GRENKE on yksi johtavista leasingpalveluiden tarjoajista Euroopassa. Olemme omapankkinen saksalainen rahoitusyhtiö, toimimme jo yli 30 maassa ja 120 toimipisteessä. Meillä on yli 40 vuoden leasingkokemus eri toimialoilta. ”Small ticket IT leasing” – osaamisalueella olemme Euroopan markkinajohtaja. Suomessa aloitimme vuonna 2008. GRENKEn paikallisen toimiston löydät Vantaalta, Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä sekä Oulusta.

GRENKE leasing sopii yrityksille, yhdistyksille, toiminimille ja julkishallinnon asiakkaille riippumatta rahoituksen koosta tai rahoitettavista tuotteista. Tarjoamme aidosti henkilökohtaista palvelua jälleenmyyjillemme ja asiakkaillemme sekä mahdollistamme nopean ja helpon tavan tehdä leasinghankintoja. Liputamme mutkattoman, sähköisen sopimisen puolesta.

 

Millaisessa roolissa tulisit meillä työskentelemään? Toinen uusista avainpelaajistamme tulee tekemään myynti- ja asiakastyötä jälleenmyyjäasiakkaidemme parissa ja toinen suoraan yrityksille tarjottavien leasingpalveluiden parissa. Jälleenmyyjäasiakkaamme on tyypillisesti laitteiden ja tuotteiden ratkaisumyynnin parissa toimiva yritys, joka haluaa tarjota omalle asiakkaalleen suoraoston sijaan vaihtoehdon tehdä hankinta leasingratkaisun kautta. Suorassa yritysmyynnissä sen sijaan mahdollistetaan asiakkaan investoinnit ja hankinnat leasingin kautta ja näin vapautetaan pääomia liiketoiminnan käyttöön.

Molemmissa rooleissa tehdään sekä uusasiakashankintaa että aktiivista ja pitkäjänteistä asiakastyötä. Pelikenttänä toimii Etelä-Suomi Hangosta Hämeenlinnaan ja Lappeenrantaan. Saat työllesi koko tiimimme tuen, toimivat työvälineet ja mahdollisuudet onnistua. Työ edellyttää matkustusvalmiutta. Pääset kuitenkin vaikuttamaan ajankäyttöösi ja toiminta-alueeseesi.

Millaisista työtehtävistä arkesi koostuu? Olennainen osa molempien roolien arkea on aktiiviset pelinavaukset uusiin potentiaalisiksi tunnistettuihin asiakkuuksiin, vuorovaikutteiset asiakastapaamiset, asiakkaan liiketoiminnasta hyvän ymmärryksen hankkiminen ja asiakkaan liiketoimintaa tukevien houkuttavien leasingratkaisujen tarjoaminen sekä yhteistyön käynnistäminen. Jälleenmyyjäyritysten myyntiin keskittyessäsi olennainen osa työtäsi on myös asiakkaiden koulutus leansingratkaisun edelleen myyntiin ja käytännön toteutukseen. Suorassa yritysmyynnissä sen sijaan korostuu konsultatiivinen rooli asiakkaan kassanhallinnan, pääomien ja yleisesti talouden näkökulmista.  Kaikessa toiminnassamme yhdistyy aktiivinen tiimityö yhteisten tavoitteiden eteen ja reipas palveluasenne kanssakäymisessä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa.

Millaista osaajaa etsimme? Tehtävässä menestymistä edesauttaa tehtävään soveltuvan koulutuksen (esim. tradenomi) kautta muodostuneet valmiudet asiakkaidemme liiketoiminnan ymmärtämiseen ja luontevaan keskusteluun niin asiakkaidemme myyntiin kuin talouden asioihin liittyen. Voit olla valmis leasingalan osaaja tai olet kenties myynyt ratkaisuja, joissa leasing on ollut vaihtoehto ratkaisun hankkimiselle. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja rohkea asiapalveluhenkinen ote lähestyä potentiaalisia asiakkaita sekä into oppia alamme. Me kyllä perehdytämme sinut ja jaamme ammattitaitomme työsi tueksi. Hallitset nykyaikaiset ICT-järjestelmät ja verkostoitumisen keinot.  Suomen kielen lisäksi tulet toimeen myös englannin kielellä. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Henkilönä olet vastuunkantaja, joka hakee aktiivisesti tulosta - samalla ymmärtäen positiivisen palveluasenteen ja asiakastyytyväisyyden olevan luontainen osa sitä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, esiintymiskykyä sekä halua oppia jatkuvasti uutta. Saatat asiat myös loppuun asti yhteistyössä sidosryhmiesi kanssa. Meille yhdessä tekeminen on A ja O, joten tiimihenkisyys on meillä edellytys.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kasvuhaluisessa ja kehittyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Kiinteän kuukausipalkan lisäksi meillä on toimipaikkakohtainen kuukausibonus ja vapaa autoetu sekä GRENKEn muut hyvät edut.

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi! Täytämme paikat soveltuvien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Halutessasi voit infota meitä oletko kiinnostunut molemmista rooleista vai vain toisesta.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentek Advisorsin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi.

Hae paikkaa: https://ats.talentadore.com/apply/myyntipaallikko-grenkeleasing-oy/ZLK5A8