GRENKE on "Small ticket IT leasing" -osaamisalueella Euroopan markkinajohtaja. GRENKE on itsenäinen rahoitusyhtiö, joka ei ole sidoksissa pankkeihin tai laitevalmistajiin, vaan tarjoaa henkilökohtaista palvelua jokaiselle jälleenmyyjälleen sekä asiakkailleen nopean ja helpon tavan tehdä leasinghankintoja. GRENKEllä on yli 40 vuoden leasingkokemus eri toimialoilta, erityisesti yritysten ICT-hankintojen rahoittamisesta. GRENKEllä on yli 120 toimipistettä 32 eri maassa. GRENKE on toiminut Suomessa vuodesta 2008 lähtien ja palvelee 35 henkilön voimin Vantaalla, Oulussa, Turussa, Jyväskylässä ja Tampereella.

 

Haemme nyt vahvistuksena GRENKEn Oulun toimipisteeseen Myyntipäällikköä vastaamaan Pohjois-Suomen alueen yritysasiakaskentästä. Tehtävässä tarjoat asiakkaillesi parhaita leasingratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Vastuullasi on erityisesti uusien asiakkuuksien hankkiminen. Tueksesi saat GRENKEn osaavan ja nuorekkaan tiimin, joka uskoo yhdessä tekemiseen. Työ on liikkuvaa ja pitää sisällään matkustuspäiviä. Pääset kuitenkin itse vaikuttamaan ajankäyttöösi sekä toiminta-alueeseesi.

 

 

Odotamme Sinulta:
- Tavoiteorientoitunutta ja asiakaslähtöistä asennetta
- Kokemusta B2B-myynnistä ja myynnillistä draivia
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta (tradenomi etc.)
- Sujuvaa englannin kielen taitoa
Eduksi katsotaan kokemus leasingmyynnistä. 

 

Etsimämme tekijä on vahva tiimityöskentelijä sekä luonteva uusien ihmisten kohtaaja. Perehdytämme ratkaisuihimme perusteellisesti, joten kokemusta tärkeämpää on aito intosi B2B-myyntiin sekä halusi oppia uutta ja kiinnostus rahoitusalaa kohtaan.

 

Tarjoamme Sinulle:
- Haasteellisen ja mielenkiintoisen työn kehittyvässä organisaatiossa
- Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja osaamistasi kansainvälisessä yrityksessä
- Kilpailukykyisen kiinteän kk-palkan + toimipaikkakohtaisen bonuksen, autoedun sekä GRENKEn muut henkilöstöedut

 

Lisätietoja antaa Pohjois-Suomen Aluejohtaja, Veera Kreus, 040 526 6786. Lähetä hakemuksesi Veeralle 21.2. mennessä, [email protected]