Kansainvälinen puhtausalan ammattimessutapahtuma Finnclean kokoaa 15.–16.3.2023 Tampereelle, Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen, tuhansittain alan ammattilaisia ja tulevaisuuden osaajia.  

Tänä vuonna Finncleanin teemana puhuttaa erityisesti rohkea muutos ja puhdas tulevaisuus. Lue tästä lisää, ja ilmoittaudu veloituksetta messukävijäksi Finnclean-messuille. 

Kaksipäiväiset Finnclean-messut tarjoavat loistavan tilaisuuden luoda konktakteja, nähdä ja kokea uusimmat tuotteet ja ratkaisut sekä keskustella tulevaisuuden näkymistä. 

 

Puhtausalan(kin) hankinnat ja investoinnit rahoitat joustavasti leasingillä - sovi tapaaminen Finnclean-messuille!

 

Millainen hankinta tai investointi yritykselläsi on edessä? Tiesithän, että myös kaikki puhtausalan laitteet, koneet ja palvelut hankit vaivattomasti liisaamalla. Aivan kuten lähes kaiken muunkin yrityksesi tarvitsemat työvälineet.  

Leasingsopimuksemme mahdollistaa rahoituksen yhdellä sopimuksella yrityksellesi räätälöitynä. Helppoa, nopeaa ja turvallista. Me vapautamme yrityksesi kasvuun.  

Lue lisää: Leasing yrityksille 

Entä myytkö puhtausalan tuotteita tai palveluita yritysasiakkaillesi? Leasingjälleenmyyjänämme mahdollistat nopean ja turvallisen kaupan sinulle ja asiakkaillesi.  

Lue lisää: Leasing jälleenmyyjille

Tule tapaamaan Tampereen ja Pirkanmaan alueen leasingasiantuntijoitamme messuosastollemme, A34. Nähdään Tampereella!