEn avulla voit rahoittaa kaiken.

Kompressorit

Kompressoreita käytetään kaikenlaisissa töissä, rakennustyömailta konepajoihin. Tarvitsitpa kompressorin mihin tarkoitukseen tahansa, poistamme paineet, mitä tulee kustannuksiin. GRENKEn avulla voit rahoittaa laitteistosi helposti.

Telekommunikaatiolaitteet

Sujuva viestintä on usein elintärkeää päivittäisessä liiketoiminnassa. Siksi autamme sinua rahoittamaan telekommunikaatiolaitteet.

Sähköpyörät

Haluatko välttää tuntien odotuksen liikenneruuhkissa ja samalla tehdä hyvää ympäristölle ja terveydellesi. Voisiko yrityksesi tarjota työntekijöille käyttöön sähköpyöriä? GRENKEn avulla voit rahoittaa henkilöstösi hyvinvointia ja tyytyväisyyttä.

Kassajärjestelmät

Myynti on se, mitä varten elät – ja mikä pitää sinut pinnalla. Nykyaikaiset kassajärjestelmät tekevät myynnistä helppoa ja mahdollistavat mm. useat maksutavat. Niihin sisältyvät kassatietokoneet, ohjauspaneelit, skannerit, kuittitulostimet ja kassalaatikot. Mutta kuinka rahoitat järjestelmän? Meidän avullamme.

IT-laitteet

IT-laitteet ovat nykyään korvaamattomia päivittäisessä työelämässä. Monet pitävät niitä tärkeimpänä työkalunaan. Laadukkaat laitteet, palvelimet ja muistit eivät kuitenkaan ole halpoja. Me tiedämme tämän – ja autamme sinua rahoittamaan ne.

Turvallisuusteknologia ja hälytysjärjestelmät

Yrityksesi työpisteet ovat täynnä arvokkaita laitteita. Niitä on siis suojeltava. Turvallisuusteknologia, hälytysjärjestelmät ja valvontakamerat huolehtivat siitä – ja GRENKE rahoituksesta.

Multimedialaitteistot

Multimedialaitteistoja eli projektoreita, monitoreja ja heijastusnäyttöjä sekä monitoripidikkeitä, kuulokejalustoja jne. tarvitaan monilla aloilla. Voit rahoittaa nämä kaikki GRENKEn avulla.

Frankeerauskoneet

Yrityksesi lähettää lukuisia kirjeitä päivittäin. Postimerkin liimaaminen jokaiseen yksittäiseen kuoreen on työläs tehtävä. Siksi tarvitset frankeerauskoneen. Mutta kuinka voit rahoittaa sen? Se on helppoa: meidän avullamme.

Ohjelmistot

Sinulla on jo laitteet. Sinulta puuttuvat vain ohjelmistot. Usko tai älä, voit rahoittaa jopa ohjelmistot GRENKEn avulla. 

Kahviautomaatit

Kuppi kahvia annosteltuna painiketta painamalla on hieno tapa aloittaa päivä. Se auttaa myös selviämään lounaan jälkeisestä väsymyksestä. Jaa tämä tunne työntekijöidesi kanssa rahoittamalla kahviautomaattisi meidän avullamme.

Kuntosalilaitteet

Autat asiakkaitasi pysymään kunnossa. Tähän tarvitaan kunnolliset kuntosalilaitteet. Tarvitsitpa sitten yksittäisen crosstrainer-laitteen tai täysin uudet laitteet koko salille, GRENKE on ihanteellinen rahoituskumppani.

Toimistokalusteet

Kun haluat laajentaa tai uudistaa toimistoasi, uusien toimistokalusteiden hankinnasta voi tulla suuret kustannukset. Voit rahoittaa hankintasi GRENKEn avulla yksittäisestä toimistotuolista koko toimipisteen kalustukseen.

Kopiokoneet & tulostimet

Kopiokoneet ja tulostimet ovat toimistoissa jatkuvassa käytössä. Niiden on siis oltava kestäviä. Korkealaatuiset laitteet ovat kuitenkin usein erittäin kalliita. GRENKEn ansiosta tämä ei ole ongelma. Voit vuokrata kopiokoneet ja tulostimet helposti.

Koneet ja korjauslaitteet

Konepajassasi sinua ympäröivät laitteet ja koneet, jotka helpottavat työtäsi. Samoin kuin GRENKE – oikealla rahoituksella.

Rakennustyövälineet

Tarvitsitpa minikaivurin, kaivinkoneen, dumpperin tai betonimyllyn – me autamme laitehankinnoissa.

1 / 21

Kuinka se toimii

Maksa vähemmän, saat enemmän

HAASTE
Sairaalan on uusittava potilasvuoteensa. Suunnitelmana on tehdä tämä osasto osastolta eikä kerralla.

 

RATKAISU
Master Lease Agreement -sopimuksen ansiosta sairaala saa pysyvästi edulliset ehdot, vaikka hankinnat tapahtuvatkin pikkuhiljaa pienissä osissa. 

Vaihe vaiheelta

HAASTE
Konepajan jyrsinkone hajoaa. Konepajan on hankittava uusi, joka kestää päivittäisen käytön rasituksen.

 

RATKAISU
Konepaja maksaa kiinteän kuukausimaksun. Leasingkauden lopussa konepaja voi joko jatkaa laitteiston käyttöä tai vaihtaa sen uuteen malliin.

Jotta pienet yritykset voisivat tehdä suuria asioita

HAASTE
Pieni luomuruuan vähittäiskauppa haluaa vaihtaa elektroniseen kassajärjestelmään. Valitettavasti niiden hankkiminen on kallista.


RATKAISU
Classic Lease -sopimuksen ansiosta vähittäiskauppa maksaa kiinteän kuukausimaksun. Näin he pystyvät helposti rahoittamaan uuden kassajärjestelmän.

Rahoitusratkaisumme hankintojasi varten

Toimiala, koko, tarpeet – nämä tekevät jokaisesta yrityksestä ainutlaatuisen. Siksi tarjoamme useamman kuin yhden polun rahoitukseen.

Runsas kokemus rahoituksesta

Aloitimme toimistolaitteiden leasingin vuonna 1978. Olemme alan pioneereja.

Leasing on ydinosaamistamme

Leasing oli ensimmäinen tuotteemme, emmekä ole koskaan lopettaneet leasingratkaisujen tarjoamista asiakkaillemme.


Haluamme tarjota kaikille yrityksille mahdollisuuden leasingrahoittaa laitteistonsa. Tätä palvelua monet tyytyväiset asiakkaat käyttävät mielellään sen niin kirjanpidollisten kuin operatiivisten etujen vuoksi. 

info

Tule jälleenmyyjäksemme

Jälleenmyyjänä haluat pystyä ylittämään asiakkaidesi tarpeet. Tämä onnistuu meidän avullamme. GRENKEn jälleenmyyjänä saat erilaisia maksuvaihtoehtoja ja erityisehtoja.

GRENKEllä on enemmänkin tarjottavaa

Myös seuraavat ratkaisut voivat kiinnostaa sinua.