Suomalainen huippukylmähoitolaitteisiin erikoistunut Cryotech Nordic Oy on jo parin vuoden ajan hyödyntänyt GRENKEn palveluja voidakseen tarjota asiakkailleen leasingrahoitusta. Cryotechin liiketoiminta on ollut vahvassa nosteessa, ja GRENKE on kulkenut kumppanina mukana yrityksen kasvupolulla. Cryotechin ja GRENKEn tiiviin yhteistyön ansiosta monet eri toimijat voivat tarjota kylmähoitoja osana palvelujaan.

 

Cryotech kehittää ja valmistaa Suomessa erilaisia huippukylmälaitteita terapiakäyttöön. Huippukylmähoidot soveltuvat erityisesti vammojen ja kiputilojen pikafysioterapiahoitoihin. Laitteen avulla voidaan poistaa kivun tunnetta ja kiihdyttää aineenvaihduntaa kipukohdassa. Kivut saadaan vähenemään 3–5 hoitokerralla, jonka jälkeen päästään tekemään vamma-alueelle kuntoutusta ja hierontaa.

”Tuki- ja liikuntaelinten vaivat ovat yleisiä, ja tuotteemme herättää kiinnostusta sekä Suomessa että muualla maailmalla. Huippukylmälaitteita hyödynnetään esimerkiksi fysioterapiayrityksissä, urheiluseuroissa ja yksityissairaaloissa. Teemme yhteistyötä myös Suomen Olympiakomitean kanssa, ja laitteitamme käytetään olympiajoukkueen lihashuollossa, kertoo Cryotech Nordicin myyntijohtaja Mare Oravainen.

 

”Leasing on toimiva rahoitusmuoto, joka sopii erinomaisesti tuotteisiimme ja se tarjoaa asiakkaillemme huolettomuutta. Laadukkaat tuotteet vaativat rinnalleen tasokkaat rahoitusvaihtoehdot ja siksi olemme valinneet kumppaniksemme GRENKEn.”

 

Leasing sopii monille yrityksille erilaisiin käyttöomaisuuden hankintoihin.

 

GRENKE toimii Cryotechin rahoituskumppanina. Cryotech tarjoaa asiakkailleen mahdollisuutta rahoittaa laitehankinnat GRENKEn leasingsopimuksen avulla. Vuokraus onnistuu helposti, ja pienikin toimija pystyy hankkimaan laitteen käyttöönsä.

”Leasing on toimiva rahoitusmuoto, joka sopii erinomaisesti tuotteisiimme ja se tarjoaa asiakkaillemme huolettomuutta. Olemme valinneet GRENKEn yhteistyökumppaniksemme, koska edellytämme rahoitusyritykseltä korkeatasoista palvelua. Laadukkaat tuotteet vaativat rinnalleen tasokkaat rahoitusvaihtoehdot”, Oravainen korostaa.

 

Leasing on asiakkaalle helppo ja joustava vaihtoehto

 

Joustavuus ja helppous on ollut Cryotechin asiakaskunnalle merkittävä syy valita rahoitusmuodoksi juuri GRENKE leasingsopimus.

”Etenkin yksityisyrittäjälle erilaiset terapialaitteet ovat iso investointi, ja toisaalta laitteiden avulla fysioterapeutit pystyvät tarjoamaan mahdollisimman monipuolisen kattauksen hoitoja asiakkailleen. Hyvä maine tuo yrittäjille lisää asiakkaita. Kylmähoitojen mahdollisuus kiinnostaa muun muassa urheiluseuroja,” Oravainen toteaa.

Oravaisen mukaan leasingsopimuksessa tärkeitä ovat kilpailukykyinen hinta ja sopimuksen selkeys. Myös sähköisen allekirjoituksen mahdollisuus tekee vuokraamisesta vaivatonta.

”Yksityisyrittäjille aika on rahaa. Kun rahoitusehdot ovat selkeät ja nopeasti omaksuttavissa, ei tarvita pitkiä neuvotteluja. Sähköisten työkalujen ansiosta prosessi saadaan etenemään tehokkaammin. Vain yksi allekirjoitus riittää”, hän tarkentaa.

 

Sujuva yhteistyö ilahduttaa sekä leasingjälleenmyyjää että asiakasta

 

Yhteistyö GRENKEn ja Cryotechin välillä on sujunut mutkattomasti. Oravainen kiittelee erityisesti GRENKEn henkilökohtaista palvelutapaa.

”Teemme tiiviisti yhteistyötä GRENKEn asiantuntijoiden kanssa, ja GRENKE tarjoaa oman yhteyshenkilön käyttöömme. Tapaamme säännöllisesti yhteyshenkilön kanssa, ja palavereissa varmistetaan, että asiat sujuvat kitkattomasti. Lisäksi GRENKE kouluttaa aktiivisesti myyjiämme, jotta leasingtuotteet olisivat meille tuttuja ja riskienhallinnan prosessi selkeä. Menestyksekäs yhteistyö GRENKEn kanssa hyödyttää myös asiakkaitamme. Luotettavasti hoidettu GRENKEn leasingrahoitus auttaa heitä menestymään”, Oravainen summaa.