Haussa asiakaslähtöisen asenteen omaava luotonhallinta-asiantuntija. Pystytkö pitkäaikaisten ja kannattavien asiakassuhteiden rakentamiseen? Onko sinulle kertynyt jo kokemusta ICT- / rahoitustoimialoilta tai kenties leasingmyynnin parista?

Vastaat Tampereen ja Turun alueen yritysasiakaskentästä yhdessä myyntipäällikön kanssa. Vastuullesi kuuluvat leasingsopimusten rahoituspäätökset ja sopimusprosessien hallinnointiin liittyvät tehtävät. Toimit kumppanirajapinnassa ja palvelet alueiden jälleenmyyjiä sekä puhelimitse, sähköpostitse että leasingjärjestelmien välityksellä. Olet tavoiteorientoitunut, sinulta löytyy sopivasti myynnillistä draivia, omatoimisuutta, paineensietokykyä ja vastuullista asennetta. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ratkaisuihimme, joten sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen. Tärkeintä on halusi oppia uutta ja että olet kiinnostunut rahoitusalasta.

Tehtävä sopii palveluhenkiselle, aktiiviselle ja itseohjautuvalle osaajalle, jolta löytyy kaupallista ajattelutapaa ja kyvykkyyttä hahmottaa asiakkaiden liiketoimintaa. Pystyt tulkitsemaan yritysten tilinpäätöstietoja ja työkokemusta on jo kertynyt taloushallinnon tehtävien parista. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja tulet työssäsi tarvittaessa toimeen englannin kielellä.

 

GRENKE on "Small ticket IT leasing" -osaamisalueella Euroopan markkinajohtaja. GRENKE on itsenäinen rahoitusyhtiö, joka ei ole sidoksissa pankkeihin tai laitevalmistajiin, vaan tarjoaa henkilökohtaista palvelua jokaiselle jälleenmyyjälleen sekä asiakkailleen nopean ja helpon tavan tehdä leasinghankintoja. GRENKEllä on yli 40 vuoden leasingkokemus ja päätoimialana on erityisesti yritysten ICT-hankintojen rahoittaminen. GRENKEllä on yli 120 toimipistettä 32 eri maassa. GRENKE on toiminut Suomessa vuodesta 2008 lähtien ja palvelee 35 henkilön voimin Vantaalla, Oulussa, Turussa, Jyväskylässä ja Tampereella.


Sinua odottaa haasteellinen ja mielenkiitoinen tehtävä kehittyvässä kansainvälisessä organisaatiossa. Tarjoamme kilpailukykyisen kiinteän kk-palkan, toimipaikkakohtaisen bonuksen sekä GRENKEn muut henkilöstöedut. Tampereen toimisto Technopoliksen Peltolankatu 26:ssa tarjoaa modernit ja tilavat puitteet työskentelyyn. Tueksesi saat osaavan ja nuorekkaan tiimin, joka uskoo yhdessä tekemiseen. Tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä, joten kerro itsestäsi ja jätä hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta. Haku päättyy 19.02.2021.

Hae täältä!


Lisätietoja antaa Pia Brusin numerosta 010 504 9990.